Sandor van Tilburg

Kent zijn kracht

Sandor is als Projectmanager en Algemeen Directeur onmisbaar in team U-nited. Achter elke functietitel schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom stelt Sandor zich graag aan jou voor!

Ontmoet andere collega’s
Eventjes

Kennismaken

“Zodra de eerste lichtstralen mijn kamer binnendringen, sta ik op met zin in de dag en kijk ik uit naar alle kansen en mogelijkheden die mij die dag geboden worden.”

“Als projectmanager en directeur van U-nited Detachering fungeer ik als schakel tussen opdrachtgevers en personeel. Mijn focus ligt op het ontdekken van kansen in de markt en deze vertalen naar maatwerkgerichte oplossingen. Dit houdt concreet in:”

● Netwerken door het onderscheidend vermogen van U-nited te profileren;
● Opdrachten matchen aan de juiste persoon ‘for the job’;
● Het avontuur van ondernemen op een inspirerende manier vormgeven.

Snel contact?
Bel mij op +31 6 108 927 40 of mail naar [email protected]

– Sandor van Tilburg

Oplossingen vinden

Denken in mogelijkheden: voor elk probleem bestaat een oplossing en voor elk uitgesproken ambitie een loopbaanmogelijkheid. Vanuit mijn rol mag ik deze richtingen faciliteren en pak daarin graag mijn verantwoordelijkheid.

loopbaanmogelijkheid-sandor-van-tilburg-u-nited-detachering
wandelschoenen-sandor-van-tilburg-u-nited-detachering

Volop genieten

Zakelijk krijg ik energie van het feit dat ik ‘puzzelstukjes’ in elkaar kan laten vallen waardoor een traject van de grond komt met als resultaat tevreden klanten en gelukkige medewerkers. Privé trek ik graag met mijn vrouw Ellen en dochter Lara de wandelschoenen aan. Samen genieten we volop van al het moois dat de natuur te bieden heeft en natuurlijk van elkaar.

“Lef is het enkelfout van leven”

Ga ervoor, pak die kans, breek los van de al bewandelde paden en bereik wat je nooit voor mogelijkheid hebt gehouden. Lukt het een keer niet? Sta op, ga door en leer ervan. Dat is mijns inziens echt de ultieme weg naar groei en persoonlijke ontwikkeling. ’s Nachts mag je mij wakker maken voor een lekkere gin-tonic: een heerlijk drankje dat wat mij betreft elk moment de zonde waard is.

© 2023 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01