Denny Nicolai

Even voorstellen

Denny is als recruiter en mede-directeur altijd op zoek naar talentvolle verzekeringsprofessionals om ons team te versterken. Achter elke functietitel schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom stelt Denny zich graag aan jou voor!

Contact opnemen met Denny
Aangenaam

Mijn naam is Denny

Bij U-nited Detachering vorm ik het verbindingsstuk tussen onze opdrachtgevers en professionals. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

● Intakegesprekken met kandidaten;
● Verbinding leggen met nieuwe opdrachtgevers;
● Dienen als eerste aanspreekpunt voor alles wat speelt tussen opdrachtgever en onze professionals.

Snel contact?
Bel mij op +31 6 413 235 15 of mail naar [email protected]

hond-denny-nicolai-u-nited-detachering

Enorme puppy-ogen

Met enorme puppy-ogen kijkt Bailey mij aan terwijl ik me naar de voordeur haast. Snel geef ik mijn hond een aai over de bol, mijn vriendin Farah een kus en rijd vervolgens vol goede energie richting één van onze kantoren: de ene keer in Wijchen, de andere keer in Groningen.

recruiter-denny-nicolai-u-nited-detachering

Ideale match

In mijn werkzaamheden staat communicatie centraal. Continu ben ik op zoek naar de ideale match tussen onze opdrachtgevers en professionals. Dat begint bij goed luisteren. Het opbouwen van een relatie valt en staat in mijn optiek met wederzijds vertrouwen. Zolang je open en eerlijk naar elkaar bent, kan je elkaar het allerbeste helpen. Deze eigenschappen zijn de basis ingrediënten voor een sterke, langdurige samenwerking. Daar ben ik 100% van overtuigd, zo blijkt ook uit onze referenties.

brandstof-denny-nicolai-u-nited-detachering

Mijn brandstof

Bepalend voor de energie die ik krijg, zijn de mensen om mij heen. Dat geldt zowel zakelijk als privé. Mensen met een negatieve houding slurpen de energie uit mijn lichaam. Daarom werk ik elke dag aan een leefomgeving waarin ik positief gestelde mensen om mij heen heb. Dat heb ik nodig om gelukkig te zijn en een bedrijf neer te zetten waar wij met het hele team trots op kunnen zijn.

Waar je mij ’s nachts voor mag wakker maken? Dan kies ik voor de kapsalon met zoete aardappelfriet van de Vegan Junk Food Bar. In één woord: TOP. Verder vooral zelf proeven en oordelen!

“Er is geen weg naar geluk. Geluk is de weg”

Handelen vanuit intuïtie heeft mij gelukkiger gemaakt dan ik ooit ben geweest. Niet geforceerd op zoek zijn naar geluk, maar juist je eigen geluk jouw pad laten bepalen. Lekker zweverig hé? Valt mee hoor. Als nuchtere Fries sta ik verder met beide benen op de grond.

© 2023 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01