9 maart 2020

Tien fantastische maanden

Juni 2019, onderweg naar Breda voor de eerste dag gedetacheerd bij de Rabobank via U-nited Detachering. Best wel een eindje rijden merkte ik al snel, maar het was de moeite waard. Eén nacht per week overnachten, dan was het nog wel vol te houden. Samen met een aantal collega’s van U-nited opleiding, producten, processen en systemen van de Rabo organisatie. Het was leerzaam en leuk.

Geleerd, gelachen en af en toe verbaasd
Na de opleiding aan de slag op een afdeling die werd opgeheven, uiteindelijk met een aantal collega’s het licht uitgedaan van RKS ARB. Maar niet getreurd, volgende opdracht, aansluitend, in het Oosten, daar waar de wijzen vandaan komen. Kring Twente Achterhoek. Fors minder reistijd, zelfde werkzaamheden. Dankzij U-nited de kans gekregen om binnen te kijken in de organisatie, veel geleerd, gelachen en af en toe verbaasd.

Tijd voorbij gevlogen
Binnen de Kring Twente Achterhoek de mogelijkheid gegrepen om weer aan de advieskant te gaan werken, dat was nooit gelukt zonder U-nited. Al met al waren het tien mooie maanden, ze zijn voorbij gevlogen, en dat zegt genoeg. Sandor en Denny, hartelijk dank voor de geboden kansen, jullie goede werkgeverschap, de lach en het vertrouwen.

Ik zal de U-nited sticker komende zomer op een aantal mooie plekjes op de gevoelige plaat vastleggen, U-nited komt overal!

Auteur: Gerben Ribbink

gerben-ribbink-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01