5 september 2019

Via Iran, Myanmar en Zuid Amerika naar U-nited Detachering

Nadat ik in november 2018 terugkwam van een reis door Iran besloot ik dat ik toe was aan een nieuwe stap in mijn carrière. Na bijna vijf jaar bij Achmea zocht ik een andere omgeving om mij verder te ontwikkelen. Tijdens mijn zoektocht op LinkedIn en internet kwam ik telefonisch met Denny in contact. Denny was erg open en geïnteresseerd en na een kort gesprek nodigde hij me uit om vlak voor kerst langs te komen in Wijchen. Vanuit mijn woonplaats Haarlem was het een lange tocht met de trein, maar gelukkig meer dan de moeite waard. Het gesprek met Sandor en Denny verliep erg prettig, ze toonden veel interesse en ik merkte dat ze beiden veel kennis op het gebied van verzekeren en banking bezitten. Daarnaast legden ze erg de nadruk op ontwikkeling van de medewerker binnen U-nited Detachering, iets wat ik erg belangrijk vond voor mijn volgende werkgever.

Luxeprobleem

Tijdens de kerstperiode kreeg ik de tijd om na te denken over het voorstel en besloot ik om bij U-nited Detachering een nieuwe uitdaging aan te gaan. We spraken af om in april te starten na mijn geplande reis naar Myanmar. Echter ontstond er eind januari opeens een luxeprobleem. Van mijn vorige werkgever mocht ik al mijn overig gespaarde verlofdagen, wat er aardig wat waren, in één keer opnemen als ik mijn opvolger inwerkte in April/Mei. De verlofdagen had ik opgespaard om nog een keer langer weg te kunnen naar Zuid Amerika. Een continent wat ik door eerdere bezoeken en de prachtige natuur graag nog een keer voor langere tijd wilde bezoeken. Het zou echter betekenen dat ik niet meteen voor U-nited kon starten. Gelukkig waren Denny en Sandor heel flexibel en dachten direct mee. Ze gaven ook aan dat zoiets niet vaak kan tijdens je carrière en gaven mij alle ruimte en vertrouwen om pas in september te starten. Hierdoor kon ik mijn gedroomde reis naar Zuid Amerika maken en daarna een nieuwe uitdaging aangaan bij U-nited Detachering.

Zuid Amerika

Op 20 mei was het dan zover en stapte ik in het vliegtuig naar Rio, waar mijn rondreis door het midden van Zuid Amerika zou starten. Helaas was het voor een bezoek voor Patagonië te koud, maar gelukkig waren er nog genoeg andere mooie spots om te bezoeken. Via de watervallen van Iguaza, twee weken Spaanse les in Sucre, de zoutvlaktes van Uyuni, het maanlandschap van Noord Chili, de wijnregio van Mendoza, het Noorden van Argentinië en Buenos Aires belande ik begin augustus weer in Wijchen om bij te praten met Sandor en Denny en vast te kijken naar toekomstige opdrachten.

blog-wiljan-pasman_u-nited_detachering

Snel aan de slag

Al gauw na ons gesprek belde Sandor mij op met een mooie opdracht bij de Rabobank in Eindhoven. Na een goed gesprek bij de Rabobank werd ik aangenomen om volgende maand al te starten. De komende weken heb ik nog even tijd om foto’s van mijn vakantie uit te zoeken en daarna start een nieuw avontuur in Eindhoven! Niet zo ver als Zuid Amerika, maar ook een (bedrijfs)cultuur waar ik zeer benieuwd naar ben om in te gaan werken.

Auteur: Wiljan Pasman – Verzekeringsprofessional bij U-nited Detachering

verzekeringsprofessional wiljan pasman u-nited detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01