Opdrachtgevers

U-nited kent de behoefte

Als opdrachtgever ben je altijd op zoek naar de beste consultants voor jouw organisatie. Dagelijks zetten wij ons in om projecten en opdrachten tot een groot succes te maken. Dit doen we met veel plezier, overtuiging en met een kritische blik.

Direct contact opnemen
Succesvolle

Projecten & Opdrachten

”Wij laten de kwaliteiten van onze krachtpatsers optimaal matchen met de vraag van de opdrachtgever. Door de kracht van samen creëren we voor alle partijen het gewenste resultaat.”

“Dankzij vakinhoudelijke kennis en up-to-date certificeringen, weten onze recruiters exact wat er speelt op de werkvloer en welke kennis en vaardigheden nodig zijn om de werkzaamheden optimaal uit te voeren. Naast deze inhoudelijke match, staat een match op persoonlijk gebied even goed centraal.“

– Sandor van Tilburg

91

Gedetacheerde professionals

121

Werving & Selectie professionals

51

Opgeleide professionals

Kennis over de arbeidsmarkt

Het vinden van de juiste kandidaat en arbeidsvorm is er niet eenvoudiger op geworden. Het vraagt om betrouwbaarheid, een goed netwerk en kennis over de huidige arbeidsmarkt voor insurance en banking. U-nited Detachering fungeert hierbij als jouw sparringpartner, wij adviseren en ondersteunen waar nodig. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht, vaste vacature of project; U-nited Detachering helpt.

Ben jij al bekend met ons talentenprogramma?

opdrachtgevers-detacheringsbureau-verzekeringen-u-nited-detachering
opdrachtgever-detacheringsbureau-verzekeringen-u-nited-detachering

Specialist insurance en banking

Wij luisteren goed naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Vaak is er een specifieke vraag naar een bepaalde kandidaat. Daar ligt voor U-nited Detachering de uitdaging en daarin onderscheiden wij ons dan ook van andere partijen.

Dankzij onze jarenlange ervaring met insurance en banking vinden wij voor jou de consultant die de beste match heeft met het profiel. U-nited Detachering werkt voor toonaangevende financiële instellingen in Nederland.

Onze opdrachtgevers zijn kritisch en nemen alleen genoegen met het allerbeste. Dat is niet meer dan terecht, want dat eisen wij ook van onze eigen dienstverlening.

Detachering icon

Detachering

Een consultant van U-nited Detachering wordt op projectbasis voor een langere periode beschikbaar gesteld voor een of meerdere opdrachten en projecten. U-nited zorgt voor de volledige administratie en het verzorgt alle opleidingen en trainingen om de consultant altijd up-to-date te houden.

Meer over detachering
W&S icon

W&S

Op gebied van werving en selectie draagt U-nited Detachering zorg voor het volledige traject, van het opstellen van de functieprofielen en wervingsteksten, tot het uitzetten van de benodigde campagnes en het selecteren van de beste kandidaten.

Meer over werving en selectie
Academy icon

Academy

Een compleet nieuw team laten starten of huidige teams op een nog hoger niveau brengen? Met de U-nited Academy staan we garant voor de groei van zowel huidige als toekomstige collega’s. Wij verzorgen opleidingen en trainingen volledig naar wens op maat.

Meer over academy

Trotse opdrachtgevers

Vakspecialist nodig?

Door onze focus, werkwijze en organisatie zijn wij een betrouwbare en onderscheidende partner. U-nited Detachering ziet en acteert elke dag op nieuwe kansen, ontwikkelingen en inzichten qua arbeidsbemiddeling. Wil jij deze ontwikkelingen niet alleen zien, maar er ook direct actie op kunnen ondernemen? Neem vandaag nog contact met ons op.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01