Desk Accountmanager Pensioenen (Landelijk)

Salaris: € 2.700,- tot € 3.700,-
Locatie: Landelijk
Uren per week: 32 tot 40 uur per week
Type: Interim professional en/of Rechtstreeks in dienst bij opdrachtgever en/of

Waar heb jij de focus op tijdens de bloei van je carrière? Het goed regelen van je pensioen zal misschien niet direct bovenaan je lijstje staan. Later is voor veel mensen een ver-van-mijn-bed-show. Toch is het goed om na te denken over pensioen, dat kan jij als Desk Accountmanager Pensioenen beamen.

Dagelijks heb jij met verschillende mensen contact over pensioen gerelateerde vragen. Zo ook met Matthijs. Als bouwvakker verricht hij veel fysiek werk, waardoor hij graag eerder met pensioen zou willen gaan. In hoeverre is dit mogelijk? En beïnvloedt dit zijn maandelijkse pensioenuitkering? Jij informeert Matthijs over de mogelijkheden en adviseert waar nodig.

Functiebeschrijving

Als Desk Accountmanager Pensioenen beantwoord je adequaat de vragen van verschillende belangengroepen. Denk hierbij aan deelnemers, werkgevers, ondernemers en administratiekantoren. De pensioenvragen komen binnen via diverse communicatiekanalen zoals de telefoon, mail, social-media en chatbox. Jouw werkzaamheden zijn veelzijdig, inhoudelijk en zelfstandig. Zo bepaal jij zelf wanneer het nodig is om een externe deskundige in te schakelen en houd je in het hele traject de betrokken partijen op de hoogte.

Als Desk Accountmanager Pensioenen heb je een divers takenpakket, waardoor je allround inzetbaar bent. In het klantcontact speel jij als eerste aanspreekpunt een essentiële rol. Daarnaast behoort het beheren en verwerken van de werkgevers- en werknemersadministratie tot jouw werkzaamheden. Je beheert hierbij het totale offertetraject. Tevens verwerk je de vereveningen en stel je de UPO’s op.

Waar ga je werken

Als Desk Accountmanager Pensioenen kan je ondersteuning bieden aan verschillende afdelingen bij verzekeraars of pensioenfondsen. Samen spreken wij over een opdracht die past bij jouw ambitie. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer PGGM, Nationale Nederlanden en ATOS Nederland. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

Bij U-nited Detachering werk je continu aan jouw ontwikkeling als Adviseur Klantenservice Pensioenen. Zo volg je naast je opdracht ook diverse vakopleidingen. Daarnaast is het van groot belang om goed up-to-date te blijven op gebied van relevante Wft-diploma’s, zoals de Wft Pensioen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Desk Accountmanager Pensioenen naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Lees meer
Desk Accountmanager Pensioenen (Landelijk)

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Denny Nicolai
[email protected]

Bel met Denny Direct solliciteren

Wat kan je van ons verwachten?

Bovenaan het lijstje staat natuurlijk de kennis en ervaring die je opdoet. Bij ons krijg je alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan jouw carrière. Daarbij kan je rekenen op onze volledige support. Dit uit zich niet alleen in een uitstekend salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook in de volgende arbeidsvoorwaarden:

Prima salaris: € 2.700,- tot € 3.700,- (afhankelijk van ervaring).

Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en kennisdeling.

Marktconforme pensioenregeling.

Opleidingsbudget van minimaal € 1.250,-

Reiskostenvergoeding en/of een leaseauto.

Bonusregeling die kan oplopen tot € 5.000,-

Thuiswerkvergoeding.

Leuke bedrijfsuitjes en sportevenementen.

Altijd up-to-date door relevante opleidingsomgeving voor werk gerelateerde opleidingen.

Een dynamische en jonge werkgever die meegaat met de tijd, met blijvende aandacht voor haar mensen.

Fit brein door ons vitaliteitsprogramma.

Elk seizoen kans op mooie prijzen via de U-nited Awards

Persoonlijk groei door performance programma.

Solliciteer direct voor: Desk Accountmanager Pensioenen (Landelijk)

  • Hidden
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 3.

    Dit functieprofiel is geplaatst door U-nited Detachering

    Andere functies:

    © 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01