Agrarisch Verzekeringsspecialist (Eindhoven)

Van de groeiende wereldbevolking en klimaatverandering, tot de veranderende wet- en regelgeving en de steeds grotere rol van technologie en innovatie; onze gerenommeerde opdrachtgever wil in staat zijn de agrarische ondernemers te helpen met lastige vraagstukken en hen voor te bereiden op de toekomst. Via ons opleidingstraject in Eindhoven word je op professionele wijze stap-voor-stap klaargestoomd tot Agrarisch Verzekeringsspecialist (Buitendienst). Ontdek de kansen, alle voordelen en natuurlijk wat je gaat verdienen door snel verder te lezen!

Start programma

Als professional bij U-nited kies je niet zomaar voor een traineeship, maar voor een vliegende start van jouw carrière in de wereld van de financiële dienstverlening.

Via het unieke opleidingsprogramma van U-nited Detachering word jij klaargestoomd tot Agrarisch Verzekeringsspecialist (Buitendienst). In achttien maanden tijd ga je al lerend aan de slag met uitdagende casussen. Hierbij krijg je ondersteuning van onze trainers, die met je aan de slag gaan op gebied van onder andere communicatieadviseren en commercie.

De theoretische kennis wordt dus meteen vertaald naar de praktijk. Benieuwd hoe wij dit traject voor jou op maat maken? Er zijn nog vijf plekken beschikbaar. Maak dus snel je interesse kenbaar via Edwin Bosvelt of vul het contactformulier in onderaan deze pagina. Wij vertellen je graag meer over dit unieke opleidingstraject!


Team U-nited

Ben jij ambitieus en wil je het maximale uit jouw carrière halen? Dan wil je natuurlijk een betrouwbare partner die hetzelfde nastreeft. U-nited Detachering is een frisse en gedreven organisatie die samen met jou voor het beste resultaat gaat; voor jou en de opdrachtgever.

Dat doen we door jouw persoonlijke kracht te koppelen aan de werkzaamheden die passen bij die van een Agrarisch Verzekeringsspecialist (Buitendienst). U-nited bestaat uit een getalenteerd team van consultants, ook wel krachtpatsers genoemd, dat verspreid door heel Nederland werkt aan uiteenlopende opdrachten bij banken en verzekeraars.

Tijdens het opleidingstraject verdien je tussen de € 2.700,- en € 3.950,-. Daarna zijn er ruime salaris doorgroeimogelijkheden op basis van jouw prestaties op de werkvloer. Dit opleidingstraject is in Eindhoven.

Solliciteren

Smaakt ons opleidingsprogramma naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Edwin Bosvelt staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Acceptant AOV (Landelijk)

Bert Bulten is zelfstandig ondernemer in de beveiliging. Risico’s zijn hem dus niet vreemd. Ook als zelfstandige heeft hij te maken met vele ondernemersrisico’s. Naast zijn drukke bestaan als beveiliger, heeft hij thuis een gezin te onderhouden dat afhankelijk is van zijn inkomen. Voor Bert is het daarom essentieel dat hij een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) heeft.

Als Acceptant AOV accepteert je arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers. Een onafhankelijk (financieel) adviseur doet de advisering en jij ontvangt via een tussenpersoon de aanvraag. Hierna zorg jij voor de technische beoordeling van het risico

Functiebeschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de technische beoordeling van risico’s. Dat doe je binnen de vastgestelde richtlijnen van de opdrachtgever waar je via U-nited Detachering komt te werken. Voor deze functie is het belangrijk dat je goed kan communiceren. Je biedt niet alleen een luisterend oor, maar vraagt ook goed door naar alles wat van belang is voor het opstellen of wijzigen van de polis.

Waar ga je werken

Er wordt hybride gewerkt. Dat wil zeggen dat jij de keuze krijgt om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken. Uiteraard faciliteert U-nited Detachering in een volwaardige thuiswerkplek. Samen spreken we over een opdracht die past bij jouw ambitie. Bij onder meer deze aantrekkelijke bedrijven kan jij opdrachten verwachten: MOVIR, Aegon, Achmea en Nationale Nederlanden.

