9 januari 2023

Luca gaat een versnelling hoger

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit om een mooie reis te maken. Daarnaast kan ik goed genieten van films kijken, muziek luisteren, sporten en uitgaan. Mijn allergrootste kracht is dat ik snel kan schakelen. Bijvoorbeeld als een vriend op zoek is naar een specifiek onderdeel voor zijn auto, dan kan ik razendsnel uitzoeken hoe en waar hij dit het beste kan bemachtigen.

Mijn naam is Luca-Verdi de Haan. Ik ben 21 jaar oud, geboren en getogen in Schiedam en mijn interesse in auto’s is groot. Stel gerust een auto gerelateerde vraag en de kans is aanzienlijk dat ik je kan voorzien van een antwoord of advies!

Auto’s verkopen
Of ik bij U-nited Detachering aan de slag ga als Autoverkoper? Nee, haha. In eerste instantie was ik niet echt op zoek naar nieuw werk, omdat ik aangenomen was bij een verzekeringsmaatschappij. Via Michel kwam ik in contact met U-nited en toen dat lijntje eenmaal was gelegd ga je toch nadenken over hoe tevreden je bent binnen je huidige werkplek. Ik vind het belangrijk dat je een goede klikt hebt met de collega’s om je heen. Daarnaast moet het werk natuurlijk leuk en uitdagend zijn. Lang verhaal kort; per 1 december ben ik via U-nited begonnen aan mijn eerste opdracht bij Nationale Nederlanden als Claimbehandelaar Inkomen.

Veel leren
Deze uitdaging spreekt mij aan omdat ik het verzekeringswerk leuk vind om te doen. Naast de goede sfeer bij U-nited vind ik het prettig dat ik ook thuis kan werken. Ik kijk het meest uit naar de ontwikkeling die ik via U-nited mag opdoen. Met mijn 21 jaar ben ik nog best jong en kan dus nog veel leren. Hier sta ik voor open en heb ik veel zin in.

Stappen zetten
Verder heb ik begrepen dat U-nited zich inzet voor voldoende beweging in het team. Zo wordt er dagelijks gewandeld en zijn er regelmatig sportevenementen waaraan je kan deelnemen. Het lijkt mij leuk om ook aan dit soort activiteiten mee te doen.

Luca-Verdi de Haan
Professional U-nited Detachering
LinkedIn connectie maken?

luca-verdi-de-haan-u-nited-detachering
© 2024 U-nited Detachering - Alle rechten voorbehouden - KvK 70022461 - BTW NL858107545B01