14 juli 2021

Lisette gaat voor teamresultaat

55 jaar geleden ben ik geboren in Breda, waar ik opgroeide in een agrowereld. Mijn naam is Lisette Sprenkels en mijn carrière is gestart in de financiële dienstverlening bij de Rabobank en Achmea/Interpolis. Daar heb ik in de buitendienst veel plezierige ervaring opgedaan tijdens zakelijke klantbezoeken, waarin ik voornamelijk heb geadviseerd en ontzorgd.

Tot de dag van vandaag woon ik nog steeds in Breda. Nu samen met mijn man en onze dochters, van 16 en 12 jaar. Als het mooi weer is, dan breng ik mijn vrije tijd graag buiten door: tuinieren, fietsen en wandelen. Bij slecht weer is een psychologische thriller (Zweedse schrijvers hebben mijn voorkeur) goed aan mij besteed.

Tijd voor iets nieuws
De kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, wil ik graag op een andere manier inzetten dan in de advisering. Deze kennis en ervaring overdragen aan young professionals hoort daarbij. Maar zeker het gebruiken van deze kennis en ervaring op andere fronten (backoffice, ontwikkeling nieuwe werkwijze of control/compliance) heeft mijn voorkeur.

Kijk in de keuken
Univé is een werkomgeving die nieuw voor mij is. Door middel van deze opdracht kan ik daar een ‘kijk in de keuken’ krijgen. Hiermee krijg ik een beeld van de sfeer, cultuur en werkwijze daar. In de rol van acceptant kan ik mijn opgebouwde kennis en ervaring goed inzetten. Daarnaast draag ik een steentje bij aan het acceptatiebeleid en risicobeheer van Univé, dat vind ik goed aansluiten bij mijn ambitie.

Werken aan en naar resultaten
Dit is mijn eerste opdracht via U-nited Detachering. Ik vervul graag werk/opdrachten die voor langere tijd duren; om hiermee een relatie cq een band op te bouwen met collega’s en eventueel klanten, samenbouwen – werken aan en naar resultaten: daarvan krijg ik energie.

Geen nummer, geen robot
De contacten met U-nited Detachering (Sandor en Denny) waren en zijn erg prettig; mensgericht, open en eerlijk. Dit is voor mij erg belangrijk; geen nummer en geen robot zijn, zo ga ik zelf ook graag met anderen om. Mijn eerste ervaringen bij Univé zijn ook erg positief: ik voel waardering en word als collega benaderd die samen met hen de klus wil klaren.

Met vriendelijke groet,

Lisette Sprenkels
LinkedIn connectie maken?

lisette-sprenkels-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01