3 mei 2024

De koers van Kelly

Superkracht van Kelly: Knopen doorhakken

Hallo, mijn naam is Kelly Smit – Kamps. Ik ben 38 jaar en sinds vorig jaar getrouwd met mijn liefde Marnix. We hebben twee kinderen, een jongen van zes en een meisje van vier. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin. We zoeken graag de natuur op in de vorm van het bos of strand.

Naast een nieuwe baan zijn wij momenteel ook ons droomhuis aan het bouwen in een nieuwbouwwijk vlakbij Groningen. Deze wijk ligt in een prachtig natuurgebied aan het water. We kunnen niet wachten op daar deze zomer te gaan varen op het bijhorende meer. Daar krijg ik energie van.

Deze foto is een voorbeeld van dat ik graag nieuwe dingen doe. Toen er werd gevraagd of ik de huskey slee wou besturen zei ik volmondig ja! Ik ga een uitdaging niet uit de weg. Het was een belevenis om nooit meer te vergeten.

Mijn kracht zit vooral in analyseren van vraagstukken en knopen doorhakken. Ik sta graag zelf aan het β€œroer” om in watertermen te blijven. Daarnaast kan ik snel levelen met verschillende mensen.

Goede match
Op zakelijk gebied was ik na negen jaar schadeafwikkeling bij een grote verzekeraar op zoek naar een verbreding van kennis op het gebied van verzekeringen. Bij U-nited Detachering voelde Denny dit feilloos aan en zag een goede match bij Achmea op de afdeling Acceptatie waar ik goed op mijn plek zit. Wat ik prettig vind aan U-nited is het open en eerlijke dialoog. Dit past goed bij mij.

Zonkleurige toekomst
De toekomst zie ik zonkleurig tegemoet. Ik ben blij dat ik in korte tijd bij mijn eerste opdracht al veel heb geleerd op persoonlijk en zakelijk vlak. Daarnaast geeft werken via detachering een mooie mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende bedrijven. Ik hoop mijn kennis en ervaring uit te breiden bij Achmea zodat de opdracht uitdagend is en blijft. Op die manier is het win-win voor alle partijen.

LinkedIn connectie maken?

Kelly Smit – Kamps
KrachtpatserΒ U-nited Detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01