Werving & Selectie

Professionals

Altijd de juiste professional op de juiste plek. Zonder omkijken. Zonder zorgen.

Contact opnemen
Onze werkwijze

Werving & Selectie

Met werving en selectie van U-nited is het snel en efficiënt aannemen van de perfecte kandidaat altijd gegarandeerd. Draagt zorg voor het volledige traject, van het opstellen van de functieprofielen en wervingsteksten, tot het uitzetten van de benodigde campagnes en het selecteren van de beste kandidaten.

Na de eerste selectie wordt er niet alleen aandachtig gekeken naar de inhoudelijke kennis en expertise van de kandidaat, maar verzorgen we indien nodig eventuele trainingen en besteden we de benodigde aandacht aan het onderzoeken naar een match op persoonlijk vlak. Hoe dan ook, de geleverde kandidaat zal niet alleen op gebied van kennis perfect zijn voor de in te vullen functie, maar ook binnen het team en in de cultuur van de organisatie.

Voor Werving en Selectie opdrachten hanteren we daarnaast altijd vastgestelde fees, zodat opdrachtgevers direct weten waar ze aan toe zijn.

Vacature delen?

Benieuwd of wij jou kunnen helpen bij het vinden van een geschikte kandidaat? Deel de (openstaande) vacature via onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx.

meer weten over onze Werving & Selectie?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van Werving en Selectie? Neem dan direct contact met ons op via de contactpagina. Wij horen graag hoe wij met jou kunnen meedenken.

© 2021 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden
KvK 70022461 - BTW NL858107545B01 - Cookiebeleid - SNA Keurmerk - Privacy statement - Sitemap