Acceptant Zakelijke Verzekeringen (Landelijk)

Janneke besluit haar nagelsalon aan huis in te ruilen voor een nieuwe locatie in een bedrijfsverzamelgebouw. Zij hoopt op meer kruisbestuiving tussen de verschillende bedrijven. Het verzamelgebouw is een stijlvol pand uit de jaren 30 in het centrum van Den Haag. Een collega attendeert Janneke op het goed laten verzekeren van haar nieuwe zakelijke onderkomen.

Via de tussenpersoon van een verzekeringsbedrijf krijg jij als Acceptant Zakelijke Verzekeringen de situatie van Janneke te horen. Aan jou de taak om de risico’s van Janneke haar bedrijfspand samen met de tussenpersoon zo goed mogelijk te inventariseren. Zo houd je bijvoorbeeld rekening met de verhoogde kans op inbraak en brand in een drukbezet bedrijfsverzamelgebouw waarin ook nog eens een zonnestudio gevestigd is. Je zet alles op een rijtje en werkt een polis op maat uit.


Functiebeschrijving

Jouw verantwoordelijkheid is het accepteren en beheren van de verzekeringen voor de zakelijke klanten. Je bepaalt risico’s, clausules en de premiestellingen. Het opstellen van offertes en de uiteindelijke verzekeringspolis zijn ook onderdeel van jouw werk. Je geeft waar nodig de opdracht tot inspectie en beoordeelt het inspectierapport. Samen met jouw collega acceptanten ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van het acceptatiebeleid, waarbij je een scherpe blik hebt op het rendement in de verschillende portefeuilles.

Werken in de detachering betekent dat je aan de slag gaat op de momenten dat jouw expertise nodig is. Organisaties starten jaarlijks projecten op of voeren een conversie uit. Ook stromen er gedurende het jaar collega’s (tijdelijk) uit. Als specialist op het gebied van zakelijke verzekeringen ondersteun jij op die momenten de acceptatieafdeling. Je hoeft alleen ingewerkt te worden in de systemen en vindt voor de rest snel je weg.

Waar ga je werken

Als specialist kan je in verschillende omgevingen expertise toevoegen. Afwisselend werk jij op een acceptatieafdeling of een projectgroep voor een conversie. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer Achmea, Nationale Nederlanden, AON, HDI, Meijers Assuradeuren, De Vereende, Alpina Group en Interpolis.

Jouw ontwikkeling

Regelmatig wijzigt wet- en regelgeving en wordt er (nieuwe) jurisprudentie gepubliceerd. Het is dan ook belangrijk om als Acceptant Zakelijke Verzekeringen up-to-date te blijven. Naast het bijhouden van je Wft-diploma’s ga je aan de slag met een vakinhoudelijke cursussen of opleidingen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Acceptant Zakelijke Verzekeringen naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

Acceptant Brand Zakelijk (Landelijk)

Via Nu.nl ontvang je een push-melding over de zorgwekkend inbraakcijfers van het laatste kwartaal. Met name het midden- en kleinbedrijf lijkt hier de dupe van te zijn. Nieuwe beveiligingstechnieken bieden uitkomst voor winkelketens om boeven beter buiten de deur te houden. Als Acceptant Brand Zakelijk zet dit nieuws jou aan het denken. Je bespreekt dit nieuwsbericht in de vergadering en stelt voor de mogelijkheden te onderzoeken om deze vernieuwde technieken op te nemen in de standaard acceptatiecriteria.

Functiebeschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor acceptatie en beheer van de brandverzekeringen voor de zakelijke klanten. Samen met jouw collega acceptanten zorg jij voor de uitvoering van het acceptatiebeleid en behouden van het rendement in de portefeuilles. Jij bepaalt de risico’s, premiestellingen en clausules. Vervolgens stel je offertes en de uiteindelijke verzekeringspolis op. Je geeft waar nodig opdracht tot inspectie en beoordeelt het inspectierapport.

Het werken bij U-nited Detachering zorgt voor een leuke dynamiek in jouw carrière en geeft jou de mogelijkheid om bij andere bedrijven in de keuken te kijken. Met jouw expertise versterk jij verschillende organisaties op het moment dat zij hier behoefte hebben. Denk bijvoorbeeld aan een project waarbij het rendement op de portefeuilles wordt (her)beoordeeld, of een conversietraject waarbij nieuwe voorwaarden aan bestaande klanten worden voorgelegd. Als specialist op het gebied van zakelijke brandverzekeringen ondersteun jij de acceptatieafdeling.

Waar ga je werken

Afwisselend werk jij op een acceptatieafdeling of een projectgroep voor een conversie. Door via U-nited Detachering aan de slag te gaan, kom je bij verschillende bedrijven binnen. Jij kunt opdrachten verwachten bij onder meer Achmea, Nationale Nederlanden, AON, HDI, Meijers Assuradeuren, De Vereende, Alpina Group en Interpolis. Er zijn ook mogelijkheden voor een rechtstreeks dienstverband bij één van onze partners.

Jouw ontwikkeling

De ontwikkelingen binnen de verzekeringsbranche staan nooit stil. Het is dan ook belangrijk dat jij bezig blijft met jouw persoonlijke ontwikkeling. In eerste instantie zullen dat de Wft-diploma’s tot en met Schade Zakelijk zijn, omdat deze verplicht zijn om te kunnen starten in een opdracht. Helemaal bij? Dan is het een mooi moment om te starten met bijvoorbeeld de branche-opleiding Brandverzekeringen.

Team door heel Nederland

Naast je collega’s op de werkvloer ben je ook onderdeel van team U-nited. Soms werken jullie samen in hetzelfde project, soms werk je als enige U-nited professional bij een opdrachtgever. Ga je aan de slag bij U-nited Detachering dan is de kans groot dat Sanne Kandel of Michel van der Stam jouw accountmanager is. Zij zijn degene die met jou spreken over jouw carrière. Samen beoordelen jullie of de opdracht nog voldoende uitdaging biedt of dat het tijd is voor een nieuw avontuur.

Solliciteren

Smaakt de functie van Acceptant Brand Zakelijk naar meer? Twijfel dan niet om kennis te maken. Denny Nicolai staat je graag te woord om meer te vertellen over alle mogelijkheden en beantwoordt graag je vragen.

Ontdek ons sollicitatieproces

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01