14 juli 2021

Denise haar focus

Hallo, mijn naam is Denise! Ik ben geboren en getogen in Arnhem. Inmiddels ben ik 27 jaar oud en besteed mijn vrije tijd graag met vrienden en familie. Ook trek ik er graag op uit om musea te bezoeken of rond te snuffelen in leuke boetiekwinkeltjes. Sportief gezien vind je mij terug op de yoga mat en voor de nodige ontspanning ben ik recreatief sportschutter. Natuurlijk draait de schietsport niet alleen om wapens. De focus en rust die je ervoor nodig hebt maakt het voor mij de ideale ontspanning.

Verschillende taken
Op werkgebied ben ik op zoek naar een organisatie waar ik mijzelf kan blijven ontwikkelen en waar ik ook gestimuleerd word om dat te doen. Ik houd van afwisseling in mijn werk en flexibiliteit, zodat ik aan verschillende taken kan werken.

In goede handen
De persoonlijke aanpak bij U-nited Detachering spreekt mij aan. Al vanaf het eerste gesprek met Denny en Sandor voelde ik mij in goede handen. Dankzij hen heb ik de stap in een complete nieuwe wereld, namelijk verzekeringen, durven te zetten. Energie krijg ik van een nieuwe uitdaging in een andere omgeving met nieuwe mensen.

Mooie ambities
Uiteindelijk heb ik leidinggevende ambities. Ik hoop bij U-nited Detachering de nodige ervaring en skills op te doen om dat hogere doel te bereiken. Daar heb ik alle vertrouwen in!

Met vriendelijke groet,

Denise Djoeman
LinkedIn connectie maken?

denise-djoeman-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01