Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen (Landelijk)

Salaris: € 2.200,- tot € 3.200,-
Locatie: Landelijk
Uren per week: 32 tot 40 uur per week
Type: Interim professional en/of Rechtstreeks in dienst bij opdrachtgever en/of

Een gezin staat op het punt om op vakantie te gaan. Net op het moment dat zij de straat uitrijden ziet de bestuurder een tegenligger over het hoofd. Gelukkig geen lichamelijk letsel, maar wel behoorlijke blikschade waardoor de auto niet meer veilig de weg op kan. Tot overmaat van ramp is de gloednieuwe fotocamera, om de mooie herinneringen mee vast te leggen, onherstelbaar beschadigd. Een zuur begin van de welverdiende vakantie.

Het gezin weet zich geen raad en belt in paniek het schadenummer van hun verzekeraar. Als Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen ben jij op dit moment de rots in de branding. Je stelt de klant gerust en doet je uiterste best om de schade zo goed en snel mogelijk af te wikkelen. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!


Functiebeschrijving

Je behandelt zelfstandig particuliere schadeclaims vanaf het moment dat de melding binnenkomt tot aan de uiteindelijk afwikkeling. Het complete plaatje dus! Aan de hand van de ontvangen gegevens, beoordeel je of er dekking is voor de gemelde schade. Daarbij beoordeel je zelfstandig de aansprakelijkheid en binnen jouw bevoegdheid wikkel je de claim af. In het gehele proces vorm jij de schakel tussen alle betrokken partijen. Indien nodig schakel je specialisten in en draag je zorg voor een volledige vastlegging in het systeem.

Bij extreme weersomstandigheden of in vakantieperiodes, waarin heel Nederland er weer op uittrekt met de auto, kunnen wij samen voorspellen dat de schadeclaims toenemen. Dat weten ook onze opdrachtgevers. Wanneer er sprake is van een piekperiode is het voor hen een logisch moment tijdelijk gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Op deze manier zorg je er in samenwerking met de schadeafdeling voor dat de claims tijdig worden opgepakt en er geen vervelende achterstanden ontstaan.

Waar ga je werken

Als Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen bied jij ondersteuning aan verschillende afdelingen bij verzekeraars of volmachtkantoren. Samen spreken we over een opdracht die past bij jouw ambitie. Bij onder meer deze aantrekkelijke bedrijven kan jij opdrachten verwachten: ABN AMRO verzekeringen, Achmea, AON, Ohra en Univé. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

Bij U-nited Detachering werk je continu aan jouw ontwikkeling als Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen. Om te beginnen zorgen wij dat jij de benodigde Wft-diploma’s in bezit krijgt en behoudt. Daarnaast beoordelen wij samen welke vakopleiding goed zijn om te volgen. Denk bijvoorbeeld aan vakopleidingen zoals een branche-opleiding gericht op een van de specialismes: brand-, motorijtuigen- of aansprakelijkheidsverzekering. Is jouw ambitie multibranche inzetbaar te zijn? Dan volg je ze allemaal, daar is immers jouw studiebudget voor bedoeld. Alles is bespreekbaar om jou aan de gewenste stap te helpen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Lees meer
Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen (Landelijk)

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Denny Nicolai
[email protected]

Bel met Denny Direct solliciteren

Wat kan je van ons verwachten?

Bovenaan het lijstje staat natuurlijk de kennis en ervaring die je opdoet. Bij ons krijg je alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan jouw carrière. Daarbij kan je rekenen op onze volledige support. Dit uit zich niet alleen in een uitstekend salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook in de volgende arbeidsvoorwaarden:

Prima salaris: € 2.200,- tot € 3.200,- (afhankelijk van ervaring).

Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en kennisdeling.

Marktconforme pensioenregeling.

Opleidingsbudget van minimaal € 1.250,-

Reiskostenvergoeding en/of een leaseauto.

Bonusregeling die kan oplopen tot € 5.000,-

Thuiswerkvergoeding.

Leuke bedrijfsuitjes en sportevenementen.

Altijd up-to-date door relevante opleidingsomgeving voor werk gerelateerde opleidingen.

Een dynamische en jonge werkgever die meegaat met de tijd, met blijvende aandacht voor haar mensen.

Fit brein door ons vitaliteitsprogramma.

Elk seizoen kans op mooie prijzen via de U-nited Awards

Persoonlijk groei door performance programma.

Solliciteer direct voor: Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen (Landelijk)

  • Hidden
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 3.

    Dit functieprofiel is geplaatst door U-nited Detachering

    Andere functies:

    © 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01