Sandor van Tilburg

Voorstelronde

Sandor is als Algemeen Directeur onmisbaar in team U-nited. Achter elke functietitel schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom stelt Sandor zich graag aan jou voor!

Ontmoet andere collega’s
Eventjes

Kennismaken

Hallo, mijn naam is Sandor van Tilburg. Als oprichter van U-nited Detachering vervul ik de rol van Algemeen Directeur. Vanuit mijn positieve blik ben ik altijd op zoek naar nieuwe kansen binnen de branche. Op grond van adequate kennis van de branche, de juiste duurzame verbindingen tot stand brengen tussen opdrachtgevers en professionals inspireert mij.

Mijn belangrijkste werkzaamheden:

● Het avontuur van samen ondernemen vertalen en vormgeven richting de organisatie;
● Adviseren van opdrachtgevers over hoe in te spelen op de personele ontwikkelingen binnen de (toekomstige) verzekeringsbranche;
● Het onderscheidend vermogen van U-nited binnen de detacheringsmarkt bekrachtigen als werkgever door zorg te dragen voor onze krachtpatsers.

Snel contact?
Bel mij op 06 108 927 40 of mail naar [email protected]

– Sandor van Tilburg

1: Welke ambities heb je?

De ambitie is om over vijf jaar onze successen te continueren en nog steeds te mogen samenwerken met ons huidige team

2: Wat zou een nieuwe traditie kunnen worden binnen U-nited Detachering?

Ons digitale ontbijtsessies zijn een groot succes. Ik sluit niet uit dat dit een nieuwe traditie wordt. Meestal wordt Teams functioneel gebruikt, terwijl je bijvoorbeeld ook prima een keer online samen kan ontbijten of lunchen. Al blijft face2face lunchen natuurlijk gezelliger!

3: Wat is je mooiste vakantie ooit?

Samen met mijn gezin reizen door Zuid Afrika. Kaapstad, Boulders Beach, Kaap de Goede Hoop, Swellendam, Plettenberg Bay, Tsitsikamma nationaal park, Kwazoeloe, Natal, Swaziland, Krugerpark, Johannesburg en nog veel meer hoogtepunten. Dit was een onvergetelijk mooie reis!

sandor-van-tilburg-vitaliteitsprogramma-detacheringsbureau-verzekeringen-u-nited-detachering

4: Wat is je favoriete gerecht?

Thais en Italiaans.

5: Stel, je zou topsporter zijn. Welke topsport zou je dan beoefenen?

Autocoureur, zoals Max Verstappen, want het lijkt mij machtig om in een Formule 1 auto te rijden.

6: Waar gaan jouw haren van overeind staan?

Mijn haren gaan, gezien mijn kapsel, al jaren niet meer overeind staan, maar mijn nekharen door mensen die altijd beren op de weg zien en mensen die oneerlijk zijn.

7: Hoe raak jij de juiste snaar

De juiste snaar raak ik letterlijk op de momenten dat ik samen met mijn dochter Lara muziek maak. We vinden het heerlijk om samen te zingen en gitaar te spelen.

“Moeilijk betekent niet onmogelijk. Het betekent alleen dat je soms anders moet denken.”

Dit levensmotto past bij mij omdat ik zowel zakelijke als privé altijd zoveel mogelijk oplossingsgericht probeer te denken. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt, waar ik weer energie van krijg.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01