Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen (Landelijk)

Salaris: € 3.750,- tot € 5.500,-
Locatie: Landelijk
Uren per week: 32 tot 40 uur per week
Type: Interim professional en/of Rechtstreeks in dienst bij opdrachtgever en/of

Sjaak zit in zijn autoshowroom klaar met koffie en koekjes om jou als Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen te ontvangen. Jullie praten bij over de afgelopen vakantieperiode en de prestaties van de favoriete voetbalclub van Sjaak. Ook zijn onderneming ken jij goed. Jij weet exact welke ontwikkelingen hij heeft doorgemaakt.

Samen bespreken jullie de toekomstplannen ten aanzien van de verdere uitbreiding van zijn onderneming. Je spreekt met Sjaak af dat jij snel terugkomt met een passend voorstel, dat aansluit bij de toekomstige situatie en de daarbij behorende risico’s. Bij de afronding neem je nog een kijkje in de showroom. Sjaak stelt voor om bij het volgende bezoek een proefrit te maken in zijn nieuwe aanwinst waar jij interesse in hebt.


Functiebeschrijving

Jij adviseert ondernemers over zakelijke verzekeringen. Deze verzekeringen zijn bedoeld om risico’s tijdens het ondernemen zo goed mogelijk af te dekken. Denk hierbij aan advies op het vlak van bedrijfsschade, rechtsbijstand, transport en verzuim. Omdat de ondernemer door de bomen het bos soms niet meer ziet, aan jou de taak om deze klant hiervan bewust te maken en te adviseren. Je adviseert de ondernemers binnen jouw eigen portefeuille en bent tevens verantwoordelijk voor acquisitie.

De duur van jouw opdracht kan variëren. Gemiddeld duurt een opdracht 6-9 maanden. Dit geeft je de mogelijkheid om bij meerdere opdrachtgevers per jaar te laten zien wat jij kan. Het team waar jij gaat starten heeft vaak te maken met achterstand in de dossiervorming of een tijdelijk afwezige collega. Jouw expertise is dus hard nodig om de relaties van de opdrachtgever optimaal te kunnen blijven bedienen.

Waar ga je werken

Als Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen kan je werken bij banken, verzekeraars of een volmachtkantoor. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer Rabobank, Achmea, Nationale Nederlanden, AON, HDI, Meijers Assuradeuren, De Vereende en Alpina Group. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

De wet-en regelgeving is continu aan verandering onderhevig. Het is dan ook belangrijk om als Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen up-to-date te blijven. Dit doe je door je Wft’s tot en met Schade Zakelijk + Inkomen en Vermogen te behalen. Naast het bijhouden van je Wft-diploma’s bestaat de mogelijkheid om vakinhoudelijke cursussen of opleidingen te volgen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Lees meer
Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen (Landelijk)

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Denny Nicolai
[email protected]

Bel met Denny Direct solliciteren

Wat kan je van ons verwachten?

Bovenaan het lijstje staat natuurlijk de kennis en ervaring die je opdoet. Bij ons krijg je alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan jouw carrière. Daarbij kan je rekenen op onze volledige support. Dit uit zich niet alleen in een uitstekend salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook in de volgende arbeidsvoorwaarden:

Prima salaris: € 3.750,- tot € 5.500,- (afhankelijk van ervaring).

Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en kennisdeling.

Marktconforme pensioenregeling.

Opleidingsbudget van minimaal € 1.250,-

Reiskostenvergoeding en/of een leaseauto.

Bonusregeling die kan oplopen tot € 5.000,-

Thuiswerkvergoeding.

Leuke bedrijfsuitjes en sportevenementen.

Altijd up-to-date door relevante opleidingsomgeving voor werk gerelateerde opleidingen.

Een dynamische en jonge werkgever die meegaat met de tijd, met blijvende aandacht voor haar mensen.

Fit brein door ons vitaliteitsprogramma.

Elk seizoen kans op mooie prijzen via de U-nited Awards

Persoonlijk groei door performance programma.

Solliciteer direct voor: Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen (Landelijk)

  • Hidden
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 3.

    Dit functieprofiel is geplaatst door U-nited Detachering

    Andere functies:

    © 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01