Werving & Selectie

Consultants

Altijd de juiste consultant op de juiste plek. Zonder omkijken. Zonder zorgen.

Contact opnemen
Onze werkwijze

Werving & Selectie

”Met werving en selectie van U-nited is het snel en efficiΓ«nt aannemen van de perfecte consultant altijd gegarandeerd. Wij dragen zorg voor het volledige traject; van het opstellen van de functieprofielen en wervingsteksten, tot het uitzetten van de benodigde campagnes en het selecteren van de beste kandidaten.”

“Na de eerste selectie wordt er niet alleen aandachtig gekeken naar de inhoudelijke kennis en expertise van de consultant, maar verzorgen we indien nodig eventuele trainingen en besteden we de benodigde aandacht aan het onderzoeken naar een match op persoonlijk vlak. Hoe dan ook, de geleverde kandidaat zal niet alleen op gebied van kennis perfect zijn voor de in te vullen functie, maar ook binnen het team en in de cultuur van de organisatie.”

“Voor Werving en Selectie opdrachten hanteren we daarnaast altijd vastgestelde fees, zodat opdrachtgevers precies weten waar ze aan toe zijn.β€œ

– Sanne Kandel

Vacature delen?

Benieuwd of wij jou kunnen helpen bij het vinden van een geschikte kandidaat? Deel de (openstaande) vacature via onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, png, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

ontdek onze Werving & Selectie

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van Werving en Selectie? Neem dan direct contact met ons op via de contactpagina. Wij horen graag hoe wij met jou kunnen meedenken.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01