23 mei 2024

Thuis tussen de paarden

Superkracht van Eveline: Doorzettingsvermogen

Hoi, mijn naam is Eveline Hazenberg. Ik ben opgegroeid in het buitengebied op een agrarisch bedrijf met rundvee en paarden. Mijn hobby’s en interesses zijn paardrijden op wedstrijdniveau, paarden fokken, wandelen en mountainbiken. Ben ik in mijn vrije tijd dan altijd buiten vinden? Dat niet, want voor een middagje shoppen in een gezellige winkelstraat ben ik zeker te porren. Ook een avondje stappen laat ik niet graag aan mij voorbijgaan 😉

Mijn allergrootste kracht is dat ik een echte doorzetter ben die vooruit wil. Als ik ergens voor ga, schuif ik alles aan de kant om dat doel te bereiken. Als dat betekent dat ik soms mijn prioriteiten, zoals andere passies en activiteiten, even op een lager pitje moet zetten dan doe ik dat.

Agrarische branche
In mijn zoektocht naar een nieuwe baan was ik vooral op zoek naar een uitdaging die te koppelen is aan mijn passie voor de agrarische branche en mijn affiniteit met verzekeringen. Mijn grootste wens was om een leuke, afwisselende en uitdagende baan te zoeken met klantcontact. Het liefst doe ik dat in een fijn team met leuke en gezellig collega’s waar iedereen elkaar waardeert en waar feedback erg belangrijk is.

Snel overtuigd
De functie bij U-nited Detachering sprak mij erg aan. Ook het contact verliep erg soepel en vertrouwd. Vanaf moment één voelde ik mij gewaardeerd en werd er goed naar mijn wensen geluisterd. Dat de lijntjes kort zijn, is ook iets dat perfect bij mij past.

Versterken met adviezen
Over een jaar hoop ik een heel eind te zijn met het opleidingstraject bij de Rabobank, zodat ik samen met mijn team het klantenbestand kan versterken en kan voorzien van de juiste adviezen. Hier kijk ik enorm naar uit!

LinkedIn connectie maken?

Eveline Hazenberg
Krachtpatser U-nited Detachering

eveline-hazenberg-detacheringsbureau-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01