U-nited Detachering - SNA
Open sollicitatie »

Samenwerken met U-nited Detachering

Binnen de insurance en banking branche zetten we ons dagelijks in om projecten en opdrachten tot een succes te maken. Dat doen we met veel plezier, overtuiging en met de juiste inzet van precies die ene professional die nodig is. We zijn trots op wat we doen.

“Wij laten de kwaliteiten van onze professionals optimaal matchen met de vraag van de opdrachtgever. Dankzij de kracht van samen creëren we voor alle partijen het gewenste resultaat.”

Kennis over de arbeidsmarkt

Het vinden van de juiste kandidaat en arbeidsvorm is er niet eenvoudiger op geworden. Het vraagt om betrouwbaarheid, een goed netwerk en kennis over de huidige arbeidsmarkt voor insurance en banking. U-nited detachering fungeert hierbij als jouw sparringpartner, wij adviseren en ondersteunen waar nodig. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht, vaste vacature of project, U-nited detachering kan altijd helpen.

De specialist voor insurance en banking professionals

U-nited detachering vindt aandacht voor u als opdrachtgever erg belangrijk.

Wij luisteren goed naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Vaak is er een specifieke vraag naar een bepaalde kandidaat. Daar ligt voor U-nited detachering de uitdaging en daarin onderscheiden wij ons dan ook van andere partijen. Dankzij onze jarenlange ervaring met insurance en banking vinden wij voor u de professional die de beste match heeft met uw profiel. U-nited detachering werkt voor toonaangevende financiële instellingen in Nederland. Onze opdrachtgevers zijn kritisch en nemen alleen genoegen met het allerbeste. Dat is niet meer dan terecht, want dat eisen wij ook van onze eigen dienstverlening.

Vandaag nog een vak specialist nodig?

Door onze focus, werkwijze en organisatie zijn wij een betrouwbare en onderscheidende partner. U-nited detachering ziet en acteert elke dag op nieuwe kansen, ontwikkelingen en inzichten qua arbeidsbemiddeling. Wilt u deze ontwikkelingen niet alleen zien, maar er ook direct actie op kunnen ondernemen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bekijk ook eens wat onze huidige partners over U-nited vertellen en neem voor een persoonlijke kennismaking direct contact met ons op.