Michel van der Stam

Voorstelronde

Michel is als Manager onmisbaar in team U-nited. Achter elke functietitel schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom stelt Michel zich graag aan jou voor!

Ontmoet andere collega’s
Eventjes

Kennismaken

Hoi, ik ben Michel. Als Manager van U-nited Detachering ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze professionals en de opdrachtgevers waar zij werkzaam zijn.

In het contact met de professional bespreken wij hoe de opdracht wordt ervaren, waar zij tegenaanlopen en hoe zij het optimale resultaat uit zowel zichzelf als uit de opdrachten kunnen halen.

Doordat ik zaken vanuit het perspectief van de ander begrijp, voelt mijn gesprekspartner zich gehoord en merkt oprechte betrokkenheid. Mensen nemen mij hierdoor snel in vertrouwen en zijn bereid mij te vertellen wat voor hén belangrijk is.

Snel contact?
Bel mij op 06 415 313 26 of mail naar [email protected]

– Michel van der Stam

1: Welke ambities heb je?

Momenteel ben ik erg tevreden met hoe mijn leven eruit ziet. Dat wil niet zeggen dat ik geen ambities heb om verder te groeien en te  ontwikkelen.

Ik probeer in mijn huidige functie mensen te motiveren het potentieel dat zij hebben te benutten. Hierin probeer ik mijzelf ook uit te blijven dagen. Niets is zo zonde dan talent dat onbenut verloren gaat.


2: Wat zou een nieuwe traditie kunnen worden binnen U-nited Detachering?

Onze befaamde (soms beruchte) kerstborrel is in korte tijd een begrip geworden. Daarnaast, in het verlengde van het benutten van potentieel, zijn wij bezig met een volgende stap in de ontwikkeling van medewerkers. 

Wij bieden ze verschillende tests aan (gedragsindicatoren, drijfverenindicatoren, skilltest etc.). Hiermee krijgen zij inzicht in zichzelf, weten waar hun kracht ligt, en kunnen daarmee achterhalen wat hen motiveert en wat zij nog nodig hebben om de volgende stap in hun ontwikkeling te zetten.

3: Wat is je mooiste vakantie ooit?

Ooit ben ik drie maanden naar West-Afrika geweest. Dit is ongetwijfeld de vakantie waarvan ik het meest geleerd heb. Een grote wens is om ooit nog eens naar Lapland te gaan (zoals de Staatsloterij reclame) Maar in dat geval gaat voor mij ook het principe op; “Dan moet ik hem nog wel even winnen”

michel-van-der-stam-bellen-detacheringsbureau-verzekeringen-u-nited-detachering

4: Wat is je favoriete gerecht?

Hier moet ik er twee kiezen; zuurkool en pannenkoeken.

5: Stel, je zou topsporter zijn. Welke topsport zou je dan beoefenen?

De mooiste sport om te kijken vind ik wielrennen. Zelf heb ik ook een racefiets waar ik graag gebruik van maak. Als ik een topsportcarrière moet kiezen ga ik vanwege de veiligheid en het geld voor voetbal.

6: Waar gaan jouw haren van overeind staan?

Van mensen die altijd in problemen denken en eigen fouten enkel wijten aan externe factoren.

7: Hoe ziet jouw ideale weekend eruit?

Mijn ideale weekend bestaat uit sport kijken op televisie met aan de linkerkant een knisperend haardvuurtje en aan de rechterkant een mooi glas goede whisky.

michel-van-der-stam-werkplezier-detacheringsbureau-verzekeringen-u-nited-detachering

“Als je alleen maar spookrijders tegenkomt rijd je misschien zelf wel aan de verkeerde kant. “

Dit levensmotto past bij mij omdat je enkel invloed hebt op jezelf. Externe factoren heb je niet in de hand.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01