Denny Nicolai

Voorstelronde

Denny is als Commercieel Directeur onmisbaar in team U-nited. Achter elke functietitel schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom stelt Denny zich graag aan jou voor!

Ontmoet andere collega’s
Eventjes

Kennismaken

Hoi, mijn naam is Denny. Bij U-nited Detachering ben ik Commercieel Directeur. Vanuit deze rol vorm ik het verbindingsstuk tussen onze opdrachtgevers en krachtpatsers.

Misschien zie je het niet direct aan mij af, maar ik ben behoorlijk sensitief; ik ga altijd uit van mijn gevoel en weet daardoor de juiste vragen te stellen en een eerlijke gesprekspartner te zijn

Snel contact?
Bel mij op 06 413 235 15 of mail naar [email protected]

– Denny Nicolai

1: Welke ambities heb je?

Het lijkt mij prachtig om uiteindelijk aan het bedrijf te werken dat landelijk bekend staat om haar hoge kwaliteitsstandaard. Met U-nited zetten we mooie stappen in de goede richting van deze ambitie. Dat doe ik in een team waar ik niet alleen supertrots op ben, maar mijzelf ook ontzettend thuis voel.

2: Wat zou een nieuwe traditie kunnen worden binnen U-nited Detachering?

Met regelmaat bowlen, karten of paintballen. Lekker het kind in jezelf naar boven laten komen om alles, wat je in de haast van het dagelijkse leven bezighoudt, even los te laten.

3: Wat is je mooiste vakantie ooit?

Dat is de vakantie naar Thailand. Ik denk nog vaak terug aan de mooie momenten op het strand, de heerlijke zeebaars met rijst en de waanzinnig lieve Thaise mensen. Dit volk leeft per dag en maakt zich niet zo snel druk, daar heb ik veel bewondering voor.

denny-nicolai-financiele-detacheringsbureau-u-nited-detachering

4: Wat is je favoriete gerecht?

’s Nachts mag je mij wakker maken voor een kapsalon. Maar niet zomaar één! Enkel als je mij de kapsalon van de Vegan Junk Food Bar serveert. Deze kapsalon is één woord; TOP. Verder vooral zelf proeven en oordelen!

5: Stel, je zou topsporter zijn. Welke topsport zou je dan beoefenen?

Zet mij maar in een raceauto. Ik ben gek op de snelheid, competitie en adrenaline. Qua raceklasse neig ik naar de Porsche Supercup of de 24 uur van Le Mans. Met Sandor als teamgenoot gok ik dat we kans maken op een podium 😉

6: Waar gaan jouw nekharen van overeind staan?

Als mensen geen keuzes maken. Niet alleen word ik er ongeduldig van, ook weet ik dat het voor de beslisser vaak ten goede komt om een knoop door te hakken. Een keuze is daarbij niet altijd definitief. Zoals Stef Bos ooit zong; “Je moet niet bang zijn om te vallen, want anders maak je nooit een sprong”.

7: Wat is je favoriete dier?

Dat is een hond. Sowieso ben ik een enorme dierenvriend. Het lijkt mij prachtig om later wat landelijker te gaan wonen met allerlei dieren om mij heen. Dat zou ook voor onze hond Bailey fantastisch zijn!

denny-nicolai-financieel-detacheringsbureau-u-nited-detachering

“Er is geen weg naar geluk. geluk is de weg”

Handelen vanuit intuïtie heeft mij gelukkiger gemaakt dan ik ooit ben geweest. Niet geforceerd op zoek zijn naar geluk, maar juist je eigen geluk jouw pad laten bepalen. Lekker zweverig hé? Valt mee hoor. Als nuchtere Fries sta ik verder met beide benen op de grond.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01