U-nited Detachering - SNA
Open sollicitatie »

Kracht van Samen, Betrouwbaar, Onderscheidend

Met deze kernwaarden besloten wij, eind 2016, na een jarenlange samenwerking in diverse projecten binnen de financiële- en assurantiemarkt, onze krachten te bundelen en dit unieke bedrijf op te zetten. Wij zijn Danny van Bergen en Sandor van Tilburg. Samen hebben we ruim 50 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening waarbij klant- en opdrachtgeverstevredenheid altijd voorop staan. Inmiddels hebben wij Denny Nicolai als partner verwelkomd bij U-nited Detachering en dat maakt onze expertise, kennis en werkervaring alleen maar groter.

Kracht van Samen vind je terug  in ons logo. U-nited is U and I together, een verbondenheid waarbij u voorop staat. Het woord synergie is dan ook zeker op ons van toepassing. Letterlijk wordt dit woord gebruikt bij een situatie waarin samenwerking effectiever is om het gestelde doel te bereiken dan dat iedereen voor zichzelf aan de slag zou gaan. Samen bereik je immers meer dan alleen. Misschien tot wel 3 keer zoveel. Vanuit deze visie zijn wij de partner  waarop u terug kunt vallen. Dit geldt zowel voor de medewerkers binnen onze organisatie als voor onze opdrachtgevers die wij graag met onze kennis en professionaliteit willen verrijken.

Betrouwbaar  zijn, is voor ons essentieel. Wij zijn de organisatie die het belangrijk vindt haar beloften waar te maken. “Doe wat je zegt en zeg wat je doet.” Ben helder en transparant in je afspraken. Zowel voor onze medewerkers als voor onze opdrachtgevers betekent dit dat wij geen garanties kunnen geven voor succes. Wèl kunnen we garanderen dat we er alles aan doen om uw verzoek en/of opdracht te laten slagen. Aan inzet en resultaatgerichtheid om gezamenlijk uw doel te bereiken, ontbreek het ons niet!

Onderscheidend zijn wij door onze persoonlijke benadering en laagdrempeligheid. Wij zijn er voor u. Het is voor ons belangrijk om onze medewerkers in hun kracht aan het werk te laten zijn. Ook zullen we altijd persoonlijke ambities zoveel mogelijk ondersteunen. Dit komt niet alleen het vakmanschap ten goede, maar zeker ook het werkplezier en enthousiasme. Op deze wijze krijgt u met ons de krachtige verbinding vanuit specialistische kennis met het juiste advies.

Door te werken vanuit onze drie kernwaarden, garanderen wij u een loyale, succesvolle samenwerking.

Het team