Vitaliteitsprogramma

Lekker in de je vel

Stap voor stap het maximale uit jezelf halen, zowel geestelijk als fysiek: dat begint met lekker in je vel zitten. Een dagelijks ommetje van 20 minuten vormt hiervoor een uitstekende basis. Samen met de Hersenstichting hebben we een mooi doel voor ons team geformuleerd.

Ready?

Stap voor stap naar Tokio

Op Blue Monday 2021 zijn we samen met onze professionals van start gegaan met de wandeling van hier tot Tokio. Een tocht van maar liefst 13.000 kilometer! Als iedere professional dagelijks een ommetje maakt van minimaal 20 minuten, bereiken we de stad van de Olympische Spelen op 23 juli.

Wij vertrouwen op de kracht van samen. Dus kom van die bank af voor een verfrissende wandeling. De benodigdheden? 20 minuten van je dag en prettige wandelschoenen. Met ons vitaliteitsprogramma zetten we in op een gezond lichaam, want eerlijk is eerlijk: een ommetje a day, keeps the doctor away. Succes!

Heb jij de Ommetje app al?

Nieuw! Doe mee aan onze Ommetje-wandelcompetitie!
Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je hersengezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit.

De Ommetje-app van de Hersenstichting
Op Blue Monday 2021, starten we met de “Ommetje-app”! Ommetje is een initiatief van de Hersenstichting, gemaakt in samenwerking met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Wandelen houdt je hersenen gezond en het wordt nog leuker met deze app.

Ga de strijd aan tegen je collega’s
Met U-nited Detachering hebben wij een wandelcompetitie aangemaakt. Ga de uitdaging aan tegen je collega’s door dagelijks een Ommetje van 20 minuten te maken. Je wandelt dus individueel tegen de anderen in hetzelfde team. Zo wandel je samen, zonder dat je op dezelfde locatie hoeft te zijn. Daarnaast kun je in de app allerlei medailles en levels behalen. Verder word je na ieder Ommetje beloont met een hersenweetje van Erik Scherder.

Ommetje_Extern_keurmerk_01

Bekijk de kick-of video
In deze video trappen wij het vitaliteitsprogramma af!

Zo doe je mee
● Download de Ommetje-app via Google Play of App Store.
● Maak een account aan. Mocht je al meedoen aan Ommetje, maak dan een nieuw account aan op een ander e-mailadres.
● Voer de unieke bedrijfscode in die je via WhatsApp of onze nieuwsbrief hebt ontvangen.
● Kies de afdeling: Team U-nited
● Voltooi je registratie.
● Loop een Ommetje!
● Daag de rest van je collega’s uit om ook mee te doen!

Heel veel succes met Ommetje!

© 2021 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden
KvK 70022461 - BTW NL858107545B01 - Cookiebeleid - SNA Keurmerk - Privacy statement - Sitemap