Luc Koning Smiers

Voorstelronde

Luc is als Marketing Manager onmisbaar in team U-nited. Achter elke functietitel schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom stelt Luc zich graag aan jou voor!

Ontmoet andere collega’s
Eventjes

Kennismaken

Hi, mijn naam is Luc. Bij U-nited Detachering ben ik Marketing Manager. Mijn kracht zit ‘m in het bedenken en organiseren van originele marketinguitingen die spreken tot de verbeelding. Dat doe ik elke dag met dezelfde vrolijke energie.

Mijn belangrijkste werkzaamheden:

● Schrijven van vacatureteksten, nieuwsbrieven en webpagina’s (zoals als deze);
● Beheren social-mediakanalen op basis van een contentkalender;
● Opbouwen online videomarketingstrategie.

Snel contact?
Bel mij op 06 147 808 78 of mail naar [email protected]

– Luc Smiers

1: Welke ambities heb je?

Mijn ambitie is om altijd te blijven doen waar ik gelukkig van word en energie van krijg. Bij U-nited zit ik enorm op mijn plek. De collega’s hier voeden mijn creativiteit en ik krijg veel bewegingsvrijheid om elke dag aan vette projecten te werken zoals deze videoproducties.

2: Wat zou een nieuwe traditie kunnen worden binnen U-nited Detachering?

Oef, dan kies ik voor een ongezonde traditie zoals elke week een lekker stuk taart. Ik ben een enorme zoetekauw. Perziksnoepjes, schuimbanaantjes en ruitspek; ik kan er geen genoeg van krijgen. Mocht ik ooit vroegtijdig te komen overlijden, dan kunnen jullie Haribo aansprakelijk stellen 😉

3: Wat is je mooiste vakantie ooit?

Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n reislustige reiziger. Ik mis al snel de gemakken van thuis en de gezelligheid van vrienden om mij heen. De mooiste vakantie was die naar Brignoles; een mega burgerlijke trip met een ander stel in een prachtig huis. We aten elke dag vers stokbrood met Paturain en keken vanuit ons privézwembad uit op alles wat Frankrijk prachtig maakt.

4: Wat is je favoriete keuken?

Italiaans! Ik zou niet eens weten welke andere keuken ook maar in de buurt zou komen van alle smaken uit Italië. Mijn favoriete gerecht is pizza. Het liefst eentje met verse tomatensaus, parmaham, mozzarella en rucola.

5: Stel, je zou topsporter zijn. Welke topsport zou je dan beoefenen?

Het had weinig gescheeld of ik was professioneel profvoetballer geweest. Oh nee, dat was slechts een droom.

6: Waar gaan jouw nekharen van overeind staan?

Mijn nekharen gaan overeind staan als mensen in hun negativiteit blijven hangen. Dat slurpt energie. Natuurlijk gun ik iedereen, inclusief mijzelf, de ruimte voor de verwerking van een humeurtje, maar op een gegeven moment moet de knop weer om. Blijf positief, dan gaat de zon vanzelf weer schijnen. Let maar op!

7: Wat zijn je top 3 videogames?

Een potje schieten in Call of Duty , F1-racen vanuit de Playseat en wipe-out parcours als snelste afleggen in Fall Guys.

luc-koning-smiers-financieel-detacheringsbureau-u-nited-detachering

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”

Lekker een cliché levensmotto, maar goed: daar zijn clichés toch voor? Potverdikke, wéér een cliché! Enfin, lachen is gezond, aanstekelijk en bovenal buitengewoon lekker. Ik kan mij niet voorstellen dat een dag zonder iets lachwekkends überhaupt bestaat, dus vandaar mijn keuze voor dit levensmotto.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01