18 maart 2020

Mooie carrierestap Dewi Vink

Helaas houdt het avontuur voor mij bij U-nited detachering op. Per 1 april start ik als Intern Risicospecialist Verzekeren A bij Rabobank Rijk van Nijmegen. Daar heb ik enorm veel zin in en zie deze kans ook echt als een mooie stap in mijn carrière. Uiteraard voelt het ook wat dubbel voor mij omdat ik destijds bewust voor U-nited detachering heb gekozen en de heren Sandor en Denny nog ken uit het verleden. We hebben toen samen gewerkt in Tilburg.

Professionaliseren in verzekeringsbranche
Na jarenlang in de bancaire sector te hebben gewerkt wilde ik een switch maken. Ik wist dat U-nited detachering voornamelijk detacheert in de verzekeringsbranche. Dus leek mij dit een prima begin om mezelf te kunnen professionaliseren op het gebied van zakelijke verzekeringen. Het idee dat ik bij diverse verzekeraars kon gaan werken en daar ervaring op te doen maakte mij al enthousiast. Dus ben ik per 1 september 2019 in dienst getreden bij U-nited detachering. Mijn eerste opdracht om ervaring op te doen was bij het COV onderdeel van de Rabobank. Een wat minder commerciële functie maar wel leerzaam om daar te starten.

Ontwikkeling centraal
Wat ik als zeer prettig heb ervaren bij U-nited is dat ze doen wat ze zeggen en dat ze vertrouwen in je hebben. De korte lijnen vond ik ook fijn, als er wat was kon je vaak meteen schakelen. Ze investeren ook echt in je als medewerker wat betreft je ontwikkeling. Het is een ambitieus bedrijf waar jij als medewerker centraal staat en dat heb ik ook zo ervaren. Wat ook een plus punt is dat ze leuke bijeenkomsten hebben die leerzaam zijn en ook leuke bedrijfsuitjes. Je kan ook meedoen aan leuke acties en daarmee toffe prijzen winnen!

Ik wil iedereen bedanken die ik in deze tijd heb ontmoet en waar ik mee heb samengewerkt. Maar vooral Sandor en Denny, bedankt voor alles en jullie fijne samenwerking en het vertrouwen in mij! Succes allemaal!

Auteur: Dewi Vink

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01