Even over ons

U-nited Detachering – Kent je kracht

Leven in het hier en nu, dat willen we allemaal. En het liefst zonder zorgen! U-nited Detachering bestaat uit een team vol krachtpatsers die wegwijs zijn in de wereld van de financiële dienstverlening. Elke consultant heeft vanuit zijn of haar kracht toegewerkt naar een eigen specialisatie. Zo bestaat ons team onder andere uit Acceptanten, Schadebehandelaren en Adviseurs.

Bekijk alle functies

Wegwijs in de

Financiele dienstverlening

Met ons team bundelen we de krachten om risico’s aan te pakken. Dat doen we in de breedste zin van het woord bij uiteenlopende branches, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Onze consultants zijn gedetacheerd door het hele land bij de mooiste opdrachtgevers zoals Nationale Nederlanden, Univé en Achmea. Op basis van de behoefte schalen wij flexibel op of juist af.

Macht is tijdelijk en wordt door anderen toegekend. Kracht is oneindig en komt uit jezelf. Daarom gaan wij bij onze consultants altijd op zoek naar de innerlijke kracht om vanuit daar richting te geven aan een carrière.

Kortom, U-nited Detachering kent je kracht!

    USP’s waar we trots op zijn
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Krachtig

Never change a winning team

Iedereen heeft zijn of haar eigen kracht, zo ook in ons team. Wij kennen elkaar als geen ander en kunnen hierdoor lezen en schrijven met elkaar. Benieuwd naar de mensen achter U-nited Detachering? Graag stellen wij ons persoonlijk aan jou voor!

betrouwbaarheid-kernwaarde-u-nited-detachering

Betrouwbaar

Samenwerken doen we op basis van wederzijds vertrouwen met zowel onze krachtpatsers als opdrachtgevers; doe wat je zegt en zeg wat je doet.

persoonlijk-kernwaarden-u-nited-detachering

Persoonlijk

Onze persoonlijke benadering stelt ons in staat om het beste in ons team naar boven te halen; staan in je kracht voor een maximaal resultaat.

kracht-van-samen-kernwaarde-u-nited-detachering

Krachtig

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Vanuit die gedachte geeft ons team een krachtige invulling aan elke samenwerking die we aangaan.

Altijd lekker in je vel

Talentenprogramma

De wereld van zakelijke verzekeringen is wat ons betreft alles behalve stoffig! Ons team groeit met aanstormend talent dat in de startblokken staat om de wereld van de financiële dienstverlening te ontdekken.

Ter promotie van ons talentenprogramma hebben we een employer branding film opgenomen.

Kleur aan assurantiebranche

Oprichters Denny Nicolai en Sandor van Tilburg zijn door assurantievlogster Marije Reniers uitgedaagd om de hamvraag te beantwoorden; hoe geeft U-nited Detachering kleur aan de wereld van de financiële dienstverlening?

Bekijk de assurantievlog om te ontdekken hoe U-nited kleurrijk antwoord geeft op deze vraag.

Krachtig samenwerken?

Heb je (tijdelijke) capaciteitsproblemen en/of behoefte aan professionele ondersteuning bij het uitvoering geven aan organisatorische vraagstukken op het gebied van financiële dienstverlening? Of ben jij als krachtpatser op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan met ons in contact. Wij gaan direct voor je aan de slag!

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01