Jouw ontwikkeling

Bij U-nited Detachering werk je continu aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Het traject bij de opdrachtgever begint met een interne opleiding, waarin je intensief wordt begeleid door de opdrachtgever. Daarnaast zorgen wij dat jij de benodigde Wft-diploma’s in bezit krijgt en behoudt. Ook is er ruimte voor het volgen van vakopleidingen. Wat je ambitie ook is, wij bieden ondersteuning in de vorm van een luisterend oor, helder advies en een persoonlijk studiebudget. Alles is bespreekbaar om jou aan de gewenste stap te helpen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Acceptant AOV naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Casemanager Verzuim (Landelijk)

Zorgen moet je niet maken, zorgen moet je doen. Dit is het motto van verpleegster Marina. Het liefst zorgt zij voor de bewoners van verzorgingstehuis De Kastanjeboom, maar door ernstige rugklachten moet zij de afgelopen weken verstek laten gaan. Ze baalt hier flink van en wil het liefst zo snel mogelijk weer aan de slag.

Als Casemanager Verzuim begeleid jij het verzuim en re-integratieproces van Marina. Het hoofddoel is uiteindelijk om verzuimende werknemers hun werkzaamheden op een duurzame manier te laten hervatten. Voor de juiste afstemming schakel je met specialisten zoals de bedrijfsarts en arbeidsdeskundige. Ook houd je de werkgever proactief op de hoogte van de ontwikkelingen.

Functiebeschrijving

Je houdt je bezig met de schadelastbeheersing voor werkgevers. Je vormt hierbij de spin in het web tussen alle betrokken partijen, waarbij je de regie over het dossier bewaakt. Voor al deze partijen ben jij het vaste aanspreekpunt. Een goede Casemanager Verzuim is proactief, communicatief vaardig en vindt het leuk om snel te schakelen. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken

Er wordt hybride gewerkt. Dat wil zeggen dat jij de keuze krijgt om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken. Uiteraard faciliteert U-nited Detachering in een volwaardige thuiswerkplek. Samen spreken we over een opdracht die past bij jouw ambitie.

Jouw ontwikkeling

Bij U-nited Detachering werk je continu aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Het traject bij de opdrachtgever begint met een interne opleiding, waarin je intensief wordt begeleid door de opdrachtgever. Daarnaast zorgen wij dat jij de benodigde Wft-diploma’s in bezig krijgt en behoudt. Ook is er ruimte voor het volgen van vakopleidingen. Wat je ambitie ook is, wij bieden ondersteuning in de vorm van een luisteren oor, helder advies en een persoonlijk studiebudget. Alles is bespreekbaar om jou aan de gewenste stap te helpen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Casemanager Verzuim naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Letselschadebehandelaar (Landelijk)

In de winter kan het flink glad zijn buiten. Hier kan Tim de Timmerman helaas over meepraten. Bij het verzamelen van zijn timmergerei voor een mooie buitenklus, struikelt hij over de spullen van zijn collega timmerman. Hij gaat gigantisch hard onderuit en landt pijnlijk op zijn rug. In het ziekenhuis blijkt dat hij deze gebroken heeft. Het lijkt erop dat volledig herstel is uitgesloten en hij blijvend letsel overhoudt aan deze valpartij.

Bij het timmerbedrijf (zijn werkgever) zitten ze met de handen in het haar, want ze kunnen Tim eigenlijk niet missen. Gelukkig is het bedrijf voor het financiële gedeelte verzekerd. Tim stelt zijn collega en/of werkgever aansprakelijk. Als Letselschadebehandelaar help je de verzekeraar door een dossier aan te maken en de inkomensschade te inventariseren. Het volledige traject begeleid jij van A t/m Z, waarbij het uitkeren van het schadebedrag de laatste halte is. Nieuwsgierig naar deze functie? Lees vlug verder!

Functiebeschrijving

Je bent vanuit een centrale rol bezig met het behandelen van schades op gebied van lichamelijk letsel die een verlies van inkomen tot gevolg hebben. Vanuit verschillende hoeken ben jij het aanspreekpunt. Denk bijvoorbeeld aan de klant, medisch specialisten schaderegelaars en schadedeskundigen. Alles wat van belang is voor het dossier, verwerk jij secuur om tot een correcte schadeafhandeling te komen.

