22 mei 2019

Hanny Roelen klaar voor iets nieuws

Nu enkele maanden geleden was ik op LinkedIn aan het browsen, op zoek naar een vacature voor specialist verzekeren. De reden daarvan? De financiële wereld en de functie waar ik tot dan toe in heb gewerkt zijn ingrijpend aan het veranderen. Tijdens een van mijn heerlijke motorritjes ben ik tot de conclusie gekomen dat ik niet meer voor 100% achter deze veranderingen kan staan.

U-nited Detachering Hanny Roelen Blog

Tijd voor iets nieuws

Na mijzelf vragen te stellen waarbij het woord WAT veelvuldig voorkwam stijgt er een ballonnetje omhoog met de volgende wensen:

Tijd voor iets nieuws.
Tijd voor meer plezier in het werk.
Tijd voor weer energie uit het werk.
Tijd om de horizon te gaan verbreden.

Start de zoektocht

Dan de vraag hoe ga ik dat bewerkstelligen? Via Monsterboard, Jobbird of misschien Indeed? Nee, laat ik het eerst eens dichterbij “huis” zoeken, via LinkedIn. Zo gedacht zo gedaan: op de bank met een kop koffie in de hand en browsen op LinkedIn.

Al snel zie ik een detacheringsbureau voorbijkomen dat ik ken en de gewenste vacature heeft staan: U-nited Detachering. Even nader bekijken, jawel bekende namen komen tevoorschijn en de gevonden vacature spreekt mij erg aan. Ik ben meteen klaar met browsen: maandag bellen en kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Het telefoongesprek met Sandor van Tilburg is alsof je elkaar gisteren nog gesproken hebt in plaats van ruim een jaar geleden. Na wat gebruikelijke smalltalk en de toelichting waarom ik solliciteer is de afspraak zo gemaakt op het kantoor in Wijchen.

Twee weken later heb ik de afspraak met Sandor en zijn compagnon Denny Nicolai. Omdat ik bij dit soort gesprekken eerder van huis vertrek ben ik behoorlijk vroeger op het kantoor. Maakt de mannen niets uit: ik ben meteen welkom, kopje koffie erbij en we gaan verder waar we een jaar geleden waren gebleven.

Nieuw, nieuw en nog eens nieuw

Het resultaat van het gesprek in Wijchen mag er zijn: een warm onthaal met aan het einde van het gesprek een nieuwe baan! Op weg naar huis een grote grijns op het gezicht: yes!! Nieuwe uitdagingen en opdrachten bij nieuwe partijen, dus ook nieuwe grenzen om de horizon te verbreden!

Auteur: Hanny Roelen – Verzekeringsprofessional bij U-nited Detachering

U-nited Detachering Hanny Roelen Blog

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01