Acceptant Agrarische Verzekeringen (Landelijk)

Salaris: € 3.500,- tot € 5.000,-
Locatie: Landelijk
Uren per week: 32 tot 40 uur per week
Type: Interim professional en/of Rechtstreeks in dienst bij opdrachtgever en/of

Het leven van een agrariër betekent veel en hard werken, dat geldt ook voor boer Harms. Met zijn 4.000 varkens heeft hij zijn handen vol. Als hij ’s avonds de televisie aanzet om het nieuws te kijken, schrikt hij zich wezenloos. Dit is al de tweede keer deze week dat een stal vol dieren afbrandt. Het dierenleed is onvoorstelbaar, maar ook de financiële gevolgen zijn groot.

Boer Harms besluit zijn varkensstal extra veilig te maken door de elektra te laten controleren, asbest te laten afvoeren en brandvertragende materialen in het dak aan te brengen. Aansluitend neemt hij contact op met zijn tussenpersoon om alle aanpassingen te bespreken. Hier kom jij als Acceptant Agrarische Verzekeringen in beeld. In samenspraak met de tussenpersoon inventariseer jij de verbeterde situatie en stelt de nieuwe polis op. Ook bepaal jij de bijbehorende premie op basis van de nieuwe risico’s.


Functiebeschrijving

Jouw verantwoordelijkheid is het accepteren en beheren van de verzekeringen voor de agrarische klanten. Met jouw kennis van de agrarische sector ben je van grote toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Als proactieve en klantgerichte Acceptant vervul jij een regiefunctie binnen de agrarische schadeverzekeringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en accepteren van het risico bij nieuwe en bestaande agrarische klanten. Je verplaatst je in de situatie, schat de risico’s in en kijkt welke impact dit voor het bedrijf heeft.

Je adviseert en ondersteunt het intermediair zowel telefonisch als per e-mail. Voor het contact met de relatie is affiniteit en interesse in de agrarische sector van groot belang. Werken in de detachering betekent dat je aan de slag gaat op de momenten dat jouw expertise nodig is. Organisaties starten jaarlijks projecten op of voeren een conversie uit. Ook stromen er gedurende het jaar collega’s (tijdelijk) uit. Als specialist op het gebied van agrarische verzekeringen ondersteun jij op die moment de acceptatieafdeling. Je hoeft alleen ingewerkt te worden in de systemen en vindt voor de rest snel je weg.

Waar ga je werken

Als specialist kan je in verschillende omgevingen jouw expertise toevoegen. Afwisselend werk jij op een acceptatie afdeling of een projectgroep voor een conversie. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer Achmea, Nationale Nederlanden en Interpolis. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

Regelmatig wijzigt wet- en regelgeving en wordt er (nieuwe) jurisprudentie gepubliceerd. Belangrijk dus om als Acceptant Agrarische Verzekeringen up-to-date te blijven. Naast het bijhouden van je Wft-diploma’s ga je aan de slag met een vakinhoudelijke cursussen of opleidingen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Acceptant Agrarische Verzekeringen naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Lees meer
Acceptant Agrarische Verzekeringen (Landelijk)

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Denny Nicolai
[email protected]

Bel met Denny Direct solliciteren

Wat kan je van ons verwachten?

Bovenaan het lijstje staat natuurlijk de kennis en ervaring die je opdoet. Bij ons krijg je alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan jouw carrière. Daarbij kan je rekenen op onze volledige support. Dit uit zich niet alleen in een uitstekend salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook in de volgende arbeidsvoorwaarden:

Prima salaris: € 3.500,- tot € 5.000,- (afhankelijk van ervaring).

Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en kennisdeling.

Marktconforme pensioenregeling.

Opleidingsbudget van minimaal € 1.250,-

Reiskostenvergoeding en/of een leaseauto.

Bonusregeling die kan oplopen tot € 5.000,-

Thuiswerkvergoeding.

Leuke bedrijfsuitjes en sportevenementen.

Altijd up-to-date door relevante opleidingsomgeving voor werk gerelateerde opleidingen.

Een dynamische en jonge werkgever die meegaat met de tijd, met blijvende aandacht voor haar mensen.

Fit brein door ons vitaliteitsprogramma.

Elk seizoen kans op mooie prijzen via de U-nited Awards

Persoonlijk groei door performance programma.

Solliciteer direct voor: Acceptant Agrarische Verzekeringen (Landelijk)

  • Hidden
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 3.

    Dit functieprofiel is geplaatst door U-nited Detachering

    Andere functies:

    © 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01