Michel van der Stam

Even voorstellen

Michel is als manager bij U-nited Detachering het allereerste aanspreekpunt van onze professionals die in hun opdracht zitten. Michel is meer dan alleen een visitekaartje, dus hij stelt zich graag persoonlijk aan jou voor!

Contact opnemen met Michel
Aangenaam

Mijn naam is Michel

“Als Manager van U-nited Detachering ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze professionals en de opdrachtgevers waar zij werkzaam zijn. In het contact met de professional bespreken wij hoe de opdracht wordt ervaren, waar zij tegenaanlopen en hoe zij het optimale resultaat uit zowel zichzelf als uit de opdrachten kunnen halen. “

“Ik vind het leuk om mensen te coachen en verder te helpen in hun ontwikkeling en persoonlijke groei.”

Snel contact?
Bel mij op +31 6 415 313 26 of mail naar [email protected]

– Michel van der Stam

brandstof-michel-van-der-stam-u-nited-detachering

Suiker en koolhydraten

Elke werkdag is verrassend afwisselend. Het ene moment ontvang ik een nieuwe kandidaat op kantoor, het andere moment ben ik onderweg naar een professional voor een performance gesprek. Deze gesprekken voeren we doorgaans te voet in het kader van ons vitaliteitsprogramma.

Door mijn inlevingsvermogen, empathie en rust weet ik mensen snel op hun gemak te stellen. Energie krijg ik, net als elk ander mens, door suiker en koolhydraten. Daarnaast vind ik het erg prettig als mensen dankzij mijn input stappen maken in de richting die voor hén nodig is.

hobby-michel-van-der-stam-u-nited-detachering

Levensmotto uit eigen koker

Waar je mij midden in de nacht voor mag wakker maken? Zuurkool en de Ronde van Vlaanderen! Zelf houd ik ook van fietsen, maar liever niet middenin de nacht.

Daarnaast ben ik niet vies van een levensmotto hier en daar. Sterker nog, ik heb er eentje uit eigen koker!

“Als je alleen maar spookrijders tegenkomt, dan rijd je misschien zelf aan de verkeerde kant.”

“Als je doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg.”

Doelen bereiken doe je met de juiste inzet. Dat is in mijn optiek het meest belangrijke ingrediënt voor persoonlijk succes. Professionals hierin enthousiasmeren en motiveren doe ik graag. Ben je nieuwsgierig hoe U-nited Detachering jou een carrière-boost kan geven in de wereld van verzekeringen?
Neem dan contact op via 085 070 8535.

© 2022 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01