Sanne Kandel

Voorstelronde

Sanne is als Manager onmisbaar in team U-nited. Achter elke functietitel schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom stelt Sanne zich graag aan jou voor!

Ontmoet andere collega’s
Eventjes

Kennismaken

Hai, mijn naam is Sanne. Bij U-nited Detachering ben ik Manager. Daarmee ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze krachtpatsers en opdrachtgevers.

Mijn kracht ligt in aanstekelijk enthousiasme, je krijgt mij niet snel van mijn stuk. Ik ben vrolijk, empathisch, gepassioneerd en makkelijk benaderbaar.

Snel contact?
Bel mij op 06 121 115 14 of mail naar [email protected]

1: Welke ambities heb je?

Mijn ambitie is om een lang, gezond en gelukkig leven te hebben. Verder hoop ik samen met ons team over vijf jaar dé detacheerder op gebied van financiële dienstverlening van Nederland te zijn.

2: Wat zou een nieuwe traditie kunnen worden binnen U-nited Detachering?

Oeh, jaarlijks een Mud Run of een stormbaan met het team! Het lijkt mij hilarisch om samen mijn collega’s, volledig uit onze comfortzone, zo’n parcours af te leggen.

3: Wat is je mooiste vakantie ooit?

Met stipt op nummer één; onze huwelijksreis naar Ischgl in Oostenrijk! Dit was niet ons eerste bezoekje naar dit skigebied, maar wel de eerste keer met een super chique hotel. Eentje waar je tijdens eerdere jaren jaloersmakend naar tuurde vanaf te piste. We hebben twee weken genoten van heerlijke luxe, fantastische skipistes en natuurlijk hartverwarmende liefde 😉

krachtpatsers-detacheringsbureau-verzekeringen-u-nited-detachering

4: Wat is je favoriete gerecht?

Italiaans eten; heerlijk! Leuk om te bereiden en ik ben gek op de gerechten en smaken. Bescheiden als ik ben geniet ik het meest van mijn zelfgemaakte lasagne met lekker veel Italiaanse groenten. En als toetje? Tiramisu natuurlijk!

5: Stel, je zou topsporter zijn. Welke topsport zou je dan beoefenen?

Wedstrijdzwemster. Van jongs af aan voel ik mij al als een vis in het water. Mijn specialiteit was de 25 meter schoolslag, al moet ik het de laatste jaren vooral hebben van de duikwedstrijdjes met mijn dochters.

6: Waar gaan jouw nekharen van overeind staan?

Mijn allergie zit voornamelijk in mensen die niet eerlijk zijn of zich anders voordoen dan dat ze daadwerkelijk zijn. Eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel. Wees open, eerlijk en durf jezelf kwetsbaar op te stellen. Dan is er altijd een oplossing mogelijk.

sanne-kandel--manager-financieel-detacheringsbureau-u-nited-detachering

“Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet.”

Dit klinkt makkelijker dan het is. Jouw gedrag is bepalend voor de situatie waarin jij je bevindt. Denk daar maar eens over na. Bewustwording is de eerste stap in ieders ontwikkeling.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01