Vitaliteitsprogramma

Lekker in de je vel

Stap voor stap het maximale uit jezelf halen, zowel geestelijk als fysiek: dat begint met lekker in je vel zitten. Een dagelijks ommetje van 20 minuten vormt hiervoor een uitstekende basis. Samen met de Hersenstichting stippelen wij periodiek een nieuwe route uit voor onze professionals.

Ready?

Stap voor stap de wereld over

”Samen met onze professionals wandelen wij de héle wereld over. Van Utrecht naar Tokio en vanuit Tokio wandelen we nu zelfs naar Antarctica! Dit doen we om fit te blijven en samen al het moois van de wereld (virtueel) te kunnen bewonderen. Door samen te wandelen motiveren wij elkaar en komen we verder dan alleen.”

“Wij vertrouwen op de kracht van samen. Dus kom van die bank af voor een verfrissende wandeling. De benodigdheden? 20 minuten van je dag en prettige wandelschoenen. Met ons vitaliteitsprogramma zetten we in op een gezond lichaam, want eerlijk is eerlijk: een ommetje a day, keeps the doctor away. Succes!“

– Sandor van Tilburg

wandelen-u-nited-detachering

Heb jij de Ommetje app al?

Nieuw! Doe mee aan onze Ommetje-wandelcompetitie!
Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je hersengezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit.

De Ommetje-app van de Hersenstichting
Op Blue Monday 2021 zijn wij gestart met de “Ommetje-app”! Ommetje is een initiatief van de Hersenstichting, gemaakt in samenwerking met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Wandelen houdt je hersenen gezond en het wordt nog leuker met deze app.

Ga de strijd aan tegen je collega’s
Met U-nited Detachering hebben wij een wandelcompetitie aangemaakt. Ga de uitdaging aan tegen je collega’s door dagelijks een Ommetje van 20 minuten te maken. Je wandelt dus individueel tegen de anderen in hetzelfde team. Zo wandel je samen, zonder dat je op dezelfde locatie hoeft te zijn. Daarnaast kun je in de app allerlei medailles en levels behalen. Verder word je na ieder Ommetje beloont met een hersenweetje van Erik Scherder.

Ommetje_Extern_keurmerk_01

Bekijk de kick-of video
Onze eerste wandeling was van Utrecht naar Tokio. Als lekker-makertje hebben wij deze video ontwikkeld om dit wandeldoel officieel af te trappen.

Zo doe je mee
● Download de Ommetje-app via Google Play of App Store.
● Maak een account aan. Mocht je al meedoen aan Ommetje, maak dan een nieuw account aan op een ander e-mailadres.
● Voer de unieke bedrijfscode in die je via WhatsApp of onze nieuwsbrief hebt ontvangen.
● Kies de afdeling: Team U-nited
● Voltooi je registratie.
● Loop een Ommetje!
● Daag de rest van je collega’s uit om ook mee te doen!

Heel veel succes met Ommetje!

Aan de slag met je hart

Samen sterk voor het hart!♥️

U-nited Detachering is vanaf 1 juni officieel ‘Hart voor de Zaak’ partner van de Hartstichting. Dat gaat voor ons veel verder dan alleen een maandelijkse donatie.

Wij stropen de mouwen op en gaan actief aan de slag met de tools die de Hartstichting ons aanbiedt. Ons doel is om vanuit de ‘Kracht van Samen’ en met ‘Hart voor de Zaak’ te werken aan een gezond hart.

Meer weten over deze tools en hoe dit partnership is ontstaan? Ontdek het snel op onze hartstichting pagina.

Hart-stikke leuk als je een kijkje neemt!

reanimatie-hartstichting-u-nited-detachering

Workshop om fitter te worden

SAARS voeding

Vitaal (thuis)werken, hoe pak je dat aan? In samenwerking met SAARS hebben wij een online workshop opgetuigd voor onze professionals. Deze wordt volledig afgestemd op de behoeften van de medewerker!

Samen met ons team gaan we op inspirerende en concrete wijze aan de slag met onderwerpen zoals voeding, beweging en sociaal welzijn.

Deze trainingen worden periodiek aangeboden voor de professionals die hun vitaliteit naar het volgende level willen brengen. Onze professionals worden via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden over de agenda van deze workshops.

saars-vitaliteit-workshop-u-nited-detachering
© 2022 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01