13 februari 2020

Natalia Zijlstra neemt afscheid van 14 jaar detachering

Pinksteren en Pasen vallen op één dag dit jaar! Na veertien jaar gaat er een einde komen aan mijn carrière in de detachering. Wie had dat gedacht? Ik wel, maar niet dat het nu zou zijn. Even wat mijmeringen van mij wat was het, wat is het en wat wordt het?

Allereerste eerste keertjes
Mijn allereerste leaseauto in 2006 was een Peugeot 206, een zwarte. Wat een irritante auto was het, maar wat was ik er toen best blij mee. Gelukkig eindigt mijn detacheringscarrière met een iets grotere en meer luxe auto.

Mijn allereerste detacheringsopdracht was bij Rabobank Amerstreek en mijn laatste opdracht was bij Univé in Sliedrecht. Daartussenin zaten 24 opdrachten door heel Nederland bij. Verschillende opdrachten van intern- tot aan risicospecialist, coach, projectaanjager en beleid schrijven, agrarisch, bedrijvenadvies, corporate insurance tot klussenbussen. Ik wil niet opscheppen, maar serieus, wat een C.V. heb je dan!

Bekend gezicht
Op oktober 2017 sprak ik met Denny en Sandor van U-nited Detachering. Bij mijn toenmalige werkgever zat ik echt niet meer op mijn plek en hierdoor kwam ik ook al snel in dienst bij U-nited Detachering. Denny kende ik al. Ik heb hem namelijk leren kennen in 2011 tijdens zijn stage bij Rabobank Stad en Midden Groningen. Dan is het wel een beetje raar dat hij ineens je baas wordt, maar ook weer niet. Het gevoel was en is goed.

Tik tok tik tok
Even fast forward naar twee weken geleden. Ik reed net naar huis na een gesprek te hebben gehad voor een nieuwe opdracht, toen ik een berichtje kreeg of een vriendin mij even mocht bellen later die dag, want er was iemand die iemand zocht zoals ik en of ik open stond om een keer te koffie drinken. Ehm… OK. Een kop koffie kan geen kwaad. Dag erna zat ik op de koffie in Grijpskerk (ligt in de provincie Groningen) en nog een dag later had ik een voorstel in de e-mail. Functie is mooi, uitdagend en biedt ruimte voor voldoende groei om nog meer te ontwikkelen. Het was 30 januari, wat ga ik doen?

“Ik moet je wat vertellen”
Weinig slaap, veel nadenken en voelen en nog meer nadenken. Vrijdagochtend met Sandor gebeld met de mededeling: ‘Ik moet je wat vertellen…’ Dramatisch hè? Geloof me, ik vond het een moeilijk telefoongesprek! Want ik neem afscheid van een hele mooie hechte club. Ik heb me mogen ontwikkelen buiten het gebaande pad en er is altijd zoveel ruimte geweest voor dialoog en groei. En dan die kerstborrel van 2019! Ik heb er nog een kater van! Tevens wordt mijn werkhuwelijk met Stefan na twaalf jaar beëindigd. Dat valt me ook erg zwaar. Willen jullie goed voor hem zorgen?

We stay in touch!
Ik ben blij met de kansen en collega’s die ik heb gehad U-nited, ben blij dat we op zo’n positieve manier uit elkaar gaan en ben ook heel blij met de toekomst en kansen die ik ga krijgen. We blijven elkaar allemaal stalken op LinkedIn of andere social media natuurlijk.

Auteur: Natalia Zijlstra

natalia-zijlstra-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01