Schadebehandelaar Verkeer Zakelijk (Landelijk)

Salaris: € 2.500,- tot € 3.500,-
Locatie: Landelijk
Uren per week: 32 tot 40 uur per week
Type: Interim professional en/of Rechtstreeks in dienst bij opdrachtgever en/of

Een lokale horecaonderneming verzorgt de catering op een prachtige bruiloft. Het kersverse bruidspaar is zeer te spreken over het heerlijke eten en de prachtige bruidstaart. Na afloop stapt de ondernemer voldaan zijn bestelbus in en groet nog een keer vriendelijk naar het dankbare bruidspaar.

Door dit kleine moment van onoplettendheid, raakt hij met zijn bestelbus één van geparkeerde auto’s van de huwelijksgasten. Zo dreigt deze prachtige dag een zure nasmaak te krijgen, maar daar ben jij! Als Schadebehandelaar Verkeer Zakelijk stel jij de ondernemer snel gerust en zorgt voor een correcte afwikkeling van deze schade.


Functiebeschrijving

Je werkt als Schadebehandelaar Verkeer Zakelijk volledig zelfstandig. Vanaf het moment dat de melding bij jou binnenkomt tot aan de uiteindelijke afwikkeling. Daar waar mogelijk regel je de schade effectief en efficiënt via OVS. In de behandeling ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces. Je beoordeelt de polisdekking en aansprakelijkheid. Je bepaalt zelf wanneer er een externe deskundige wordt ingeschakeld en houdt in het volledige traject alle betrokken partijen op de hoogte.  

Bij extreme weersomstandigheden of in vakantieperiodes waarin heel Nederland er weer op uittrekt met de auto, kunnen wij samen wel voorspellen dat de schadeclaims toenemen. Dat weten ook onze opdrachtgevers. Wanneer er sprake is van een piekperiode is het voor hen een logisch moment tijdelijk gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Op deze manier zorg je er in samenwerking met de schadeafdeling voor dat de claims tijdig worden opgepakt en er geen achterstanden ontstaan.

Waar ga je werken

Als Schadebehandelaar Verkeer Zakelijk bied je ondersteuning aan verschillende afdelingen bij verzekeraars of volmachtkantoren. Samen spreken wij over een opdracht die past bij jouw ambitie. Bij onder meer deze aantrekkelijke bedrijven kan jij opdrachten verwachten: ABN AMRO Verzekeringen, AON, Univé, Alpina Group en Nationale Nederlanden. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

Bij U-nited Detachering werk je continu aan jouw ontwikkeling. Om te beginnen zorgen wij er samen voor dat je in het bezit bent en blijft van geldige Wft-diploma’s. Daarnaast beoordelen wij samen welke vakopleiding goed is om te volgen. Ga je voor een volledige branchediploma motorrijtuigenverzekeringen of kies je voor de module ‘de WAM in de praktijk’. Alles is bespreekbaar om jou aan de gewenste vervolgstap te helpen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Schadebehandelaar Verkeer Zakelijk naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Lees meer
Schadebehandelaar Verkeer Zakelijk (Landelijk)

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Denny Nicolai
[email protected]

Bel met Denny Direct solliciteren

Wat kan je van ons verwachten?

Bovenaan het lijstje staat natuurlijk de kennis en ervaring die je opdoet. Bij ons krijg je alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan jouw carrière. Daarbij kan je rekenen op onze volledige support. Dit uit zich niet alleen in een uitstekend salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook in de volgende arbeidsvoorwaarden:

Prima salaris: € 2.500,- tot € 3.500,- (afhankelijk van ervaring).

Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en kennisdeling.

Marktconforme pensioenregeling.

Opleidingsbudget van minimaal € 1.250,-

Reiskostenvergoeding en/of een leaseauto.

Bonusregeling die kan oplopen tot € 5.000,-

Thuiswerkvergoeding.

Leuke bedrijfsuitjes en sportevenementen.

Altijd up-to-date door relevante opleidingsomgeving voor werk gerelateerde opleidingen.

Een dynamische en jonge werkgever die meegaat met de tijd, met blijvende aandacht voor haar mensen.

Fit brein door ons vitaliteitsprogramma.

Elk seizoen kans op mooie prijzen via de U-nited Awards

Persoonlijk groei door performance programma.

Solliciteer direct voor: Schadebehandelaar Verkeer Zakelijk (Landelijk)

  • Hidden
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 3.

    Dit functieprofiel is geplaatst door U-nited Detachering

    Andere functies:

    © 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01