U-nited Detachering - SNA
Open sollicitatie »

Voorstelronde in een flits

Ben jij toe aan een nieuwe werkuitdaging in de wereld van zakelijke verzekeringen? Of bekijk jij deze pagina vanuit het perspectief van een opdrachtgever en zoek jij dé kandidaat voor die ene belangrijke functie? Dan is het tijd voor een voorstelronde: wij zijn U-nited Detachering. Aangenaam kennis te maken!

Wij zijn een groeiend detacheringsbureau op het gebied verzekeringsprofessionals. Op dit moment zijn 40 van onze professionals gedetacheerd bij banken en maatschappijen in de assurantiemarkt. Naast detachering plaatsen wij professionals via bemiddeling loondienstverband bij onze opdrachtgevers.

Kracht van onze dienstverlening

Onze kracht ligt op het gebied van personele inzet bij vernieuwings- en verandertrajecten. Wij richten ons op het tijdelijk en langdurig vervangen van vast personeel. Vraag ook naar mogelijkheden voor ZZP’ers. Vanwege onze jarenlange expertise en ervaring in de wereld van verzekeringen, kennen wij deze branche als geen ander en voelen ons hierin thuis.

Wij weten precies wat speelt bij de professionals op de werkvloer, maar kennen ook de behoefte van de opdrachtgever. Vanuit dit perspectief zijn wij in staat om onze professionals naar de juiste opdrachtgever en een passende opdracht te begeleiden. Daarnaast blijkt uit onze SNA-certificering dat U-nited Detachering een betrouwbare partner is met hart voor een geslaagde samenwerking.

Never change a winning team

De kracht van samen. Daar geloven wij in. Daarom vind je dit ook terug in ons logo. U-nited is ‘U and I together’, een verbondenheid waarbij de opdrachtgever en professional centraal staan. Wij streven naar de ideale match. Dit doen we met ons vijfkoppige team, bestaande uit Sandor, Denny, Sanne, Bart en Luc.

Onze werkwijze kenmerkt zich door te allen tijde transparant te zijn. Vanuit ons geen verborgenheid of poespas. We zijn een professioneel bureau met een jonge geest die het belangrijk vindt haar toezeggingen waar te maken. Met andere woorden: “Doe wat je zegt en zeg wat je doet”. Op deze wijze garanderen wij jou alles in werk te stellen voor een samenwerking die smaakt naar meer.

In de startblokken voor contact

Heb je (tijdelijke) capaciteitsproblemen en/of behoefte aan professionele ondersteuning bij het uitvoering geven aan organisatorische vraagstukken op het gebied van zakelijk verzekeren? Of ben jij als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan met ons in contact. Wij gaan direct voor je aan de slag!