30 januari 2020

Ambities van David Muchow

Medio 2019 werd ik door Sandor van Tilburg benaderd met de vraag of ik interesse had om op basis van detachering te gaan werken bij de Rabobank. De Rabobank als organisatie was me al aardig bekend. Direct na mijn afstuderen was dit namelijk mijn eerste werkgever in de financiële sector. U-nited Detachering was voor mij echter nog een onbekende naam. Dit was ook niet zo verwonderlijk. Het bleek een nog redelijk jong bedrijf te zijn dat echter flink en succesvol aan de weg staat te timmeren. Mede door het enthousiasme van Sandor was mijn interesse snel gewekt. Er volgde al snel meerdere gesprekken waarbij duidelijk werd dat zowel Sandor en Denny goed bekend zijn met de financiële markt  en door hun achtergrond goed weten welke eisen er aan de medewerkers worden gesteld.

Spreekwoordelijke match

Op voordracht van U-nited Detachering mocht ik bij Rabobank Kring Limburg op gesprek en was er sprake van de spreekwoordelijke match. Er werd hierna door alle partijen snel doorgepakt waardoor ik in augustus als Intern Risicospecialist Verzekeren B aan de slag kon. Gekozen werd voor een deta-vast contract. Het bijzondere hiervan is dat ik na een half jaar de keuze had om – uiteraard bij wederzijdse tevredenheid – bij Rabobank in dienst te treden of bij U-nited als Interim Specialist actief te blijven.

Time flies

De zes maanden zijn intussen om gevlogen en zijn zo goed bevallen, dat ik per 1 februari  in vaste dienst treed bij de Rabobank. In mijn functie adviseer en bedien ik sinds kort de zakelijke klanten in een regio die mij goed bekend is. Mijn ambitie is dan ook om de verzekeringsportefeuille in dit gebied verder uit te bouwen.

Kracht van samen

U-nited Detachering heb ik ervaren als een betrouwbare zakenpartner die haar kernwaarde ‘de kracht van samen’ ook op onderscheidende wijze in de praktijk weet uit te voeren. Bij deze bedank ik U-nited dan ook voor alle inzet en vertrouwen het afgelopen jaar.  Veel succes met jullie volgende stappen in deze dynamische markt!

Auteur: David Muchow – Professional Finance bij U-nited Detachering

david-muchow-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01