Schadebehandelaar Brand Zakelijk (Landelijk)

Salaris: € 2.500,- tot € 3.500,-
Locatie: Landelijk
Uren per week: 32 tot 40 uur per week
Type: Interim professional en/of Rechtstreeks in dienst bij opdrachtgever en/of

Als eigenares van een culinair sushirestaurant is Loes vaak tot laat aanwezig voor administratieve werkzaamheden. Moe, maar voldaan verlaat zij het restaurant om huiswaarts te keren. Die nacht wordt zij wakker gebeld door het beveiligingsbedrijf; er is ingebroken! Er veel inboedel meegenomen en ook de schade aan de deur is aanzienlijk.

Gelukkig is Loes op het ergste voorbereid. Bij de start van haar sushirestaurant heeft zij zich namelijk goed laten verzekeren. Als Schadebehandelaar Brand Zakelijk stel jij Loes snel op haar gemak en zorgt voor een adequate afhandeling van de schade. Hierdoor kan het restaurant haar deuren weer snel openen om de gasten te laten genieten van haar culinaire hoogstandjes.


Functiebeschrijving

Je werkt als Schadebehandelaar Brand Zakelijk volledig zelfstandig. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met de schade-experts, accountmanagers en interne collega’s. Vanaf de schademelding pak jij het volledige dossier op. Uiteindelijk neem jij het besluit of de schadeclaim terecht is en wat de feitelijke uitbetaling zal zijn aan de ondernemer. Jij houdt enerzijds rekening met de vooraf gemaakt reservering, zonder daarbij het optimale resultaat voor de ondernemer uit het oog te verliezen.

Bij extreme weersomstandigheden kunnen wij samen voorspellen dat de schadeclaims toenemen. Dat weten ook onze opdrachtgevers. Wanneer er sprake is van een piekperiode is het voor hen een logisch moment om tijdelijk gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Op deze manier zorg je er in samenwerking met de schadeafdeling voor dat de claims tijdig worden opgepakt zodat er geen achterstanden ontstaan.

Waar ga je werken

Als Schadebehandelaar Brand Zakelijk bied je ondersteuning aan verschillende afdelingen bij verzekeraars of volmachtkantoren. Samen spreken wij over een opdracht die past bij jouw ambitie. Bij onder meer deze aantrekkelijke bedrijven kan jij opdrachten verwachten: Nationale Nederlanden, Achmea, AON, Univé en Alpina Group. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

Bij U-nited Detachering werk je continu aan jouw ontwikkeling als Schadebehandelaar Brand Zakelijk. Allereerst is het belangrijk om in het bezit te zijn en blijven van de benodigde Wft-diploma’s. Daarnaast kun je tijdens je opdracht de mogelijkheid om diverse vakopleidingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan de Brandverzekering en Schaderegeling. Alles is bespreekbaar om jou aan de gewenste stap te helpen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Schadebehandelaar Brand Zakelijk naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Lees meer
Schadebehandelaar Brand Zakelijk (Landelijk)

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Denny Nicolai
[email protected]

Bel met Denny Direct solliciteren

Wat kan je van ons verwachten?

Bovenaan het lijstje staat natuurlijk de kennis en ervaring die je opdoet. Bij ons krijg je alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan jouw carrière. Daarbij kan je rekenen op onze volledige support. Dit uit zich niet alleen in een uitstekend salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook in de volgende arbeidsvoorwaarden:

Prima salaris: € 2.500,- tot € 3.500,- (afhankelijk van ervaring).

Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en kennisdeling.

Marktconforme pensioenregeling.

Opleidingsbudget van minimaal € 1.250,-

Reiskostenvergoeding en/of een leaseauto.

Bonusregeling die kan oplopen tot € 5.000,-

Thuiswerkvergoeding.

Leuke bedrijfsuitjes en sportevenementen.

Altijd up-to-date door relevante opleidingsomgeving voor werk gerelateerde opleidingen.

Een dynamische en jonge werkgever die meegaat met de tijd, met blijvende aandacht voor haar mensen.

Fit brein door ons vitaliteitsprogramma.

Elk seizoen kans op mooie prijzen via de U-nited Awards

Persoonlijk groei door performance programma.

Solliciteer direct voor: Schadebehandelaar Brand Zakelijk (Landelijk)

  • Hidden
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 3.

    Dit functieprofiel is geplaatst door U-nited Detachering

    Andere functies:

    © 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01