U-nited Detachering - SNA
Open sollicitatie »

U-nited Detachering

U-nited is een betrokken detacheringsbureau die zich specifiek richt op bemiddeling van interim professionals binnen de zakelijke verzekeringsbranche. Met een groot landelijk netwerk zijn wij in staat u te ondersteunen bij uw capaciteits- en personele vraagstukken. Dit doen wij via detachering, werving & selectie en door samenwerking met ZZP’-ers. Hierbij staat, op grond van jarenlange ervaring binnen de zakelijke verzekeringsbranche, een persoonlijke en betrokken aanpak centraal.

‘U and I together’

De ‘Kracht van Samen’ vindt u daarom ook terug in ons logo. U-nited is ‘U and I together’, een verbondenheid waarbij u, als opdrachtgever, voorop staat. Dit betekent dat wij voor zowel onze professionals als onze opdrachtgevers er naar streven de ideale match te vinden. Daarnaast tonen wij ons onderscheidend vermogen door ons primair te focussen op de zakelijke verzekeringsbranche. Hierdoor heeft u altijd de juiste gesprekspartner aan tafel met verstand van de huidige verzekeringsmarkt. Dit draagt beduidend bij aan het kunnen maken van de juiste vertaalslag van uw vraag naar de inzet van (tijdelijke) zakelijke verzekeringsprofessionals.

“De Kracht van Samen”

Onze professionals zijn hoog opgeleid en voldoen aan de gestelde eisen die de verzekeringsbranche aan hen stelt. Hierdoor zijn ze direct inzetbaar om een essentiële bijdrage te leveren aan het vraagstuk binnen uw organisatie. Daarnaast beschikken ze over relevante werkervaring bij diverse opdrachtgevers waardoor ze in staat zijn snel de juiste weg te vinden binnen uw organisatie en direct een essentiële bijdrage te leveren.

“Doe wat je zegt en zeg wat je doet”

Onze werkwijze kenmerkt zich door transparant te zijn naar u als opdrachtgever. Wij zijn een professioneel bureau die het belangrijk vindt haar toezeggingen waar te maken. Met andere woorden; “Doe wat je zegt en zeg wat je doet.” Op deze wijze garanderen wij u alles in het werk te stellen om uw verzoek en/of opdracht te laten slagen. Met ons SNA keurmerk kunnen wij tevens onderschrijven dat u samenwerkt met een deugdelijke detacheringspartner.

Heeft u (tijdelijke) capaciteitsproblemen en/of behoefte aan professionele ondersteuning bij het uitvoering geven aan organisatorische vraagstukken op het gebied van zakelijk verzekeren? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag voor U aan de slag!