30 augustus 2020

Zoet verlangen

Niet écht op zoek naar nieuw werk en tóch in de verleiding gebracht om een open gesprek met Denny Nicolai van U-nited Detachering aan te gaan. Mijn naam is Rita Zeij, geboren en getogen in het Westland en nu woonachtig in het mooie, groene Maasland. Samen met mijn vriend Rob hebben we een samengesteld gezin met Tessa van 20 jaar, Peter 15 jaar, Thijs 12 jaar en Daan van 9 jaar. Ik houd van sporten zoals Yin Yoga, Bodypump en Zumba zodat ik ook volop kan genieten van lekker eten zoals mijn zelfgebakken taarten.

Zoet verlangen
Zo zoet als taart is ook mijn verlangen om per 1 september te starten bij Nationale Nederlanden. De route naar het besluit om hier via U-nited Detachering aan de slag te gaan, verliep verrassend soepel. Nadat ik met Denny via LinkedIn in contact kwam, kreeg ik via een persoonlijke video call direct een goed gevoel bij het U-nited team. Daarnaast sprak de variatie in opdrachten voor diverse opdrachtgevers mij erg aan. Toen aangegeven werd dat mijn eerste opdracht voor Nationale Nederlanden zou zijn op de afdeling werkmaterieel wist ik dat ik graag in contact kwam met mijn nieuwe collega’s om kennis te maken. Het was best bijzonder om ook nu weer op digitale wijze, via een Skype vergadering, Glynis en Marcel te leren kennen.

Het laatste zetje
Voordat ik een beslissing had genomen heb ik ook nog met een collega van U-nited gebeld over haar opdracht en hoe de werkzaamheden bij Nationale Nederlanden aansloten bij de verwachting die zij had. Haar vriendelijkheid en positieve verhaal over de werkzaamheden en de sfeer en collegialiteit bij Nationale Nederlanden heeft mij inzicht gegeven dat ik terecht kom op een plek waar ik mijn werk met veel plezier kan uitvoeren.  

Bekend terrein
Bij Nationale Nederlanden ga ik aan de slag als Zakelijk Acceptant. Deze rol is bekend terrein voor mij. Bij mijn vorige baan werkte ik namelijk ook als Zakelijk Acceptant. Hier had ik onder andere te maken met nieuw aangeboden objecten en het omzetten van de oude producten naar de nieuwe producten en het maken van passende offertes voor alle voorkomende verzekeringen binnen de volmacht. Het zoeken naar mogelijkheden om iets wel met passende voorwaarden, clausules en premie om te kunnen zetten geeft mij energie. Denken in oplossingen en niet in problemen. 

Ik hoop lang deel te mogen maken van team U-nited om zoveel mogelijk opdrachten tot een goed resultaat te brengen!

Groeten,
Rita Zeij
LinkedIn connectie maken?

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01