21 juli 2020

Waar rook is, is vuur?

Waar brand is, ben ik. Mijn naam is Eric Jan Nijman. Enerzijds kan je mij tegenkomen als vrijwillige brandweerman/-chauffeur in de gemeente Heumen, anderzijds ben ik sinds 13 juli gedetacheerd via U-nited bij Nationale Nederlanden als Acceptant brand zakelijk. Een nieuwe werkuitdaging die ik vol enthousiasme heb gepakt.

Veiligheid voorop
Mijn sterke interesse in brand is zacht gezegd niet enkel iets van ‘de laatste tijd’. Het heeft mij op één of andere manier altijd erg geïnteresseerd. Naast mijn vrijwilligerswerk heb ik uitdagingen gezocht en gevonden in de preventiehoek omtrent brand. Ik wilde graag mensen helpen door ze goed te verzekeren en te beschermen met veiligheidsadviezen.

Oogje in het zeil
Na 31 jaar werkzaam te zijn geweest als Senior Acceptant bij Bovermij, ben ik in contact gekomen met Denny Nicolai van U-nited Detachering. Hij had een interessante uitdaging voor mij op het oog die ik onder de juiste omstandigheden kon uitvoeren. Met name het drie van de vijf dagen thuiswerken past mij perfect, aangezien ik op die manier een oogje in het zeil kan houden wat betreft onze zeven maanden jonge Golden Retriever pup.

Variatie alom
Het leuke aan mijn nieuwe functie is het grote verschil in soorten bedrijven waarmee je te maken krijgt. Ik vind het leuk om maatwerk te leveren aan de klant, dus om een goede verzekering te adviseren voor het aangeboden risico. Brandrisico’s zullen er altijd zijn. Zo worden er steeds weer nieuwe producten gemaakt die verzekerd moeten worden. De ontwikkeling hiervan lijkt mij ook heel leuk. Daarnaast krijg ik veel energie van enthousiaste collega’s.

U-nited family
Uiteindelijk hoop ik, samen met de technisch onderlegde medewerkers die U-nited Detachering mag en kan leveren, dat wij als team de brandposten van Nationale Nederlanden mogen verwerken. Zodat er één grote U-nited family bij NN ontstaat!

Groeten,
Eric Jan Nijman
LinkedIn connectie maken?

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01