21 februari 2023

Huis vol Brabantse gezelligheid

Superkracht Ellen de Backer: Verandervermogen en flexibiliteit.

Mijn verandervermogen en flexibiliteit zijn mijn sterkste kracht. Dat is ook niet zo gek, want thuis is het altijd een drukke boel met kinderen plus aanhang, en ook op werkgebied houd ik ervan als er een flinke werkdynamiek is. Mijn naam is Ellen de Backer, 50 jaar jong en samen met Mark heb ik een samengesteld gezin met vijf kinderen, waarvan drie nog thuiswonend zijn. De Brabantse gezelligheid in huis vind ik heerlijk; lekker veel mensen over de vloer en iedereen voorzien van een hapje en een drankje.

Om af en toe aan de drukte te ontsnappen trek ik er graag op uit met mijn partner. Dat doen we bij voorkeur met onze camperbus. Ons meest spontane uitje was toen we deze bus een uur in bezit hadden. We hebben ‘m direct goed gevuld met kleding en eten voor een weekendje Limburg. Meteen off grid, heerlijk primitief kamperen. Uiteraard staan er ook nog voldoende bestemmingen op ons wensenlijstje voor langere roadtrips. Dus onze vrijetijdsbesteding en vakantiedagen zijn voor de komende jaren al ingevuld.

ellen-de-backer-camperbus-financieel-detacheringsbureau-u-nited-detachering

Welkom bij de club
De betrokken en positieve berichten van U-nited Detachering op social media trokken mijn aandacht en na de open gesprekken met Denny en Sandor voelde ik me direct welkom bij ‘de club’. Hierdoor kwam ik in een rap tempo tot het besluit dat de energie die zij uitstralen en de persoonlijke aandacht die zij geven is waar ik naar op zoek was.

Spontaan en direct karakter
De mogelijkheid om bij diverse opdrachtgevers in de keuken te kijken spreekt me aan en past bij mijn nieuwsgierigheid na een leven bij de Rabobank. Sinds 1 januari dit jaar ben ik aan de slag gegaan als Acceptant Agro bij Achmea. De Agro-sector heeft door hun directe en no-nonsense cultuur mijn grote voorkeur, omdat dit dicht bij mijn eigen spontane en directe karakter past. Deze functie maakt het plaatje compleet en ik zie dit nieuwe avontuur dan ook met volle vertrouwen tegemoet.

Ellen de Backer
Krachtpatser U-nited Detachering

LinkedIn connectie maken?

ellen-de-backer-avatar-financieel-detacheringsbureau-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01