13 oktober 2022

Manuella swingt de pan uit

Als ik mensen om mij heen vraag welke eigenschap mij het meest typeert is dat zorgzaamheid. Mijn naam is Manuella, getrouwd met Eelco en samen hebben we twee prachtige dochters. Als ik ontspanning wil combineren met sport doe ik graag aan Zumba. Ik ben gek op latin (Spaanstalige) muziek en dansen, dus die twee werelden komen daar mooie samen.

Naast Zumba ga ik graag aan de wandel met onze twee honden, Benji en Bowie. Voorheen las ik veel maar ik heb sinds kort luisterboeken ontdekt en daar ben ik echt aan verknocht geraakt. Ik kan nu ook mijn boeken al luisterend ‘lezen’ terwijl ik wandel met de honden of bijvoorbeeld als ik aan het schoonmaken ben. Ideaal!

Structuur is key
Na dertien jaar als zelfstandig ondernemer te hebben gewerkt was ik weer op zoek naar een functie in loondienst. Niet alleen voor de stabiliteit, maar vooral ook voor de omgang met collega’s en het met elkaar kunnen sparren. In een baan ben ik altijd op zoek naar hoe iets beter kan. Zo probeer ik in alles wat ik doe altijd structuur aan te brengen. Het voelt goed om klanten en collega’s te helpen, iets bij te brengen en/of op te leiden.

Hechte groep
Vlak voor het lustrumfeest van U-nited Detachering kwam ik met Denny en Sandor in contact. Het gevoel tijdens het gesprek was direct goed. Ik ben zelfs nog even op het feest geweest, waar ik een leuke en hechte groep mensen trof die het klaarblijkelijk heel erg naar hun zin hebben bij U-nited. De gezellige sfeer versterkte mijn goede gevoel. Zoals ik het nu al ervaar, voordat ik überhaupt gestart ben, zie ik echte aandacht en oprechte interesse in de werknemers.

Samen bouwen
Voor wat betreft de toekomst ga ik voor een langdurige samenwerking. Ik ben blij om deel uit te maken van deze groep interim professionals en bouw samen met hen graag mee aan dit succesvolle bedrijf. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij mijn eerste opdracht bij de Rabobank.

Proost op een mooie samenwerking!

Manuella Preitschopf-Storm
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

Manuella-Preitschopf-Storm-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01