Doortje Bless

Voorstelronde

Doortje is als Manager onmisbaar in team U-nited. Achter elke functietitel schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom stelt Doortje zich graag aan jou voor!

Ontmoet andere collega’s
Eventjes

Kennismaken

Hoi, ik ben Doortje! Bij U-nited Detachering ben ik Manager. De grootste kracht die ik bezit, is mijn intuïtief vermogen. Dit is zowel zakelijk als privé erg handig en fijn. In de gesprekken die ik voer weet snel tot de kern te komen. Dat komt door een combinatie van nieuwsgierigheid en het feit dat ik snel contact maak met mensen.

Mijn belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van de professionals van opdracht naar opdracht. De kunst hierbij is om de persoonlijke werkwensen en uitgesproken ambitie te koppelen aan een carrièrepad waar je hart sneller van gaat kloppen. Niet van de stress, maar van enthousiasme natuurlijk 😉

Snel contact?
Bel mij op 06 579 720 68 of mail naar [email protected]

– Doortje Bless

1: Wie is jouw superheld?

Als krachtpatser bij U-nited natuurlijk voor de hand liggend; de Hulk! Deze superheld is ons boegbeeld. Hij is sterk van wil en altijd vastberaden. Bovendien staat hij altijd klaar om obstakels te overwinnen met een krachtige persoonlijkheid.

2: Wat vind jij het leukste aan jouw functie?

Met stip op één het vinden van verbinding om zo het beste uit jezelf te halen. Collega’s, vrienden en familie zien mij als een betrouwbaar persoon die altijd bereid is een helpende hand te bieden. Jij blij = ik/wij blij!

3: Waar mag iemand jou midden in de nacht voor wakker maken?

Eten mag wat mij betreft niet ontbreken. Je kunt mij midden in de nacht wakker maken met een heerlijk gevulde borrelplank! Enorme liefhebber van de bourgondische keuken.

doortje-bless-krachtpatser-u-nited-detachering

4: Wat is je mooiste vakantie ooit?

Mijn mooiste vakantie ooit was zonder twijfel de trip naar Suriname! Een absolute aanrader is om daar de Brownsberg te bezoeken. Verder is het zijn in de jungle mega bijzonder! Er is enorm veel te leren over allerlei soorten fruit, kruiden en dieren. Mooi wat de natuur te bieden heeft daar.

5: Waar gaan jouw nekharen van overeind staan?

⁠Mijn nekharen gaan overeind staan van smakkende en met open mond etende mensen🤭

6: Waar laad jij weer van op?

Na een dag vol uitdagingen laad ik mezelf op met mijn passie voor sport, variërend van volleybal tot crossfit. Mijn innerlijke rust vind ik met yoga.

doortje-bless-webinar-verzekeringspecialist-u-nited-detachering

“Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”

Misschien erg cliché, maar ik geloof in het belang van vrolijkheid en lachen.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01