Acceptant Aansprakelijkheid Zakelijk (Landelijk)

Scooterbedrijf De Snelle Schuiver heeft voor de achttiende verjaardag van Daan een mooie elektrische scooter mogen leveren. Gepoetst en wel wordt de scooter netjes afgeleverd op deze feestelijke dag. De eerste rit van Daan loopt echter niet zoals gepland. Bij het nemen van een drempel, zakt zijn scooter volledig door zijn voorvork. De scooter is stuk en ook Daan komt er niet zonder kleerscheuren van af. Het scooterbedrijf wordt aansprakelijk gesteld.

Het scooterbedrijf schakelt met zijn tussenpersoon voor een correcte afhandeling van het incident. Als Acceptant Aansprakelijk Zakelijk heb jij, in samenspraak met de tussenpersoon, voorafgaand goed de risico’s van het scooterbedrijf geïnventariseerd en hier een aansluitende polis voor opgesteld. De schade van Daan wordt hierdoor netjes afgehandeld en De Snelle Schuiver kan door met wat zij het liefste doen; ondernemen.


Functiebeschrijving

Als Acceptant Aansprakelijkheid Zakelijk verricht je alle werkzaamheden rondom het beoordelen van zakelijke risico’s. De dossiers die bij jou binnenkomen hebben raakvlakken met aansprakelijkheid, waarbij de focus vooral ligt op de beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidszaken. Jij levert maatwerk en zal dus voornamelijk een verdiepingsslag maken in complexe aanvragen en mutaties. De risico’s die ondernemers lopen begrijp jij goed. Hierdoor fungeer jij als ideale gesprekspartner voor de tussenpersoon. Je informeert en adviseert over de risico’s en de beschikbare producten.

Werken in de detachering betekent dat je aan de slag gaat op de momenten dat jouw expertise nodig is. Organisaties starten jaarlijks projecten op of voeren een conversie uit. Ook stromen er gedurende het jaar collega’s (tijdelijk) uit. Als specialist op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen ondersteun jij op die momenten de acceptatieafdeling. Je hoeft alleen ingewerkt te worden in de systemen en vindt voor de rest snel je weg.

Waar ga je werken

Als specialist kan je in verschillende omgevingen jouw expertise toevoegen. Afwisselend werk jij op de afdeling acceptatie of een projectgroep voor een conversie. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer Achmea, Nationale Nederlanden, AON, HDI, Meijers Assuradeuren, De Vereende, Alpina Group en Interpolis. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

Regelmatig wijzigt wet- en regelgeving en wordt er (nieuwe) jurisprudentie gepubliceerd. Het is dan ook belangrijk om als Acceptant Aansprakelijkheid Zakelijk up-to-date te blijven. Naast het bijhouden van je Wft-diploma’s ga je aan de slag met een vakinhoudelijke cursussen of opleidingen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Acceptant Aansprakelijkheid Zakelijk naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Acceptant Agrarische Verzekeringen (Landelijk)

Het leven van een agrariër betekent veel en hard werken, dat geldt ook voor boer Harms. Met zijn 4.000 varkens heeft hij zijn handen vol. Als hij ’s avonds de televisie aanzet om het nieuws te kijken, schrikt hij zich wezenloos. Dit is al de tweede keer deze week dat een stal vol dieren afbrandt. Het dierenleed is onvoorstelbaar, maar ook de financiële gevolgen zijn groot.

Boer Harms besluit zijn varkensstal extra veilig te maken door de elektra te laten controleren, asbest te laten afvoeren en brandvertragende materialen in het dak aan te brengen. Aansluitend neemt hij contact op met zijn tussenpersoon om alle aanpassingen te bespreken. Hier kom jij als Acceptant Agrarische Verzekeringen in beeld. In samenspraak met de tussenpersoon inventariseer jij de verbeterde situatie en stelt de nieuwe polis op. Ook bepaal jij de bijbehorende premie op basis van de nieuwe risico’s.


Functiebeschrijving

Jouw verantwoordelijkheid is het accepteren en beheren van de verzekeringen voor de agrarische klanten. Met jouw kennis van de agrarische sector ben je van grote toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Als proactieve en klantgerichte Acceptant vervul jij een regiefunctie binnen de agrarische schadeverzekeringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en accepteren van het risico bij nieuwe en bestaande agrarische klanten. Je verplaatst je in de situatie, schat de risico’s in en kijkt welke impact dit voor het bedrijf heeft.

Je adviseert en ondersteunt het intermediair zowel telefonisch als per e-mail. Voor het contact met de relatie is affiniteit en interesse in de agrarische sector van groot belang. Werken in de detachering betekent dat je aan de slag gaat op de momenten dat jouw expertise nodig is. Organisaties starten jaarlijks projecten op of voeren een conversie uit. Ook stromen er gedurende het jaar collega’s (tijdelijk) uit. Als specialist op het gebied van agrarische verzekeringen ondersteun jij op die moment de acceptatieafdeling. Je hoeft alleen ingewerkt te worden in de systemen en vindt voor de rest snel je weg.

Waar ga je werken

Als specialist kan je in verschillende omgevingen jouw expertise toevoegen. Afwisselend werk jij op een acceptatie afdeling of een projectgroep voor een conversie. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer Achmea, Nationale Nederlanden en Interpolis. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

Regelmatig wijzigt wet- en regelgeving en wordt er (nieuwe) jurisprudentie gepubliceerd. Belangrijk dus om als Acceptant Agrarische Verzekeringen up-to-date te blijven. Naast het bijhouden van je Wft-diploma’s ga je aan de slag met een vakinhoudelijke cursussen of opleidingen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Acceptant Agrarische Verzekeringen naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01