Referenties

Opdrachtgevers & Krachtpatsers

Fantastische opdrachtgevers

Recensie

Wiljan Pasman

“Fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Vanaf het eerste telefonische gesprek al meteen een goed gevoel bij de bedrijfscultuur.”

“Denken mee met hun medewerkers, ook op privégebied. Zo gaven zij mij bijvoorbeeld de ruimte om eerst nog te reizen en later te starten. Ook op werkgebied leuke uitdagende opdrachten en denken mee over je ontwikkeling.”

“Mocht je een nieuwe uitdaging zoeken, of net als beginnend consultant aan de start van je carrière in de insurance of banking staan, neem dan zeker contact op met U-nited Detachering!”

Recensie

Emiel Rouhof

“Wat U-nited voor mij bijzonder maakt is dat zij het, naast je plezier binnen je opdracht, ook belangrijk vinden dat het buiten de opdracht goed met je gaat. Ook zijn zij oprecht geïnteresseerd in dingen waar je buiten je opdracht mee bezig bent.”

“Ook op werkgebied wordt er meegedacht over je ontwikkeling en wat jij belangrijk vindt bij het vinden van een uitdagende opdracht. Als beginnend professional is het erg fijn om een ervaren sparringpartner, zoals Sanne, te hebben die meedenkt over de toekomst en jouw pad binnen de verzekeringswereld.”

“Ik denk dat veel werkgevers een voorbeeld kunnen nemen aan de waarde die U-nited hecht aan haar werknemers.”

Recensie

Yvo Flapper

“Als zzp’er hecht ik veel waarde aan mijn vrijheid. Bij U-nited Detachering krijg ik veel meer dan dat alleen. Naast uitdagende interim opdrachten heb ik een sterke sparringpartner die echt met me meedenkt! Ze zijn door hun ruime kennis, ervaring en netwerk als geen ander in staat om de juiste opdrachten te vinden. U-nited heeft mijn profiel voorgelegd aan Unive voor een opdracht waar ik zelf niet op zou hebben gereageerd. De opdrachtgever was direct enthousiast en ik werk hier nu al weer ruim 6 maanden en tot wederzijdse tevredenheid. De opdrachtgever is zo tevreden dat hij me zelfs heeft voorgedragen voor een nieuwe opdracht binnen Unive. Daarnaast deelt U-nited regelmatig marktontwikkelingen.”

“Over de mensen achter U-nited Detachering kan je het beste zelf oordelen, maar ik voel een fijne klik en een sterke betrokkenheid. Ik voel me als ZZP-er echt onderdeel van een club bevlogen en betrokken specialisten, de mens staat centraal. Dit is absoluut de Kracht van Samen! Ik raad iedereen aan om eens kennis te maken met U-nited, ongeacht je ervaringsniveau.”

Aanbeveling

Erwin Ruedisueli

“Ik heb de afgelopen drie jaar op een erg plezierige wijze mogen samenwerken met Sandor van Tilburg. In de beginfase heeft Sandor een belangrijke rol gespeeld in het opbouwen van het zakelijk verzekeringsteam bij de Klantenservice van een grote bank. Als adviseur maar ook als coach voor nieuwe medewerkers.”

“Vervolgens is de dienstverlening fors uitgebreid en lag zijn taak vooral in het trainen en coachen van nieuwe collega’s. Sandor is door zijn kennis van het vak en zijn laagdrempelige aanpak in staat om een belangrijke rol in een team te pakken. Of dit nu als adviseur is met de focus op sales of als coach/trainer waarbij hij het beste uit de mensen weet te halen. Zijn humor en relativeringsvermogen helpen hem daarbij. Hij heeft veel nieuwe collega’s zonder (of met beperkte) ervaring in het verzekeringsvak opgeleid tot verzekeringsspecialist.”

“Na de rol adviseur, coach en trainer is Sandor zijn eigen bedrijf U-nited Detachering gestart met de focus op detachering in verzekeren. U-nited is op een erg goede manier in staat om verzekeringsprofessionals aan te bieden in een markt waarin dat nagenoeg onmogelijk lijkt. Vanuit U-nited wordt ook geïnvesteerd in het verzekeringstalent van morgen. U-nited ademt verzekeren en is daar ook echt goed in. Binnen mijn verzekeringsteams heb ik verschillende toppers van U-nited ingezet.”

“Omdat Sandor zich verdiept in de organisatie en de opdracht is hij in staat de juiste mensen te matchen. Hieruit blijkt zijn kennis van het vak en zijn oprechte interesse in een organisatie met een personeelsvraag. Kortom op verschillende manieren TOP met Sandor samengewerkt. Ik beveel hem en U-nited van harte aan.”

Aanbeveling

Nick Lamberink

“Ondanks de korte samenwerking, ben ik erg tevreden over het contact met U-nited, in bijzondere met mijn accountmanager Michel. Ze zien de persoon, denken en leven met je mee en zijn oplossingsgericht. Ik raad United dan ook zeker aan!”

Recensie

Rianne Nederveen

“Toevallig ben ik in de detachering terecht gekomen. U-nited Detachering legde twee jaar geleden contact met mij. Direct was er sprake van een wederzijdse klik en vertrouwen in elkaar. Er was ruimte voor persoonlijke wensen, er is betrokkenheid en persoonlijke aandacht. De kracht van samen (U and I together) is merkbaar aanwezig.”

Drink een kop koffie/thee

Ontdek wat ons team voor jou als opdrachtgever of als krachtpatser kan betekenen. Deel met ons de wensen die je hebt onder het genot van een goede kop koffie of thee. Een afspraak is zo gemaakt via ons contactformulier of een belletje naar 085 070 8535.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01