Acceptant Zakelijke Verzekeringen (Landelijk)

Salaris: € 3.500,- tot € 4.500,-
Locatie: Landelijk
Uren per week: 32 tot 40 uur per week
Type: Interim professional en/of Rechtstreeks in dienst bij opdrachtgever en/of

Janneke besluit haar nagelsalon aan huis in te ruilen voor een nieuwe locatie in een bedrijfsverzamelgebouw. Zij hoopt op meer kruisbestuiving tussen de verschillende bedrijven. Het verzamelgebouw is een stijlvol pand uit de jaren 30 in het centrum van Den Haag. Een collega attendeert Janneke op het goed laten verzekeren van haar nieuwe zakelijke onderkomen.

Via de tussenpersoon van een verzekeringsbedrijf krijg jij als Acceptant Zakelijke Verzekeringen de situatie van Janneke te horen. Aan jou de taak om de risico’s van Janneke haar bedrijfspand samen met de tussenpersoon zo goed mogelijk te inventariseren. Zo houd je bijvoorbeeld rekening met de verhoogde kans op inbraak en brand in een drukbezet bedrijfsverzamelgebouw waarin ook nog eens een zonnestudio gevestigd is. Je zet alles op een rijtje en werkt een polis op maat uit.


Functiebeschrijving

Jouw verantwoordelijkheid is het accepteren en beheren van de verzekeringen voor de zakelijke klanten. Je doet een inschatting van de risico’s en verdiept je in de polisvoorwaarden, clausules en de premiestellingen. Het opstellen van offertes en de uiteindelijke verzekeringspolis zijn ook onderdeel van jouw werk. Je geeft waar nodig de opdracht tot inspectie en beoordeelt het inspectierapport. Samen met jouw collega acceptanten ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van het acceptatiebeleid, waarbij je een scherpe blik hebt op het rendement in de verschillende portefeuilles.

Werken in de detachering betekent dat je aan de slag gaat op de momenten dat jouw expertise nodig is. Organisaties starten jaarlijks projecten op of voeren een conversie uit. Ook stromen er gedurende het jaar collega’s (tijdelijk) uit. Als specialist op het gebied van zakelijke verzekeringen ondersteun jij op die momenten de acceptatieafdeling. Je hoeft alleen ingewerkt te worden in de systemen en vindt voor de rest snel je weg.

Waar ga je werken

Als specialist kan je in verschillende omgevingen expertise toevoegen. Afwisselend werk jij op een acceptatieafdeling of een projectgroep voor een conversie. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer Achmea, Nationale Nederlanden, AON, HDI, Meijers Assuradeuren, De Vereende, Alpina Group en Interpolis.

Jouw ontwikkeling

Regelmatig wijzigt wet- en regelgeving en wordt er (nieuwe) jurisprudentie gepubliceerd. Het is dan ook belangrijk om als Acceptant Zakelijke Verzekeringen up-to-date te blijven. Naast het bijhouden van je Wft-diploma’s ga je aan de slag met een vakinhoudelijke cursussen of opleidingen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Acceptant Zakelijke Verzekeringen naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Lees meer
Acceptant Zakelijke Verzekeringen (Landelijk)

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Denny Nicolai
[email protected]

Bel met Denny Direct solliciteren

Wat kan je van ons verwachten?

Bovenaan het lijstje staat natuurlijk de kennis en ervaring die je opdoet. Bij ons krijg je alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan jouw carrière. Daarbij kan je rekenen op onze volledige support. Dit uit zich niet alleen in een uitstekend salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook in de volgende arbeidsvoorwaarden:

Prima salaris: € 3.500,- tot € 4.500,- (afhankelijk van ervaring).

Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en kennisdeling.

Marktconforme pensioenregeling.

Opleidingsbudget van minimaal € 1.250,-

Reiskostenvergoeding en/of een leaseauto.

Bonusregeling die kan oplopen tot € 5.000,-

Thuiswerkvergoeding.

Leuke bedrijfsuitjes en sportevenementen.

Altijd up-to-date door relevante opleidingsomgeving voor werk gerelateerde opleidingen.

Een dynamische en jonge werkgever die meegaat met de tijd, met blijvende aandacht voor haar mensen.

Fit brein door ons vitaliteitsprogramma.

Elk seizoen kans op mooie prijzen via de U-nited Awards

Persoonlijk groei door performance programma.

Solliciteer direct voor: Acceptant Zakelijke Verzekeringen (Landelijk)

  • Hidden
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 3.

    Dit functieprofiel is geplaatst door U-nited Detachering

    Andere functies:

    © 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01