Referenties

Opdrachtgevers & Personeel

Fantastische opdrachtgevers

opdrachtgevers-meijers-assurantiën-u-nited-detachering
opdrachtgever-saa-verzekeringen-u-nited-detachering
opdrachtgevers-abn-amro-u-nited-detachering
opdrachtgevers-achmea-u-nited-detachering
opdrachtgever-heilbron-u-nited-detachering
opdrachtgever-hdi-u-nited-detachering
opdrachtgevers-hoffelijk-u-nited-detachering
opdrachtgever-schouten-zekerheid-u-nited-detachering
opdrachtgevers-van-brugge-u-nited-detachering
Recensie

Wiljan Pasman

“Fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Vanaf het eerste telefonische gesprek al meteen een goed gevoel bij de bedrijfscultuur. Denken mee met hun medewerkers, ook op privé gebied. Gaven mij bijvoorbeeld de ruimte om eerst nog te reizen en later te starten.”

“Ook op werkgebied leuke uitdagende opdrachten en denken mee over je ontwikkeling. Mocht je een nieuwe uitdaging zoeken, of net als beginnend professional aan de start van je carrière in de insurance of banking staan, neem dan zeker contact op met U-nited Detachering!”

Aanbeveling

Erwin Ruedisueli

“Ik heb de afgelopen drie jaar op een erg plezierige wijze mogen samenwerken met Sandor van Tilburg. In de beginfase heeft Sandor een belangrijke rol gespeeld in het opbouwen van het zakelijk verzekeringsteam binnen Rabo Klantenservice. Als adviseur maar ook als coach voor nieuwe medewerkers.”

“Vervolgens is de dienstverlening fors uitgebreid en lag zijn taak vooral in het trainen en coachen van nieuwe collega’s. Sandor is door zijn kennis van het vak en zijn laagdrempelige aanpak in staat om een belangrijke rol in een team te pakken. Of dit nu als adviseur is met de focus op sales of als coach/trainer waarbij hij het beste uit de mensen weet te halen. Zijn humor en relativeringsvermogen helpen hem daarbij. Hij heeft veel nieuwe collega’s zonder (of met beperkte) ervaring in het verzekeringsvak opgeleid tot verzekeringsspecialist.”

“Na de rol adviseur, coach en trainer is Sandor zijn eigen bedrijf U-nited Detachering gestart met de focus op detachering in verzekeren. U-nited is op een erg goede manier in staat om verzekeringsprofessionals aan te bieden in een markt waarin dat nagenoeg onmogelijk lijkt. Vanuit U-nited wordt ook geïnvesteerd in het verzekeringstalent van morgen. U-nited ademt verzekeren en is daar ook echt goed in. Binnen mijn verzekeringsteams heb ik verschillende toppers van U-nited ingezet.”

“Omdat Sandor zich verdiept in de organisatie en de opdracht is hij in staat de juiste mensen te matchen. Hieruit blijkt zijn kennis van het vak en zijn oprechte interesse in een organisatie met een personeelsvraag. Kortom op verschillende manieren TOP met Sandor samengewerkt. Ik beveel hem en U-nited van harte aan.”

Recensie

Rianne Nederveen

“Toevallig ben ik in de detachering terecht gekomen. U-nited Detachering legde twee jaar geleden contact met mij. Direct was er sprake van een wederzijdse klik en vertrouwen in elkaar. Er was ruimte voor persoonlijke wensen, er is betrokkenheid en persoonlijke aandacht. De kracht van samen (U and I together) is merkbaar aanwezig.”

Kop koffie of thee drinken?

Ontdek wat ons team voor jou als opdrachtgever of als professional kan betekenen. Deel met ons de wensen die je hebt onder het genot van een goede kop koffie of thee. Een afspraak is zo gemaakt via ons contactformulier of een belletje naar 085 070 8535.

© 2022 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01