Sanne Kandel

Even voorstellen

Sanne is als manager bij U-nited Detachering het allereerste aanspreekpunt van onze professionals die in hun opdracht zitten. Een functietitel is ook maar een functietitel, dus Sanne stelt zich graag persoonlijk aan jou voor!

Contact opnemen met Sanne
Aangenaam

Mijn naam is Sanne

“Vol energie en met een lach op mijn gezicht ga ik naar mijn werk. Als manager van U-nited Detachering ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle professionals met betrekking tot vragen of het delen van zaken die je op het hart liggen. Dit kan door te bellen, appen of mailen.”

“Verder bezoek ik met grote regelmaat onze professionals in hun opdracht, om het wel en wee te bespreken en aan de slag te gaan met de persoonlijke ontwikkeling. Belangrijk hierbij is het bespreken van de vervolgstappen in hun carrière en de begeleiding van onze professionals van opdracht naar opdracht.”

Snel contact?
Bel mij op +31 6 121 115 14 of mail naar [email protected]

– Sanne Kandel

sanne-kandel-variatie-u-nited-detachering

Verrassend varierend

Mijn werkzaamheden variëren van dag tot dag. Dan ben ik op kantoor te vinden om nieuwe collega’s welkom te heten, het andere moment ben ik onderweg om de professionals in het land op te zoeken voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het een voorrecht om voor, maar vooral ook mét de professionals van U-nited te mogen werken. De kracht van samen maakt ons sterk. Ik geniet van de verschillende karakters binnen ons team. Andersom hechten de collega’s veel waarde aan mijn empathie, toegankelijkheid en betrouwbaarheid.

sanne-kandel-wintersport-u-nited-detachering

Vrijheid is blijheid

De dinsdag is mijn vrije dag. In mijn vrije tijd geniet ik volop van bijvoorbeeld een flink stuk hardlopen of een heerlijk dagje naar de sauna met mijn beste vriendin. Met mijn man en twee dochters trek ik er graag op uit. Dit varieert van een goede wandeling door het bos tot het kijken van een hilarische film in de bioscoop. Daarnaast zijn we als gezin altijd wel sportief bezig en zijn verzot op de wintersport. Natuurlijk krijg ik ook energie van mijn zakelijk uitdagingen. Zo haal ik veel voldoening uit een positieve feedback na een uitdagend gesprek. Ook hecht ik veel waarde aan de mate van plezier waarmee elke professional zijn of haar werkzaamheden bij de opdrachtgever verricht.

“Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet.”

Dit klinkt makkelijker dan het is. Jouw gedrag is bepalend voor de situatie waarin jij je bevindt. Denk daar maar eens over na. Bewustwording is de eerste stap in jouw ontwikkeling. Waar je mij ’s nachts voor mag wakker maken? Nou, laat mij maar lekker slapen! Wil je het toch proberen, neem dan een goed glas droge witte wijn of een stuk huisgemaakte tiramisu mee.

© 2023 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01