Intern Specialist Zakelijke Verzekeringen (Landelijk)

De lancering van een nieuwe lijn geurkaarsen heeft geresulteerd in een enorme bedrijfsgroei voor Geraldine. Als onderneemster krabt zij zichzelf achter de oren met de vraag; in hoeverre haar onderneming goed verzekerd is. Hoe zit het met het personeel met oog op de aansprakelijkheid? En wat gebeurt er precies op het moment dat een medewerker ziek wordt?

Geraldine vindt een visitekaartje van het verzekeringskantoor waar haar risico’s zijn ondergebracht en besluit te bellen. Als Intern Specialist Zakelijke Verzekeringen krijg jij Geraldine aan de lijn om samen al haar risico’s te bespreken.


Functiebeschrijving

Samen met de accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het bedienen van jullie eigen zakelijke portefeuille. Je beoordeelt en behandelt klantvragen en voert mutaties en wijzigingen door. Daarnaast verzorg jij de voorbereidingen van de beheerplanning en werkt de gespreksverslagen uit.

Werken in de detachering betekent dat je aan de slag gaat op de momenten dat jouw expertise nodig is. Het team waar jij gaat starten heeft te maken met achterstand in de dossiervorming of de tijdelijk afwezigheid van een collega. Jij bent dan ook meer dan welkom om aan de slag en de werkdruk op de afdeling te verlichten.

Waar ga je werken

Als Intern Specialist Zakelijke Verzekeringen ondersteun je verschillende afdelingen bij banken, verzekeraars of volmachtkantoren. Samen spreken wij over een opdracht die past bij jouw ambitie. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer Rabobank, ABN AMRO Verzekeringen, AON, Univé, Alpina Group, de Onderlinge en Meijers Assuradeuren. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

De wet-en regelgeving is continu aan verandering onderhevig. Het is dan ook belangrijk om als Intern Specialist Zakelijke Verzekeringen up-to-date te blijven. Dit doe je door je Wft’s tot en met Wft Inkomen te behalen. Tijdens je werk heb je ook de mogelijkheid om hier bijvoorbeeld het Wft-diploma Vermogen aan toe te voegen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Intern Specialist Zakelijke Verzekeringen naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Desk Accountmanager Pensioenen (Landelijk)

Waar heb jij de focus op tijdens de bloei van je carrière? Het goed regelen van je pensioen zal misschien niet direct bovenaan je lijstje staan. Later is voor veel mensen een ver-van-mijn-bed-show. Toch is het goed om na te denken over pensioen, dat kan jij als Desk Accountmanager Pensioenen beamen.

Dagelijks heb jij met verschillende mensen contact over pensioen gerelateerde vragen. Zo ook met Matthijs. Als bouwvakker verricht hij veel fysiek werk, waardoor hij graag eerder met pensioen zou willen gaan. In hoeverre is dit mogelijk? En beïnvloedt dit zijn maandelijkse pensioenuitkering? Jij informeert Matthijs over de mogelijkheden en adviseert waar nodig.

Functiebeschrijving

Als Desk Accountmanager Pensioenen beantwoord je adequaat de vragen van verschillende belangengroepen. Denk hierbij aan deelnemers, werkgevers, ondernemers en administratiekantoren. De pensioenvragen komen binnen via diverse communicatiekanalen zoals de telefoon, mail, social-media en chatbox. Jouw werkzaamheden zijn veelzijdig, inhoudelijk en zelfstandig. Zo bepaal jij zelf wanneer het nodig is om een externe deskundige in te schakelen en houd je in het hele traject de betrokken partijen op de hoogte.

Als Desk Accountmanager Pensioenen heb je een divers takenpakket, waardoor je allround inzetbaar bent. In het klantcontact speel jij als eerste aanspreekpunt een essentiële rol. Daarnaast behoort het beheren en verwerken van de werkgevers- en werknemersadministratie tot jouw werkzaamheden. Je beheert hierbij het totale offertetraject. Tevens verwerk je de vereveningen en stel je de UPO’s op.

Waar ga je werken

Als Desk Accountmanager Pensioenen kan je ondersteuning bieden aan verschillende afdelingen bij verzekeraars of pensioenfondsen. Samen spreken wij over een opdracht die past bij jouw ambitie. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer PGGM, Nationale Nederlanden en ATOS Nederland. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

Bij U-nited Detachering werk je continu aan jouw ontwikkeling als Adviseur Klantenservice Pensioenen. Zo volg je naast je opdracht ook diverse vakopleidingen. Daarnaast is het van groot belang om goed up-to-date te blijven op gebied van relevante Wft-diploma’s, zoals de Wft Pensioen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Desk Accountmanager Pensioenen naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01