Michael Schouwenaar

Voorstelronde

Michael is als Recruitment Consultant onmisbaar in team U-nited. Achter elke functietitel schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom stelt Michael zich graag aan jou voor!

Ontmoet andere collega’s
Eventjes

Kennismaken

Hallo, ik ben Michael. Bij U-nited Detachering ben ik Recruitment Consultant. Als persoon ben ik nieuwsgierig, sociaal, een beetje chaotisch en daardoor gek op structuur.

Mijn doel? Zoveel mogelijke talentvolle collega’s om mij heen verzamelen.

Snel contact?
Bel mij op 085 070 8535 of mail naar [email protected]

– Michael Schouwenaar

1: Welke ambities heb je?

Mijn ambitie is om onderdeel uit te maken van groei. Bij U-nited maken we mooie stappen. Vanuit mijn functie draag ik daaraan bij door het versoepelen van processen en het voeren van prettige gesprekken met nieuwe kandidaten die passen bij het DNA van U-nited.

2: Wat zou een nieuwe traditie kunnen worden binnen U-nited Detachering?

Strandfeestjes. Zo vond ik ons Lustrumfeest aan zee bij Noordwijk erg geslaagd.  Dat mag wat mij betreft een terugkerend evenement worden. Heb jij de aftermovie van het lustrumfeest al gezien?

3: Wat is je mooiste vakantie ooit?

Mijn mooiste vakantie ooit is toch echt wel Praag in 2015. Het is een prachtig land om doorheen te lopen. Tijdens ons verblijf hebben we diverse musea bezocht; van kunst tot en met techniek. En als klap op de vuurpijl hebben we de MotoGP in Brno bijgewoond. De milieustrijders hebben hier waarschijnlijk niets mee, maar ik kan de motoren nog ruiken en horen!

michael-schouwenaar-financiele-detacheringsbureau-u-nited-detachering

4: Wat is je favoriete gerecht?

Lastige keuze. Ik ben gek op T-bone steaks, mits goed bereid. Het liefst medium rare en geserveerd bij André Dokter te Briltil of de Opstal in Zuidhorn. Anderzijds heb ik ook een zwak voor boerenkool met worst én spekjes. Dit vertrouwde gerecht brengt met direct naar de tijd van vroeger, toen ik nog thuis woonde.

5: Stel, je zou topsporter zijn. Welke topsport zou je dan beoefenen?

Als ik écht in de top van een sport mee zou kunnen doen, dan als coureur in de MotoGP. Hierin rijden stuk voor stuk uitzonderlijke coureurs, maar om de strijd aan te kunnen gaan met Valentino Rossi in zijn hoogtijdagen, dat zou ontzettend gaaf zijn.

6: Waar gaan jouw nekharen van overeind staan?

Mijn nekharen gaan overeind staan van ongestructureerd werken, geen helder proces voor ogen hebben en ouderwets geknutsel. Doe niet zomaar dingen in de snelheid van de dag, maar gun jezelf de tijd om iets met aandacht op te pakken. Dat is altijd het beste voor het resultaat!

7: Wat is het gekste kledingstuk dat je in de kast hebt hangen?

Dat is makkelijk; de Elsa jurk van de animatiefilm Frozen. Zelf pas ik er niet in, maar gelukkig staat deze jurk mijn dochter prachtig!

michael-schouwenaar-recruitment-consultant-detacheringsbureau-u-nited-detachering

“Kies je geluk”

Doe waar je gelukkig van wordt. Kies voor leuke collega’s, uitdagende werkzaamheden en bovenal een bedrijf waar jij jezelf kan zijn. Al is je bonusregeling nog zo absurd hoog, als je binnen vier jaar tijd letterlijk meer dan 160 mensen voorbij ziet komen en gaan, dan doet je saldo je geen plezier meer.

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01