6 september 2021

Wridzer, Acceptant van CAR-verzekeringen!

De naam Wridzer Sybesma was voor Denny Nicolai met zijn Friese roots goed uit te spreken. Sandor had er iets meer moeite mee, maar ook dat ging uiteindelijk goed. Vaak wordt anders gedacht, maar mijn voornaam komt uit Groningen (met dank aan Opa). Ik ben geboren in Stadskanaal en daar nog steeds woonachtig met Roelien en drie kids.

Begin dit jaar hebben wij een nieuw huis gekocht. Heel mooi, maar gedateerd. Veel schrootjes en groene badkamertegels. Momenteel zijn wij dus flink bezig met updaten. Door al dat geklus is er even iets minder tijd beschikbaar voor mijn hobby’s. Toch probeer ik zo nu en dan tijd vrij te maken voor een potje voetbal of een rondje hardlopen. Verder mag ik graag zeilen en kijken wij uit naar de jaarlijkse wintersport.

Waardevolle werkwensen
Het afgelopen jaar zat ik bij een mooie verzekeraar met het hart op de goede plek. Alleen de rol die ik had paste niet helemaal bij mij. Het was daarom voor mij een lastig keuze om daar te vertrekken, mede door het fijne team.

De gesprekken met Denny, Sandor en oud-collega Hester Hamming, gaven mij een goed gevoel over U-nited Detachering. Via United krijg ik de kans om bij andere mooie opdrachtgevers binnen te kijken. Ik krijg er energie van wanneer ik een waardevolle en efficiënte bijdrage kan leveren aan de teamdoelstellingen.

Goede balans
Met een jong gezin (de kinderen zijn 2, 5 en 7 jaar) is het mijn doel om een goede balans tussen werk en privé te houden en tegelijkertijd mijzelf te ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om aan mijn eerste opdracht via U-nited Detachering te beginnen als Acceptant van CAR-verzekeringen bij Nationale Nederlanden!

Met vriendelijke groet,

Wridzer Sybesma
LinkedIn connectie maken?

wridzer-sybesma-verzekeringsprofessional-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01