28 mei 2020

Gouden timing voor Diana

Het was op een vrijdag dat ik van mijn, inmiddels oude, werkgever te horen kreeg dat mijn contract niet verlengd ging worden. Diezelfde dag nog, stuurde Denny Nicolai van U-nited Detachering mij het LinkedIn bericht met de vraag of ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging. Nou, dat treft!

Mijn naam is Diana en ik kom van origine uit Den Haag. 25 jaar geleden ben ik verhuisd naar Rotterdam waar ik inmiddels ook bijna 25 jaar getrouwd ben met Jan. Samen hebben we een zoon Jesse (21) en dochter Savanna (17). Ik houd van cross fit, mijn vrijwilligerswerk voor onze karate vereniging en zodra het weer mogelijk is, ga ik ook graag weer met mijn vriendinnen ergens een hapje eten.

Goed getimed
Het bericht van Denny kan je gerust gezegd ‘goed getimed’ noemen. Ik heb hem gelijk gebeld met de mededeling dat ik inderdaad op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Het was een heel leuk en hartelijk gesprek met wederzijdse enthousiasme. Datzelfde gevoel werd bevestigd tijdens de video call met Denny en zijn compagnon Sandor van Tilburg. Zij zijn net zo enthousiast als ik en duidelijk in wat we van elkaar kunnen verwachten. 

Werk wensen
In eerste instantie was ik op zoek naar een nieuwe functie als Senior Acceptant, Specialist Zakelijke Brand of AVB Verzekeringen. Ook sta ik open voor andere functies waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Eerder had ik zelf al contact gehad met Nationale Nederlanden, maar zij konden mij geen contract aanbieden in verband met de integratie van eerst Delta Lloyd en nu Reaal. Het was voor mij dan ook geen moeilijke keuze toen Denny zei dat het voor Nationale Nederlanden was. Dit bedrijf en hoe zij met mensen omgaan vind ik erg leuk. De vacature betreft de conversie van het systeem. Dit betekent het opnieuw beoordelen van polissen, offertes maken en contact opnemen met klanten en tussenpersonen. En daarna de polis in het systeem opmaken. Ik zal worden ingezet waar nodig. Dat kan zijn Brand of AVB.

Leuke primeur
Voor mij is het een primeur om via detachering aan de slag te gaan. Als ik vragen heb of simpelweg even wil bijkletsen dat ik bij de dames en heren van U-nited Detachering terecht kan. Ik verwacht een leuke samenwerking en een goeie aanvulling te zijn op zowel het team van U-nited als Nationale Nederlanden.

Groeten,
Diana van der Oest
LinkedIn connectie maken?

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01