Krachtpatsers

Insurance & banking

Ben jij ambitieus en wil je het maximale uit jouw carrière halen? Dan wil je natuurlijk een betrouwbare partner die hetzelfde nastreeft. Verspreid door Nederland werken wij samen met een getalenteerd team van consultants, ook wel krachtpatsers genoemd, aan uiteenlopende opdrachten in het bank en verzekeringswezen.

Functies bekijken
Talentvolle

Krachtpatsers

”Samen één doel voor ogen, namelijk het beste resultaat. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als krachtpatser uit een werkopdracht haalt. Wij gaan uit van jouw krachtenpakket en matchen dit perfect aan een opdracht bij één van onze opdrachtgevers.”

“Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De ‘kracht van samen’ is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, wensen en kracht.“

– Denny Nicolai

De beste consultants

Iedereen is uniek en beschikt over persoonlijke wensen en een eigen mix van kennis, ervaring en ambities. Dat is het uitgangspunt bij iedere match. Zo kun je bij U-nited Detachering steeds opnieuw excelleren, in een flexibel aanbod van korte en langere opdrachten die uiteraard bij jouw krachtenpakket passen.

Als U-nited-consultant ben je gericht op kwaliteit in insurance of banking. Je denkt actief mee en werkt zorgvuldig. Bij opdrachtgevers toon je lef, neem je initiatief en ben je betrokken bij de organisatie. Dat maakt jou namelijk tot een echte U-nited krachtpatser.

Bij U-nited Detachering werk je projectmatig in tijdelijke of vaste dienst, of ben je actief als zzp’er.

edwin-bosvelt-vitaliteit-u-nited-detachering

Werk voor de mooiste opdrachtgevers

krachtpatsers-detacheringsbureau-verzekeringen-u-nited-detachering

Potentie omzetten in top resultaat

Samen met jou willen wij de beste zijn. Dat gaat hand in hand met een persoonlijke ontwikkeling. Daarom krijg je bij U-nited Detachering coaching van een persoonlijke manager, zoals Sanne en Michel. Daarnaast faciliteren wij opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. Als U-nited consultant ben je dan ook boven de norm gecertificeerd.

Daar houdt het voor ons niet bij op, want werk is veel meer dan alleen je uurtjes draaien. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee om het beste uit je carrière te halen. Binnen U-nited Detachering ben je geen nummer, maar een partner. Samen vormen we een sterk team en begeleiden we jou en de opdrachtgever naar een maximaal resultaat.

Performance Programma

Sollicitatieproces

Recensie

Wiljan Pasman

“Fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Vanaf het eerste telefonische gesprek al meteen een goed gevoel bij de bedrijfscultuur.”

“Denken mee met hun medewerkers, ook op privégebied. Zo gaven zij mij bijvoorbeeld de ruimte om eerst nog te reizen en later te starten. Ook op werkgebied leuke uitdagende opdrachten en denken mee over je ontwikkeling.”

“Mocht je een nieuwe uitdaging zoeken, of net als beginnend consultant aan de start van je carrière in de insurance of banking staan, neem dan zeker contact op met U-nited Detachering!”

Ga vandaag voor het U-nited gevoel

Wil jij ontdekken hoe het is om een krachtpatser te zijn bij U-nited Detachering? Bekijk welke van onze functies matchen bij jouw krachten of neem direct contact met ons op.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01