Even over ons

Voorstelronde in een flits

Ben jij toe aan een nieuwe werkuitdaging in de wereld van zakelijke verzekeringen? Of bekijk jij deze pagina vanuit het perspectief van een opdrachtgever en zoek jij dé kandidaat voor die ene belangrijke functie? Dan is het tijd voor een voorstelronde: wij zijn U-nited Detachering. Aangenaam kennis te maken!

Contact opnemen

Wegwijs in de

Verzekeringswereld

Wij zijn U-nited Detachering, dé specialist op het gebied van verzekeren. Ons verzekeringstalent is gedetacheerd bij onze partners werkend in heel Nederland. Naast detachering plaatsen wij ook professionals via bemiddeling in loondienstverband. Ook bieden wij fantastische traineeships aan voor een vliegende start in de wereld van verzekeringen.

Onze kracht ligt op het gebied van personele inzet bij vernieuwings- en verandertrajecten. Wij richten ons op het tijdelijk en langdurig vervangen van vast personeel. Vraag ook naar mogelijkheden voor ZZP’ers. Vanwege onze jarenlange expertise en ervaring in de wereld van verzekeringen, kennen wij deze branche als geen ander en voelen ons hierin thuis

    USP’s waar we trots op zijn
  • Betrouwbaar
  • Onderscheidend
  • Kracht van samen

Never change a winning team

De kracht van samen. Daar geloven wij in. Daarom vind je dit ook terug in ons logo. U-nited is ‘U and I together’, een verbondenheid waarbij de opdrachtgever en professional centraal staan. Wij streven naar de ideale match.

Onze werkwijze kenmerkt zich door te allen tijde transparant te zijn. Vanuit ons geen verborgenheid of poespas. We zijn een professioneel bureau met een jonge geest die het belangrijk vindt haar toezeggingen waar te maken. Met andere woorden: “Doe wat je zegt en zeg wat je doet”. Op deze wijze garanderen wij jou alles in werk te stellen voor een samenwerking die smaakt naar meer.

Graag stellen onze teamleden zich aan jou voor.

Performance Programma

Groeien doe je door samen optimaal te presteren. Daarom heeft het team van U-nited Detachering in 2020 afgetrapt met ons Performance Programma. Onder begeleiding van Jörgen van den Boogaard, trainer/coach We-Groow, is een solide basis neergezet om dit programma verder uit te rollen.

In een avond vol competenties, activiteiten, kansen en resultaten, is ingezet op een professionaliseringsslag waarbij de U-nited professional centraal staat. Benieuwd hoe alle betrokkenen de kick-of hebben beleefd? Bekijk de aftermovie!

Kleur aan assurantiebranche

Is de assurantiebranche grijs en stoffig? Absoluut niet! Marije Reniers gaat als assurantievlogster door het leven om verzekeringsbedrijven uit de dagen om op film vast te leggen hoe zij kleur geven aan verzekeringsland. Dat gebeurt één voor één, op basis van een nominatie.

Ook Denny Nicolai en Sandor van Tilburg zijn uitgedaagd en dat heeft geresulteerd in onderstaande videoproductie. Ontdek hoe U-nited Detachering met haar team kleur geeft aan de assurantiebranche!

In de startblokken voor contact

Heb je (tijdelijke) capaciteitsproblemen en/of behoefte aan professionele ondersteuning bij het uitvoering geven aan organisatorische vraagstukken op het gebied van zakelijk verzekeren? Of ben jij als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan met ons in contact. Wij gaan direct voor je aan de slag!

© 2022 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01