Desk Accountmanager Zakelijke Verzekeringen (Landelijk)

Salaris: € 2.700,- tot € 3.500,-
Locatie: Landelijk
Uren per week: 32 tot 40 uur per week
Type: Interim professional en/of Rechtstreeks in dienst bij opdrachtgever en/of

Kaasboer Karel is een echte vakman. De Gorgonzola, Old Amsterdam en Brie de Meaux kennen geen geheimen voor hem. Van verzekeren heeft Karel echter minder kaas gegeten. Hij neemt contact op met jou, de Desk Accountmanager Zakelijke Verzekeringen, om zijn polis op orde te brengen. Je inventariseert met Karel de risico’s waar hij dagelijks mee te maken heeft, waarbij je goede vragen stelt en passende oplossingen aandraagt. Je stelt Karel gerust, waardoor hij zich bezig kan houden met waar zijn passie ligt; heerlijke kazen aanbieden.

Functiebeschrijving

Zoek jij de ideale vervolgstap richting zakelijk verzekeringen en beheers jij daarnaast ook de commerciële en administratieve vaardigheden? Let op, dan is deze vacature wat voor jou! Dagelijks ben jij bezig met de analyse van jaarcijfers en bedrijfsinformatie. Ook duik je in verzekeringen, dekkingen en premievoorwaarden. Je verwerkt alle administratieve veranderingen op polissen, bereidt offertes voor en behandelt inkomende aanvragen vanuit de klant. Ontbreekt er informatie of klopt er iets niet? Dan bel je met de klant om dit samen op te lossen.

Werken in de detachering betekent dat je aan de slag gaat op de momenten dat jouw expertise nodig is. Het team waar jij gaat starten heeft te maken met achterstand in de dossiervorming of de tijdelijk afwezigheid van een collega. Jij bent dan ook meer dan welkom om aan de slag en de werkdruk op de afdeling te verlichten.

Waar ga je werken

Als Desk Accountmanager Zakelijke Verzekeringen bied je ondersteuning aan verschillende afdelingen bij zowel banken, verzekeraars of volmachtkantoren. Samen spreken wij over een opdracht die past bij jouw ambities. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer Rabobank, ABN AMRO Verzekeringen, AON, Univé, Alpina Group, de Onderlinge en Meijers Assuradeuren. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

De wet-en regelgeving is continu aan verandering onderhevig. Het is dan ook belangrijk om als Desk Accountmanager Zakelijke Verzekeringen up-to-date te blijven. Dit doe je door je Wft’s tot en met Schade Zakelijk te behalen. Tijdens je werk kan je hier ook nog het Wft-diploma Inkomen en Vermogen aan toe gaan voegen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Desk Accountmanager Zakelijke Verzekeringen naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Lees meer
Desk Accountmanager Zakelijke Verzekeringen (Landelijk)

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Denny Nicolai
[email protected]

Bel met Denny Direct solliciteren

Wat kan je van ons verwachten?

Bovenaan het lijstje staat natuurlijk de kennis en ervaring die je opdoet. Bij ons krijg je alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan jouw carrière. Daarbij kan je rekenen op onze volledige support. Dit uit zich niet alleen in een uitstekend salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook in de volgende arbeidsvoorwaarden:

Prima salaris: € 2.700,- tot € 3.500,- (afhankelijk van ervaring).

Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en kennisdeling.

Marktconforme pensioenregeling.

Opleidingsbudget van minimaal € 1.250,-

Reiskostenvergoeding en/of een leaseauto.

Bonusregeling die kan oplopen tot € 5.000,-

Thuiswerkvergoeding.

Leuke bedrijfsuitjes en sportevenementen.

Altijd up-to-date door relevante opleidingsomgeving voor werk gerelateerde opleidingen.

Een dynamische en jonge werkgever die meegaat met de tijd, met blijvende aandacht voor haar mensen.

Fit brein door ons vitaliteitsprogramma.

Elk seizoen kans op mooie prijzen via de U-nited Awards

Persoonlijk groei door performance programma.

Solliciteer direct voor: Desk Accountmanager Zakelijke Verzekeringen (Landelijk)

  • Hidden
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 3.

    Dit functieprofiel is geplaatst door U-nited Detachering

    Andere functies:

    © 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01