Sollicitatieproces

Voor onze professionals

Het sollicitatieproces voor jouw droombaan als verzekeringsadviseur bij U-nited Detachering. Hoe werkt dat precies? Bekijk onze uitleganimatie van 59 seconden zodat je precies weet wat je te wachten staat!

Direct solliciteren

Sollicitatieproces in 59 seconden

Stap 1:

Sollicitatieproces_Verzekeringsadviseur_U-nited_Detachering_1

Het sollicitatieproces start met jouw CV. Deze ontvangen wij via onze website, Indeed of social media. Jouw CV wordt zorgvuldig gescreend door onze recruiters.

Stap 2:

Sollicitatieproces_Verzekeringsadviseur_U-nited_Detachering_2

Is er een klik na onze telefonische intake? Dan maken wij face-to-face kennis en werk je een test-casus uit om jouw talenten aan het licht te brengen.

Stap 3:

Sollicitatieproces_Verzekeringsadviseur_U-nited_Detachering_3

Haal je een positieve uitslag op de test-casus? Dan werken wij het concept arbeidscontract uit met daarin de samenwerkingsintentie, arbeidsvoorwaarden en het U-nited Handboek. Voordat het contract definitief wordt, volgt de allerlaatste screening. Wij checken jouw diploma’s, Wft’s, Verklaring Omtrent het Gedrag en tot slot ook jouw werkervaring (referenties).

Stap 4:

Sollicitatieproces_Verzekeringsadviseur_U-nited_Detachering_4

Zijn alle documenten en je werkervaring naar wens? Dan is het tijd om je te verwelkomen in het U-nited team. Samen ondertekenen wij het definitieve contract en proosten we op een succesvolle samenwerking. Solliciteer direct!

Werk voor de mooiste opdrachtgevers

Klaar om te solliciteren?

Wij zijn benieuwd met welke gedachten jij rondloop rondom jouw volgende carrièrestap. De professionals die jou voorgingen gaven aan het ontzettend prettig en verhelderend te vinden om hier met één van onze specialisten over te hebben. Dat kan natuurlijk supereenvoudig door even te mailen of te bellen. Direct solliciteren op jouw droomfunctie? Bekijk dan onze actuele vacatures. Samen gaan we voor de ideale match!

© 2022 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01