  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt affiniteit met het behandelen van letselschade;
  • Je bent in bezit van de benodigde Wft-diploma’s of in elk geval bereid deze te behalen.

Waar ga je werken

Als Letselschadebehandelaar kan je werken bij verzekeraars en volmacht kantoren. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer Achmea, Nationale Nederlanden en AON Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

Stilstand is achteruitgang. Daarom gaan wij vanuit U-nited Detachering graag het gesprek met je aan om een plan voor jouw persoonlijke ontwikkeling uit te stippelen. In de wereld van Letselschade zijn er gelukkig diverse vakopleidingen die hieraan kunnen bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan de leergang Zwaar Letsel of de opleiding richting NIVRE-Register Expert. Naast de vakopleidingen is het natuurlijk zaak dat je altijd actueel blijft in het kader van Wft-verplichtingen. Hier is een opleidingsbudget voor.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Letselschadebehandelaar naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Adviseur Starters- en Ondernemersdesk (Landelijk)

Als online marketeer weet Fabienne alles over online ondernemen. Voor haar geen geheimen op gebied van websites en social-mediacampagnes. Bedrijfsverzekeringen daarentegen, dat is nieuw! Fabienne staat op het punt als zzp’er een eigen bedrijf te starten en wil zichzelf daarom graag laten adviseren of informeren over de verschillende verzekeringsproducten.

Als Adviseur Starters- en Ondernemersdesk sta jij Fabienne maar al te graag te woord. Je luistert goed naar haar verhaal, stelt de juiste vragen en adviseert over de mogelijkheden. Aan het einde van jullie gesprek geef jij netjes opvolging aan de gemaakte afspraken. Meer weten over deze functie? Lees dan snel verder!

Functiebeschrijving

Je bent het allereerste aanspreekpunt voor zowel de startende- als bestaande ondernemer. De gesprekken die je voert zijn heel divers. In de basis achterhaal je de plannen van de ondernemer en inventariseer je de eventuele wensen. Vervolgens breng je de mogelijke risico’s in kaart en bied je de juiste producten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het openen van betaalrekeningen of het verzekeren van verschillende risico’s. Deze functie wordt als leuk ervaren door de mate waarin jij de ondernemer écht kan ondersteunen in zijn of haar bedrijfsvoering.

  • Je communiceert met klanten via de telefoon, mail en in sommige gevallen ook de chat;
  • Je biedt een luisterend oor, zodat je scherp kan inspelen op de kansen die jij de ondernemer kan bieden;
  • Je durft vragen te stellen uit een natuurlijke vorm van nieuwsgierigheid;
  • Je hebt je Wft Basis en Wft Schade Particulieren behaald voor de start;
  • Je bent bereid om de Wft Schade Zakelijk binnen drie maanden na de start van je opdracht te behalen.

Waar ga je werken

Er wordt hybride gewerkt. Dat wil zeggen dat jij de keuze krijgt om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken. Uiteraard faciliteert U-nited Detachering in een volwaardige thuiswerkplek. Samen spreken we over een opdracht die past bij jouw ambitie. Bij onder meer deze aantrekkelijke bedrijven kan jij opdrachten verwachten: Rabobank, ABN AMRO verzekeringen, Achmea, Nationale Nederlanden en Univé.

Jouw ontwikkeling

Bij U-nited Detachering werk je continu aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Het traject bij de opdrachtgever begint met een interne opleiding, waarin je intensief wordt begeleid door de opdrachtgever. Daarnaast zorgen wij dat jij de benodigde Wft-diploma’s in bezig krijgt en behoudt. Ook is er ruimte voor het volgen van vakopleidingen. Wat je ambitie ook is, wij bieden ondersteuning in de vorm van een luisteren oor, helder advies en een persoonlijk studiebudget. Alles is bespreekbaar om jou aan de gewenste stap te helpen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Adviseur Starters- en Ondernemersdesk naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Junior U-nited Professional (Landelijk)

Carrière maken in de wereld van verzekeringen? Stippel je eigen plan uit bij U-nited Detachering. Voor de meest enthousiaste talenten wordt de rode loper uitgelegd om een uniek programma te volgen. Een programma waarbij je in korte tijd bij verschillende opdrachtgevers in de keuken mag kijken om stapsgewijs te ontdekken wat je wel en niet aanspreekt. Wil jij de stap naar verzekeringen maken, maar twijfel je welke keuze het beste bij jouw ambities past? Ontdek de kansen, alle voordelen en natuurlijk wat je gaat verdienen door snel verder te lezen!

