3 juli 2024

Romyell gaat voor de puntjes op de i

Superkracht van Romyell: Optimaliseren

Sinds half januari woon ik samen met mijn vriend en onze hond Joop in het mooie Diepenheim. Mijn naam is Romyell Flake, ik ben 26 jaar en ik houd van motor- en paardrijden. In mijn vrije tijd lees ik graag, het liefst Engelstalig! Verder zoek ik met mooi weer graag het terras op om te genieten van een lekker wijntje, een royale borrelplank en natuurlijk goed gezelschap. In de toekomst zou ik graag meer gaan reizen, omdat ik meer van de wereld wil zien

romyell-flake-detacheringsbureau-u-nited-detachering-hond.jpeg

Mijn grootste kracht is mijn ambitie om het altijd beter te doen; ik wil altijd mee denken om processen te verbeteren en te optimaliseren.

Veel variatie
In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heb ik vooral gekeken naar kansen die niet direct in lijn waren met mijn huidige werk of opleiding. Ik zocht vooral naar een baan met veel uitdaging en afwisseling, zodat elke dag weer anders kan zijn.

Sociale-media
Via Instagram liep ik U-nited tegen het lijf. Na het nodige speurwerk via de website en socials kwam ik tot de conclusie dat de spontaniteit, professionaliteit en de duidelijkheid van het bedrijf en de mensen erachter mij erg aanspreekt. Ik kijk naar alles uit wat er via deze eerste opdracht op mij af gaat komen, dus ik ben klaar voor dit nieuwe hoofdstuk!

Langdurige samenwerking
Voor de toekomst hoop ik nog meer door te kunnen groeien, meer leren en vertrouwd te raken in dit mooie vak! Daarbij zet ik in op een langdurige en uitdagende samenwerking met U-nited Detachering.

LinkedIn connectie maken?

Romyell Flake
Krachtpatser U-nited Detachering

romyell-flake-detacheringsbureau-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01