17 maart 2022

Rockende dromen van Michael

Rocken in een rockband; dat is mijn droom! Wekelijks speel ik sterren van de hemel op mijn elektrische gitaar. Mijn naam is Michael Huisman, 36 jaar jong en ik ben woonachtig in Nunspeet. Samen met mijn man geniet ik van al het moois wat de Veluwe te bieden heeft.

Verzekeren en bankieren
Na jarenlang in de horeca werkzaam te zijn geweest vond ik het hoog tijd voor iets anders. Banken en verzekeraars kwamen als eerste naar boven. In december 2021 ben ik bij U-nited Detachering in dienst getreden. Vanuit daar is mijn eerste opdracht vormgegeven bij de Rabobank. Als Adviseur Startersdesk help ik bedrijven met zakelijke verzekeringen en bankieren. Mijn huidige opdracht is enorm interessant en uitdagend, en bevalt dus ontzettend goed!

Extra kennis opdoen
Uiteraard wil ik mij graag blijven ontwikkelen. Het contact met mijn manager Michel van der Stam is prettig. Samen spreken we over de ontwikkeling die ik wil doormaken en hoe hierin kan worden gefaciliteerd. In de toekomst wil ik mij graag verder ontwikkelen als specialist en wil ik extra kennis opdoen van overige afdelingen. Daar kijk ik enorm naar uit!

Hartelijke groet,

Michael Huisman
LinkedIn connectie maken?

michael-huisman-u-nited-detachering

© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01