Start programma

Als Junior Professional bij U-nited Detachering kies je niet zomaar voor een baan, maar voor de start van jouw loopbaan. Naast je eerste opdracht krijg je een maatwerk opleidingstraject, bestaand uit het behalen van Wft-diploma’s en vakinhoudelijke opleidingen. Je kan via U-nited Detachering aan de slag bij gerenommeerde verzekeraars zoals Nationale Nederlanden en Achmea. Met het juiste carrièreplan doe je in korte tijd veel ervaring op en stomen wij je klaar voor de functie van jouw dromen.

Team U-nited

Samen is niet alleen; dat is voelbaar te merken als je bij ons in dienst treedt. Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie zelfs in dezelfde opdracht! Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over hoe het gaat tijdens het opleidingstraject; biedt het bijvoorbeeld voldoende uitdaging of wil je een extra verdiepingsslag maken? Alles is bespreekbaar.

Solliciteren

Smaakt ons opleidingsprogramma naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Schadebehandelaar Verkeer Zakelijk (Landelijk)

Een lokale horecaonderneming verzorgt de catering op een prachtige bruiloft. Het kersverse bruidspaar is zeer te spreken over het heerlijke eten en de prachtige bruidstaart. Na afloop stapt de ondernemer voldaan zijn bestelbus in en groet nog een keer vriendelijk naar het dankbare bruidspaar.

Door dit kleine moment van onoplettendheid, raakt hij met zijn bestelbus één van geparkeerde auto’s van de huwelijksgasten. Zo dreigt deze prachtige dag een zure nasmaak te krijgen, maar daar ben jij! Als Schadebehandelaar Verkeer Zakelijk stel jij de ondernemer snel gerust en zorgt voor een correcte afwikkeling van deze schade.


Functiebeschrijving

Je werkt als Schadebehandelaar Verkeer Zakelijk volledig zelfstandig. Vanaf het moment dat de melding bij jou binnenkomt tot aan de uiteindelijke afwikkeling. Daar waar mogelijk regel je de schade effectief en efficiënt via OVS. In de behandeling ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces. Je beoordeelt de polisdekking en aansprakelijkheid. Je bepaalt zelf wanneer er een externe deskundige wordt ingeschakeld en houdt in het volledige traject alle betrokken partijen op de hoogte.  

Bij extreme weersomstandigheden of in vakantieperiodes waarin heel Nederland er weer op uittrekt met de auto, kunnen wij samen wel voorspellen dat de schadeclaims toenemen. Dat weten ook onze opdrachtgevers. Wanneer er sprake is van een piekperiode is het voor hen een logisch moment tijdelijk gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Op deze manier zorg je er in samenwerking met de schadeafdeling voor dat de claims tijdig worden opgepakt en er geen achterstanden ontstaan.

Waar ga je werken

Als Schadebehandelaar Verkeer Zakelijk bied je ondersteuning aan verschillende afdelingen bij verzekeraars of volmachtkantoren. Samen spreken wij over een opdracht die past bij jouw ambitie. Bij onder meer deze aantrekkelijke bedrijven kan jij opdrachten verwachten: ABN AMRO Verzekeringen, AON, Univé, Alpina Group en Nationale Nederlanden. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

Bij U-nited Detachering werk je continu aan jouw ontwikkeling. Om te beginnen zorgen wij er samen voor dat je in het bezit bent en blijft van geldige Wft-diploma’s. Daarnaast beoordelen wij samen welke vakopleiding goed is om te volgen. Ga je voor een volledige branchediploma motorrijtuigenverzekeringen of kies je voor de module ‘de WAM in de praktijk’. Alles is bespreekbaar om jou aan de gewenste vervolgstap te helpen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Schadebehandelaar Verkeer Zakelijk naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen (Landelijk)

