Talentenprogramma

Een vliegende start in de wereld van de financiele dienstverlening

Klaar

Voor een vliegende start

“Wil jij als net afgestudeerde of beginnende consultant met financiële affiniteit graag starten met het werken aan interessante projecten in een team vol enthousiaste collega’s? Wil je daarnaast een rol spelen bij belangrijke life-events en verzeker jij mensen van een goede afloop? Zet dan jouw eerste stappen via U-nited!”

“Ontdek nu de mogelijkheden in ons U-nited Talentenprogramma.”

– Denny Nicolai

Werken in de wereld van de financiele dienstverlening?

Deze frisse koppen gingen jou voor! Doortje, Femke en Wiljan stippelde samen met U-nited Detachering elk hun eigen carrièrepad uit. In deze video delen zij in het kort hun verhaal.

Samen is niet alleen

Samen is niet alleen; dat is merkbaar als je bij ons komt werken. Naast je collega’s op de werkvloer bij onze opdrachtgevers ben je namelijk ook onderdeel van onze unieke organisatie. Binnen U-nited krijg je een vast aanspreekpunt (accountmanager) waarmee jij jouw interesses, ambities en talenten kunt bespreken. Leer onze managers Michel en Sanne alvast kennen!

Bij U-nited krijg je de ruimte om te leren met de juiste begeleiding zodat je het vak van verzekeren eigen te maken. Een prachtige kans om in samenwerking met ons bij de opdrachtgever jouw carrière in een stroomversnelling te brengen.

functie-traineeship-u-nited-detachering
lustrumfeest-thumbnail-u-nited-detachering

Carriere in de steigers

Jij bent toe aan die mooie loopbaanstap op de arbeidsmarkt binnen de verzekeringsbranche en zoekt een partner om dit samen met jou in de steigers te zetten. Je bent van nature analytisch, leergierig en communicatief sterk. Als jij de drive hebt om het beste uit jezelf te halen, dan zijn wij jouw carrièrepartner om samen te gaan bouwen.

Als beginnende consultant geven wij jou de middelen om het meeste uit jouw talent te halen. Zo ga je via ons direct aan de slag op de werkvloer in functies zoals Acceptant, Schadebehandelaar of Adviseur, waardoor je in een rap tempo je vakkennis over verzekeren uitbreidt en je persoonlijke netwerk vergroot. Je krijgt hierbij aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling vanuit ons uniek talentenprogramma.

Greep uit onze opdrachtgevers

Maatwerk programma

Als consultant bij U-nited kies je niet zomaar voor een baan, maar voor een vliegende start van jouw loopbaan en de kans om uiteenlopende opdrachten te doen bij grote spelers binnen de branche van de financiële dienstverlening.

Naast je eerste opdracht krijg je een maatwerk opleidingstraject, bestaande uit het behalen van Wft-diploma’s en vakinhoudelijke opleidingen. De richtingen die hierin centraal staan zijn schade en inkomen. Je kan via U-nited aan de slag bij gerenommeerde opdrachtgevers zoals Nationale Nederlanden, Achmea en Univé.

Met het juiste carrièreplan ontdek je stapsgewijs wat wel of niet bij je past, doe je in korte tijd veel ervaring op en stomen wij je klaar voor de functie van nu en in de toekomst.

Tijdens het programma geniet je van naast een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ruimte voor creativiteit en begeleiding op maat ook nog eens van heel veel extra’s zoals; een bonusregeling, leuke bedrijfsuitjes, sportevenementen en een fit brein door het U-nited vitaliteitsprogramma.

functie-adviseur-starters-en-ondernemersdesk-u-nited-detachering

Onze kernwaarden

betrouwbaarheid-kernwaarde-u-nited-detachering

Betrouwbaar

Samenwerken doen we op basis van wederzijds vertrouwen met zowel onze krachtpatsers als opdrachtgevers; doe wat je zegt en zeg wat je doet.

persoonlijk-kernwaarden-u-nited-detachering

Persoonlijk

Onze persoonlijke benadering stelt ons in staat om het beste in ons team naar boven te halen; staan in je kracht voor een maximaal resultaat.

kracht-van-samen-kernwaarde-u-nited-detachering

Krachtig

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Vanuit die gedachte geeft ons team een krachtige invulling aan elke samenwerking die we aangaan.

Tijd voor een kennismaking!

Ben je nieuwsgierig en enthousiast, wil je dat jouw cv een flinke boost krijgt en wil jij samen met ons aan de slag om innovatie en beweging in de branche van de financiële dienstverlening te brengen? Kom dan in contact.

Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en zal je vragen graag beantwoorden om te ontdekken of dit talentenprogramma wat voor jou is!

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01