Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Samen verschil maken

Over U-nited Detachering
Duurzame ontwikkelingsdoelen

Wat wij doen

“Samen met onze consultants helpt U-nited Detachering bedrijven om hun complexe vraagstukken op te pakken en doelstellingen te realiseren. Deze consultants kunnen zich bij ons doorlopend ontwikkelen om hun loopbaan in een hogere versnelling te brengen. Daarnaast dragen wij als team bij aan de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties: de Sustainable Development Goals (SDG’s).”

– Sandor van Tilburg

usp-zakelijke-verzekeringen-u-nited-detachering

Goed werkgeverschap

Goede gezondheid en welzijn

Onze U-nited consultants maken een bewuste keuze om in beweging te zijn via ons vitaliteitsprogramma. Voor afwisseling en uitdaging bieden wij passende begeleiding in de vorm van bijvoorbeeld loopbaanadvies en coaching.

Vanuit onze U-nited Academy zorgen wij dat onze consultants doorlopend leren en professionele begeleiding krijgen. Want de wereld van werk verandert en morgen zijn alweer andere kwaliteiten en vaardigheden nodig dan vandaag.

usp-zakelijke-verzekeringen-u-nited-detachering

Maatschappelijke betrokkenheid

Waardig werk en economische groei

Bij U-nited Detachering kun je naast je werk aan maatschappelijke uitdagingen werken. Dat brengt geheel nieuwe ervaringen en leermomenten met zich mee. Bovenal geeft het plezier, inspiratie en voldoening. U-nited Detachering draagt MVO en duurzaamheid een warm hart toe.

Zo hechten wij bijvoorbeeld veel waarde aan goed werkgeverschap, het realiseren van een grote betrokkenheid onder onze werknemers, een flexibel mobiliteitsbeleid en een professioneel privacy beleid. Als organisatie zijn wij lid van SDG Nederland en ondertekenaar van de visie en voorwaarden.

Social-mediabericht:
Fantastisch initiatief India [bericht lezen]

usp-zakelijke-verzekeringen-u-nited-detachering

Leren en ontwikkelen

Kwaliteitsonderwijs

We zien de ontwikkeling van het kennisniveau en de vaardigheden van onze consultants als één van onze kerntaken als detacheerder. Leren, ontdekken en groeien: dat is het gemeenschappelijke doel. Dit in een cultuur waarin samenwerken vanzelfsprekend is en ieder weet waar hij of zij goed in is én beter in wil worden.

Persoonlijke groei stimuleren wij middels ons performance programma, waarin de consultants volledig centraal en er op individueel niveau aan de slag wordt gegaan met competenties, activiteiten, kansen en resultaten.

“Onze kernfilosofie is dat wij mensen ruimte en eigen verantwoordelijkheid geven.”

usp-zakelijke-verzekeringen-u-nited-detachering

Diversiteit

Gendergelijkheid

Onze kernfilosofie is dat wij mensen ruimte en eigen verantwoordelijkheid geven. Samenwerken en elkaar helpen vinden wij vanzelfsprekend, evenals het geven en nemen van verantwoordelijkheid. Diversiteit leidt voor ons tot meer ideeën en zienswijzen, en daardoor betere oplossingen.

usp-zakelijke-verzekeringen-u-nited-detachering

Milieu

Klimaatactie

Bij duurzaamheid denken veel mensen aan klimaat en milieu. Samen met onze consultants spelen wij een rol in de oplossingen van maatschappelijke onderwerpen behorend bij de thema’s Klimaat, Kansengelijkheid en Vitaliteit.

Social-mediabericht:
U-nited consultant verzamelt zwerfafval met heel veel andere wandelaars [bericht lezen]

Fantastische opdrachtgevers

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01