Een gezin staat op het punt om op vakantie te gaan. Net op het moment dat zij de straat uitrijden ziet de bestuurder een tegenligger over het hoofd. Gelukkig geen lichamelijk letsel, maar wel behoorlijke blikschade waardoor de auto niet meer veilig de weg op kan. Tot overmaat van ramp is de gloednieuwe fotocamera, om de mooie herinneringen mee vast te leggen, onherstelbaar beschadigd. Een zuur begin van de welverdiende vakantie.

Het gezin weet zich geen raad en belt in paniek het schadenummer van hun verzekeraar. Als Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen ben jij op dit moment de rots in de branding. Je stelt de klant gerust en doet je uiterste best om de schade zo goed en snel mogelijk af te wikkelen. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!


Functiebeschrijving

Je behandelt zelfstandig particuliere schadeclaims vanaf het moment dat de melding binnenkomt tot aan de uiteindelijk afwikkeling. Het complete plaatje dus! Aan de hand van de ontvangen gegevens, beoordeel je of er dekking is voor de gemelde schade. Daarbij beoordeel je zelfstandig de aansprakelijkheid en binnen jouw bevoegdheid wikkel je de claim af. In het gehele proces vorm jij de schakel tussen alle betrokken partijen. Indien nodig schakel je specialisten in en draag je zorg voor een volledige vastlegging in het systeem.

Bij extreme weersomstandigheden of in vakantieperiodes, waarin heel Nederland er weer op uittrekt met de auto, kunnen wij samen voorspellen dat de schadeclaims toenemen. Dat weten ook onze opdrachtgevers. Wanneer er sprake is van een piekperiode is het voor hen een logisch moment tijdelijk gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Op deze manier zorg je er in samenwerking met de schadeafdeling voor dat de claims tijdig worden opgepakt en er geen vervelende achterstanden ontstaan.

Waar ga je werken

Als Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen bied jij ondersteuning aan verschillende afdelingen bij verzekeraars of volmachtkantoren. Samen spreken we over een opdracht die past bij jouw ambitie. Bij onder meer deze aantrekkelijke bedrijven kan jij opdrachten verwachten: ABN AMRO verzekeringen, Achmea, AON, Ohra en Univé. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

Bij U-nited Detachering werk je continu aan jouw ontwikkeling als Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen. Om te beginnen zorgen wij dat jij de benodigde Wft-diploma’s in bezit krijgt en behoudt. Daarnaast beoordelen wij samen welke vakopleiding goed zijn om te volgen. Denk bijvoorbeeld aan vakopleidingen zoals een branche-opleiding gericht op een van de specialismes: brand-, motorijtuigen- of aansprakelijkheidsverzekering. Is jouw ambitie multibranche inzetbaar te zijn? Dan volg je ze allemaal, daar is immers jouw studiebudget voor bedoeld. Alles is bespreekbaar om jou aan de gewenste stap te helpen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Schadebehandelaar Particuliere Verzekeringen naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Schadebehandelaar Brand Zakelijk (Landelijk)

Als eigenares van een culinair sushirestaurant is Loes vaak tot laat aanwezig voor administratieve werkzaamheden. Moe, maar voldaan verlaat zij het restaurant om huiswaarts te keren. Die nacht wordt zij wakker gebeld door het beveiligingsbedrijf; er is ingebroken! Er veel inboedel meegenomen en ook de schade aan de deur is aanzienlijk.

Gelukkig is Loes op het ergste voorbereid. Bij de start van haar sushirestaurant heeft zij zich namelijk goed laten verzekeren. Als Schadebehandelaar Brand Zakelijk stel jij Loes snel op haar gemak en zorgt voor een adequate afhandeling van de schade. Hierdoor kan het restaurant haar deuren weer snel openen om de gasten te laten genieten van haar culinaire hoogstandjes.


