9 mei 2022

Wandelende Wikipedia

“Herinner je gister, droom over morgen, maar leef vandaag”, dat is mijn favoriete citaat. Mijn naam is Frouke Wingelaar, 30 jaar en kom uit het gezellige Limburg. Als je mijn partner niet meerekent, heb ik twee kinderen 😉 . Mijn dochters zijn 7 en 8 jaar. Ook ben ik mantelzorger van mijn vader en stiefmoeder, en ondersteun ik een gezin met dagelijkse dingen zoals papierwerk en wegwijs maken in het Nederlands sociale zorgstelsel. Tijd voor een hobby heb ik daarom niet. Alhoewel, ik ben een behoorlijke boekenwurm; iemand die altijd alles wil weten en daarom ook veel wil leren. Mijn vrienden noemen mij dan ook gekscherend; “Wikipedia”.

Tijd voor iets nieuws
Op zoek naar een nieuwe uitdaging was ik niet. Wel was ik al enige tijd aan het twijfelen over de werkzaamheden die ik had. Precies op dat moment kreeg ik een berichtje van Denny via LinkedIn. Mijn interesse werd dan ook zeer gewekt om te onderzoeken wat U-nited voor mij kon betekenen. Denny heeft mij verschilde functies doorgemaild, zodat ik kon uitzoeken wat mij aansprak. Deze heb ik aandachtig doorgenomen en de keus gemaakt om mijn huidige werkgever te verlaten en te starten met een nieuwe uitdaging.

Doe mij maar droge kost
Mijn nieuwe functietitel is Adviseur Bedrijven RKS bij de Rabobank. Daar waar ik voorheen contact had met particuliere klanten, ga ik mijzelf nu door ontwikkelen tot een volwaardig gesprekspartner voor bedrijven. Hier kijk ik enorm naar uit. Dat wat de meeste mensen droge kost vinden, daar krijg ik juist energie van. Ik hou van regels en duidelijke werkprocessen. Een wirwar van regels in Jip en Janneke taal uitleggen of zoeken naar het juiste werkproces om de klant te helpen, daar krijg ik energie van. Als ik mijn opgedane kennis kan gebruiken om te helpen dan word ik echt blij.

Ik leef vandaag
Natuurlijk heb ik grote dromen voor een lekker huis, mooie vakantie en dat soort dingen, maar ik leef vandaag. Ik laat alles op me afkomen. Juist omdat ik zo bezig ben met zelfontwikkeling kunnen mijn interesses en doelen ook wijzigen. Dat is de reden dat ik niet te ver vooruitkijk. Het enige wat ik altijd wil hebben en ook nodig heb is stabiliteit. Ik voel dat U-nited mij die stabiliteit kan geven en toch afwisselende werkzaamheden heeft. Dit houdt mij gemotiveerd en leergierig. Ook heb ik het gevoel dat U-nited niet zomaar een werkgever is die zorgt dat je loon elke maand op de rekening staat maar echt een hart heeft voor haar werknemers. Ik ben nog niet begonnen maar voel me al welkom en gewaardeerd. Dit vind ik ontzettend belangrijk.

Vriendelijke groet,

Frouke Wigelaar
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

frouke-wingelaar-professional-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01