U-nited Detachering - SNA
Open sollicitatie »

Sollicitatieproces verzekeringsadviseur

Het sollicitatieproces voor jouw droombaan als verzekeringsadviseur bij U-nited Detachering. Hoe werkt dat precies? Bekijk onze uitleganimatie van 59 seconden zodat je precies weet wat je te wachten staat!

Stap 1:

Het sollicitatieproces start met jouw CV. Deze ontvangen wij via onze website, Indeed of social media. Jouw CV wordt zorgvuldig gescreend door onze recruiters.

Sollicitatieproces_Verzekeringsadviseur_U-nited_Detachering_1

Stap 2:

Is er een klik na onze telefonische intake? Dan maken wij face-to-face kennis en werk je een test-casus uit om jouw talenten aan het licht te brengen.

Sollicitatieproces_Verzekeringsadviseur_U-nited_Detachering_2

Stap 3:

Haal je een positieve uitslag op de test-casus? Dan werken wij het concept arbeidscontract uit met daarin de samenwerkingsintentie, arbeidsvoorwaarden en het U-nited Convenant. Voordat het contract definitief wordt, volgt de allerlaatste screening. Wij checken jouw diploma’s, WFT’s, Verklaring Omtrent het Gedrag en tot slot ook jouw werkervaring (referenties).

Sollicitatieproces_Verzekeringsadviseur_U-nited_Detachering_3

Stap 4:

Zijn alle documenten en je werkervaring naar wens? Dan is het tijd om je te verwelkomen in het U-nited team. Samen ondertekenen wij het definitieve contract en proosten we op een succesvolle samenwerking. Solliciteer direct!

Sollicitatieproces_Verzekeringsadviseur_U-nited_Detachering_4

Solliciteer direct

Solliciteer direct op jouw droomfunctie of bekijk eerst onze actuele vacatures. Samen gaan we voor de ideale match!

  • Op deze verwerking is de volgende privacy policy van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Het team