19 april 2021

Mark Rotteveel: Still going strong!

Mijn naam is Mark Rotteveel. Niet piepjong, maar still going strong! Geboren, getogen en woonachtig in Den Haag. Ik ben getrouwd met Astrid en heb twee dochters en drie kleinkinderen. Twee keer per week ga ik naar Fit for Free voor cardio oefeningen. Daarnaast ben ik nog jeugd-handbal-scheidsrechter bij Hellas in Den Haag. Met regelmaat ga ik naar een voetbalwedstrijd van ADO Den Haag, als excuus om een lekker biertje in de stad te drinken met de maten. Dit excuus heb ik niet echt nodig, maar toch. Naast dit alles kan ik van Schotse single malt whisky genieten = nosing and tasting. Ook ben ik een aantal keren de plas overgestoken om distilleerderijen en of kroegen te bezoeken. En ja, er blijft ook tijd over om samen met Astrid gezellige dingen te doen, zoals uit eten gaan, gezellig terrasje pikken en fietsen. Echte globetrotters zijn wij niet, maar een autovakantie met de fietsen mee naar een leuke stad of omgeving, altijd leuk!

Mijn ei kwijt kunnen
Wat betreft mijn nieuwe werkuitdaging was ik op zoek naar interessant werk waar ik mijn ei in kwijt kan, zonder te veel poespas eromheen. Bijna alle facetten van schadeverzekeringen in diverse branches vind ik leuk. Daarnaast is het bedenken van maatwerk automatisering oplossingen, een story of my (working-)life. Ooit eens begonnen met automatiseren door het helpen bouwen van een lokale netwerkapplicatie bij Aegon. Daarna heb ik diverse special limit databases bedacht en laten bouwen voor verschillende werkgevers. Uiteraard met voortschrijdende inzichten. Mijn laatste inspanning was voor een volmacht bedrijf: het bedenken en laten bouwen van een aanvraag-tool voor maatwerk van bedrijfsmatige offertes/verzekeringen. Maar de hoofdmoot is en blijft risico’s inschatten en creatieve oplossingen bedenken die voor zowel de klant, als de tussenpersoon, als de maatschappij profijtelijk zijn.       

Vrij gevoel
De persoonlijke gesprekken die ik met Denny, Sandor en Sanne heb gehad, hebben mijn gevoel dat ik bij detachering heb bevestigd. Namelijk het hebben van een vrij gevoel waarbij ik natuurlijk gewoon mijn uren maak. Ik krijg energie van de wijze waarop U-nited aan de weg timmert. Onder meer weten wat er speelt in de verzekeringsmarkt en een no-nonsense mentaliteit. Daar hou ik van en wil ik zeker mijn bijdrage aan leveren.   

Toekomst vol meerwaarde
Graag wil ik van meerwaarde zijn voor de opdrachtgevers van U-nited. Uiteraard is dit de eerste eis om een vruchtbare samenwerking te hebben. Ik vertrouw erop dat door mijn veelzijdigheid, ik hiertoe in staat ben. De eerste opdracht is als acceptant CAR-verzekering bij Nationale Nederlanden. CAR-verzekeringen zijn mijn oude liefde. Destijds bij Aegon waren we namelijk betrokken bij mooie projecten, vaak via de co-assurantiebeurs, maar ook provinciaal hadden we deze als lead in de boeken.

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking!

Met vriendelijke groet,

Mark Rotteveel
LinkedIn connectie maken?

mark-rotteveel-professional-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01