Acceptant Brand Zakelijk

Salaris: € 3.500,- tot € 4.500,-
Locatie: Landelijk
Type: Interim professional en/of Rechtstreeks in dienst bij opdrachtgever en/of
Uren per week: 32 tot 40 uur per week

Via Nu.nl ontvang je een push-melding over de zorgwekkend inbraakcijfers van het laatste kwartaal. Met name het midden- en kleinbedrijf lijkt hier de dupe van te zijn. Nieuwe beveiligingstechnieken bieden uitkomst voor winkelketens om boeven beter buiten de deur te houden. Als Acceptant Brand Zakelijk zet dit nieuws jou aan het denken. Je bespreekt dit nieuwsbericht in de vergadering en stelt voor de mogelijkheden te onderzoeken om deze vernieuwde technieken op te nemen in de standaard acceptatiecriteria.

Functiebeschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor acceptatie en beheer van de brandverzekeringen voor de zakelijke klanten. Samen met jouw collega acceptanten zorg jij voor de uitvoering van het acceptatiebeleid en behouden van het rendement in de portefeuilles. Jij bepaalt de risico’s, premiestellingen en clausules. Vervolgens stel je offertes en de uiteindelijke verzekeringspolis op. Je geeft waar nodig opdracht tot inspectie en beoordeelt het inspectierapport.

Het werken bij U-nited Detachering zorgt voor een leuke dynamiek in jouw carrière en geeft jou de mogelijkheid om bij andere bedrijven in de keuken te kijken. Met jouw expertise versterk jij verschillende organisaties op het moment dat zij hier behoefte hebben. Denk bijvoorbeeld aan een project waarbij het rendement op de portefeuilles wordt (her)beoordeeld, of een conversietraject waarbij nieuwe voorwaarden aan bestaande klanten worden voorgelegd. Als specialist op het gebied van zakelijke brandverzekeringen ondersteun jij de acceptatieafdeling.

Waar ga je werken

Afwisselend werk jij op een acceptatieafdeling of een projectgroep voor een conversie. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer Achmea, Nationale Nederlanden, AON, HDI, Meijers Assuradeuren, De Vereende, Heilbron en Interpolis. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

De ontwikkelingen binnen de verzekeringsbranche staan nooit stil. Het is dan ook belangrijk dat jij bezig blijft met jouw persoonlijke ontwikkeling. In eerste instantie zullen dat de Wft-diploma’s tot en met Schade Zakelijk zijn, omdat deze verplicht zijn om te kunnen starten in een opdracht. Helemaal bij? Dan is het een mooi moment om te starten met bijvoorbeeld de branche-opleiding Brandverzekeringen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

opdrachtgevers-meijers-assurantiën-u-nited-detachering
opdrachtgever-saa-verzekeringen-u-nited-detachering
opdrachtgevers-abn-amro-u-nited-detachering
opdrachtgevers-achmea-u-nited-detachering
opdrachtgever-heilbron-u-nited-detachering
opdrachtgever-hdi-u-nited-detachering
opdrachtgevers-hoffelijk-u-nited-detachering
opdrachtgever-schouten-zekerheid-u-nited-detachering
opdrachtgevers-van-brugge-u-nited-detachering

Wat kun je van ons verwachten?

Naast de ervaring en kennis die je opdoet tijdens jouw opdrachten, krijg je bij ons alle ruimte, middelen én begeleiding om richting te geven aan jouw carrière. Je krijgt hierbij onze volledige support. Dit uit zich niet alleen in een uitstekend salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook in de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Prima salaris: € 3.500,- tot € 4.500,- per maand;
 • Ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en kennisdeling;
 • Marktconforme pensioenregeling;
 • Opleidingsbudget van minimaal € 1.250,-;
 • Reiskostenvergoeding en/of een leaseauto;
 • Bonusregeling die kan oplopen tot € 5.000,-;
 • Thuiswerkvergoeding;
 • Leuke bedrijfsuitjes en sportevenementen;
 • Altijd up-to-date door relevante opleidingsomgeving voor werk gerelateerde opleidingen;
 • Een dynamische en jonge werkgever die meegaat met de tijd, met blijvende aandacht voor haar mensen;
 • Fit brein door ons vitaliteitsprogramma;
 • Elke maand kans op mooie prijzen via de U-nited Awards;
 • Persoonlijk groei door performance programma.

Solliciteer direct voor: Acceptant Brand Zakelijk

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, docx.

  Dit functieprofiel is geplaatst door U-nited Detachering

  © 2022 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01