Michael Schouwenaar

Even voorstellen

Michael is als Recruitment Consultant bij U-nited Detachering in de kern onze (online) zoekmachine. Wat wij hier precies mee bedoelen, vertel hij met alle plezier zelf!

Contact opnemen met Michael
Aangenaam

Mijn naam is Michael

“Het klinkt afgezaagd, maar elke dag stap ik met plezier in de auto om richting kantoor te gaan. Dit na het knuffelen met mijn koppige maar toch wel lieve dochtertje en afzetten van mijn vriendin bij haar werk. Wat er op de planning staat? Dat varieert. Vast staat is dat er iedere dag nieuwe kansen en uitdagingen zijn.”

“Mijn functie binnen U-nited is Recruitment Consultant. Dit houdt in grote lijnen in dat ik onder andere de nieuwe U-nited collega’s actief benader zodat ze ons team komen versterken, of dat ze dankzij ons via Werving & Selectie een nieuwe uitdaging aan kunnen gaan.”

“Mijn functie beperkt zich echter niet alleen tot het benaderen van kandidaten. Ook houd ik mij namelijk bezig met het volledig optimaliseren van de huidige werkprocessen, het in gebruik nemen en volledig inrichten van de juiste tools en systemen en het delen van mijn kennis op het gebied van sales en online (video)marketing kennis om met U-nited Detachering nog meer successen te behalen.”

– Michael Schouwenaar

accuraat-michael-schouwenaar-u-nited-detachering

Behoorlijk accuraat

De grote mate van veelzijdigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid zijn de drie belangrijkste punten waarom deze functie zo aantrekkelijk voor mij is. Ik ben iemand die resultaatgericht te werk gaat en niet alleen in teamverband, maar ook zelfstandig wil presteren. Daarnaast krijg ik de kans om een jonge organisatie waar al veel resultaat is geboekt, te helpen groeien en hier onderdeel van uit te maken.

Een aantal van mijn eigenschappen zijn; gedreven, resultaatgericht, accuraat (mits er geen sprake is van slaapgebrek, want ook ik ben maar een mens), optimistisch en sociaal. Koppig is er ook zeker wel eentje, want ik kan me best in dingen vastbijten.

energie-kick-michael-schouwenaar-u-nited-detachering

Energiekick

Weer tijd voor een cliché, want energie haal ik uit mijn gezin. Gelukkig krijg ik ook op de werkvloer energie van de groei die ik samen met directe collega’s bewerkstellig en de resultaten die we boeken.

Met mijn achtergrond in sales is dat ook weer logisch, want je krijgt een kick van het sluiten van goede deals en het leuke en vele contact dat je met mensen hebt. Zij het opdrachtgever of kandidaat.

Wake me up

Waar iemand mij midden in de nacht voor mag wakker maken? Dan moet het op zijn minst een winnend staatslot zijn of een bloedspannende MotoGP race!

© 2023 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01