Sollicitatieproces

Voor onze krachtpatsers

Het sollicitatieproces voor jouw droombaan als financieel dienstverlener bij U-nited Detachering. Hoe werkt dat precies? Bekijk onze korte uitleganimatie zodat je precies weet wat je te wachten staat!

Bekijk onze functies

Sollicitatieproces in 59 seconden

Stap 1:

Sollicitatieproces_Verzekeringsadviseur_U-nited_Detachering_1

Het sollicitatieproces start met jouw cv. Deze ontvangen wij via onze website, Indeed of social media. Jouw cv wordt zorgvuldig gescreend door onze recruiters.

Stap 2:

Sollicitatieproces_Verzekeringsadviseur_U-nited_Detachering_2

Is er een klik na onze telefonische intake? Dan maken wij face-to-face kennis en werk je een test-casus uit om jouw talenten aan het licht te brengen.

Stap 3:

Sollicitatieproces_Verzekeringsadviseur_U-nited_Detachering_3

Haal je een positieve uitslag op de test-casus? Dan werken wij het concept arbeidscontract uit met daarin de samenwerkingsintentie, arbeidsvoorwaarden en het U-nited Handboek.

Voordat het contract definitief wordt, volgt de allerlaatste screening. Wij checken jouw diplomaā€™s, Wftā€™s, Verklaring Omtrent het Gedrag en tot slot ook jouw werkervaring (referenties).

Stap 4:

Sollicitatieproces_Verzekeringsadviseur_U-nited_Detachering_4

Zijn alle documenten en je werkervaring naar wens? Dan is het tijd om je te verwelkomen in het U-nited team. Samen ondertekenen wij het definitieve contract en proosten we op een succesvolle samenwerking. Solliciteer direct!

Werk voor de mooiste opdrachtgevers

Klaar om te solliciteren?

Wij zijn benieuwd met welke gedachten jij rondloopt rondom jouw volgende carriĆØrestap. Vrijwel altijd levert een kennismaking met onze recruiters iets positiefs op; van een interessante eye-opener tot aan een concrete opdracht. Kom in contact door eventjes te mailen of te bellen. Direct solliciteren op jouw droomfunctie? Bekijk dan onze actuele functies. Wij maken graag kennis met je!

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01