Functiebeschrijving

Je werkt als Schadebehandelaar Brand Zakelijk volledig zelfstandig. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met de schade-experts, accountmanagers en interne collega’s. Vanaf de schademelding pak jij het volledige dossier op. Uiteindelijk neem jij het besluit of de schadeclaim terecht is en wat de feitelijke uitbetaling zal zijn aan de ondernemer. Jij houdt enerzijds rekening met de vooraf gemaakt reservering, zonder daarbij het optimale resultaat voor de ondernemer uit het oog te verliezen.

Bij extreme weersomstandigheden kunnen wij samen voorspellen dat de schadeclaims toenemen. Dat weten ook onze opdrachtgevers. Wanneer er sprake is van een piekperiode is het voor hen een logisch moment om tijdelijk gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Op deze manier zorg je er in samenwerking met de schadeafdeling voor dat de claims tijdig worden opgepakt zodat er geen achterstanden ontstaan.

Waar ga je werken

Als Schadebehandelaar Brand Zakelijk bied je ondersteuning aan verschillende afdelingen bij verzekeraars of volmachtkantoren. Samen spreken wij over een opdracht die past bij jouw ambitie. Bij onder meer deze aantrekkelijke bedrijven kan jij opdrachten verwachten: Nationale Nederlanden, Achmea, AON, Univé en Alpina Group. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

Bij U-nited Detachering werk je continu aan jouw ontwikkeling als Schadebehandelaar Brand Zakelijk. Allereerst is het belangrijk om in het bezit te zijn en blijven van de benodigde Wft-diploma’s. Daarnaast kun je tijdens je opdracht de mogelijkheid om diverse vakopleidingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan de Brandverzekering en Schaderegeling. Alles is bespreekbaar om jou aan de gewenste stap te helpen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Schadebehandelaar Brand Zakelijk naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen (Landelijk)

Sjaak zit in zijn autoshowroom klaar met koffie en koekjes om jou als Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen te ontvangen. Jullie praten bij over de afgelopen vakantieperiode en de prestaties van de favoriete voetbalclub van Sjaak. Ook zijn onderneming ken jij goed. Jij weet exact welke ontwikkelingen hij heeft doorgemaakt.

Samen bespreken jullie de toekomstplannen ten aanzien van de verdere uitbreiding van zijn onderneming. Je spreekt met Sjaak af dat jij snel terugkomt met een passend voorstel, dat aansluit bij de toekomstige situatie en de daarbij behorende risico’s. Bij de afronding neem je nog een kijkje in de showroom. Sjaak stelt voor om bij het volgende bezoek een proefrit te maken in zijn nieuwe aanwinst waar jij interesse in hebt.


Functiebeschrijving

Jij adviseert ondernemers over zakelijke verzekeringen. Deze verzekeringen zijn bedoeld om risico’s tijdens het ondernemen zo goed mogelijk af te dekken. Denk hierbij aan advies op het vlak van bedrijfsschade, rechtsbijstand, transport en verzuim. Omdat de ondernemer door de bomen het bos soms niet meer ziet, aan jou de taak om deze klant hiervan bewust te maken en te adviseren. Je adviseert de ondernemers binnen jouw eigen portefeuille en bent tevens verantwoordelijk voor acquisitie.

De duur van jouw opdracht kan variëren. Gemiddeld duurt een opdracht 6-9 maanden. Dit geeft je de mogelijkheid om bij meerdere opdrachtgevers per jaar te laten zien wat jij kan. Het team waar jij gaat starten heeft vaak te maken met achterstand in de dossiervorming of een tijdelijk afwezige collega. Jouw expertise is dus hard nodig om de relaties van de opdrachtgever optimaal te kunnen blijven bedienen.

Waar ga je werken

Als Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen kan je werken bij banken, verzekeraars of een volmachtkantoor. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer Rabobank, Achmea, Nationale Nederlanden, AON, HDI, Meijers Assuradeuren, De Vereende en Alpina Group. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

De wet-en regelgeving is continu aan verandering onderhevig. Het is dan ook belangrijk om als Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen up-to-date te blijven. Dit doe je door je Wft’s tot en met Schade Zakelijk + Inkomen en Vermogen te behalen. Naast het bijhouden van je Wft-diploma’s bestaat de mogelijkheid om vakinhoudelijke cursussen of opleidingen te volgen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01